Ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του, Μαριλού Κοζάρηετοιμάζονται για τον γάμος τους, όπως έγινε γνωστό μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αίγινα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό», καθώς είναι ένα μέρος που και οι δύο αγαπούν πολύ.
Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, οι δυο τους θέλουν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, έδωσε κάποιες πληροφορίες για το κτήμα που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhw9xdvaadt)
Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή κτήματα του νησιού, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον φάρο της Αίγινας. Ο Πάνος Μουζουράκης φέρεται να έχει ζητήσει ήδη προσφορά από το συγκεκριμένο κτήμα.
«Είναι το καλύτερο κτήμα της Αίγινας, όλοι οι σπουδαίοι γάμοι γίνονται εκεί. Είναι ένα ιστορικό κτίριο, είναι το σπίτι του πρωθυπουργού Ζαΐμη. Είναι συγκλονιστικό μέρος», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.