Ελεονώρα Μελέτη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Και μεταξύ τους να το έλεγαν, είναι κακό κουτσομπολιό»

Ελεονώρα Μελέτη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Και μεταξύ τους να το έλεγαν, είναι κακό κουτσομπολιό»

«Μπορεί όντως να γίνει μια ατυχία, αν και θεωρώ ότι ανάμεσα σε δύο έμπειρους ανθρώπους όπως είναι ο κύριος Μικρούτσικος και ο κύριος Ροδόπουλος, αποκλείεται να συμβεί» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

eleonora-meleti__1_
Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι ήταν ο «πρώτος άνδρας» της Όλγας Τρέμη έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Αν και ο παρουσιαστής και μουσικής δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι η συνέντευξη θα κυκλοφορήσει, ενώ υποστήριξε επίσης, πως δεν γνώριζε καν ότι ηχογραφείται, κανείς δεν φάνηκε να πείθεται.

Οι δηλώσεις του σχολίαστηκαν σήμερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Όπως είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη: «Νιώθω ότι γίνεται χειρότερο. Χειρότερο. Δεν δικαιολογείται. Μπορεί όντως να γίνει μια ατυχία, αν και θεωρώ ότι ανάμεσα σε δύο έμπειρους ανθρώπους όπως είναι ο κύριος Μικρούτσικος και ο κύριος Ροδόπουλος, αποκλείεται να συμβεί. Και μεταξύ τους να το έλεγαν, είναι κακό κουτσομπολιό αυτό που έχει γίνει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crdkoqvzzfsp)

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, αν η ίδια ήταν στη θέση της Όλγας Τρέμη, θα ενοχλούνταν πολύ με αυτή τη συζήτηση. «Εμένα θα με έθιγε πάρα πολύ να ξέρω ότι υπήρχαν δύο άντρες που μιλούσαν για μένα και τον τρόπο που με γνώρισαν, που με προσέγγισαν, που συναναστραφήκαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Με τη σειρά του και ο Κώστας Τσουρός εξέφρασε την άποψή του για τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου. «Είναι διαφορετικό να λες πράγματα που είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα για μία συγκεκριμένη γυναίκα και πόσο μάλλον, όταν είσαι άνδρας και τα λες για μια γυναίκα, εκθέτοντας το παρελθόν της. Είτε είναι σε δημόσιο λόγο, είτε είναι σε φιλική συζήτηση, είτε είναι προσωπική κουβέντα, για μένα είναι το ίδιο και το αυτό. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι νεούδι στη δημοσιογραφία, ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει στον χώρο αυτό. Το θέμα ότι πάμε να το καλύψουμε έτσι, το κάνει ακόμα χειρότερο. Είναι πολύ σοβαρό θέμα αυτό που έχει συμβεί», σχολίασε.

Τέλος, την άποψή της κατέθεσε και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία τόνισε: «Προσωπικά, σαν γυναίκα και με θίγει και με έχει φέρει σε φοβερή αμηχανία. Στην προσπάθεια να καλύψεις ένα λάθος τα κάνεις χειρότερα. Με θυμώνει πάρα πολύ που λέει ότι έκλεισαν την κουβέντα με γέλια».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπουλη - Καθηγητής τάε κβον ντο: Η ύποπτη συμπεριφορά του και η γκαρσονιέρα «παγίδα» των κοριτσιών


Ρόμπερτ Μενέντεζ: Η Τουρκία δεν αξίζει να αγοράσει τα F-16 - Δείτε βίντεο


Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την Όλγα τη ρώτησε αν ήθελε να μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς αυτή τη σχέση;»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης