Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κοζάρη: Παντρεύεται το ζευγάρι - Η αναγγελία του γάμου τους

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κοζάρη: Παντρεύεται το ζευγάρι - Η αναγγελία του γάμου τους

Στην Αίγινα θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του ζευγαριού - Δείτε το σχετικό βίντεο 

mouzourakis_pantreuetai
Λίγους μήνες πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του, Μαριλού Κοζάρη, ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Ρεπόρτερ της εκπομπής «Καλύτερα Δεν Γίνεται» έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα την αναγγελία του γάμου τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα, όπως δημοσιεύτηκε σε γνωστή εφημερίδα.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crg94mojn0cx)

Ο τραγουδιστής και η φαρμακοποιός με την οποία ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Προ όλιγων ημερών μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο Πάνος Μουζουράκης ενοχλήθηκε από τη διαρροή φωτογραφιών της συντρόφου του στα social media και σε δημοσιεύματα, μιας και πρόκειται για στιγμιότυπα που ανήκουν στο ιδιωτικό προφίλ της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό», ο τραγουδιστής θα κινηθεί νομικά για να κατέβουν αυτές οι φωτογραφίες μιας και το προφίλ της είναι ιδιωτικό αλλά και επιπλέον η ίδια, δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crdonmg0xkix)

Διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Μαριλού Κοζάρη
Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», η Μαριλού Κοζάρη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Είναι στον 4ο μήνα και το ζευγάρι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη και έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cra7z0q8jnep)
Κλείσιμο

«Για αυτό πολλές φορές, ο Πάνος Μουζουράκης, όταν είναι να δώσει μια συνέντευξη, η προσωπική του ζωή ήταν ένα θέμα, το οποίο σκοπίμως ήθελε να αποφύγει», συμπλήρωσε. Η σχέση τους ξεκίνησε το καλοκαίρι, όταν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες. Η Μαριλού Κοζάρη είναι 30 ετών και είναι ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη.

Ειδήσεις σήμερα:

Έξαλλοι φοιτητές απαιτούν να παραιτηθεί η πρόεδρος Φιλοσοφικής του ΕΚΠΑ για ένα... repost

Η αλβανική γλώσσα και η συνεισφορά της στα ελληνικά

Ο... σεισμός από την «κωλοτούμπα» Ερντογάν με ευχές για το 1821(!)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης