Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν περίμενα ότι θα εκθέσει κάποιον με αυτό τον τρόπο»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν περίμενα ότι θα εκθέσει κάποιον με αυτό τον τρόπο»

Οι αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις για την Όλγα Τρέμη είναι πολλές

tsimtsili-mikroutsikos
Έντονες είναι οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Όλγα Τρέμη ότι ήταν «ο πρώτος της άντρας». Ο μουσικός και παρουσιαστής μετά τη δημοσίευση της συνέντευξής του στο περιοδικό ΟΚ, υποστήριξε πως πίστευε ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη, όταν τα είπε, όμως το «κακό» είχε ήδη γίνει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, το πρωί της Πέμπτης 23/3, στην εκπομπή «Ηappy Day».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crdjvuxax8p5)

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν γίνεται να μην κατάλαβε ότι αυτό είναι μια είδηση βόμβα. Εμένα μου ξένισε πάρα πολύ όλη αυτή η κουβέντα και ο τρόπος που διαχειρίστηκε. Τον Ανδρέα τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και παρακολουθώ και τα αιχμηρά σχόλιά του και τις απόψεις του, αλλά σε αυτή τη φάση, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να βρει κάτι και να υποστηρίξει αυτό που θέλει να σκεφτεί ή να πει ο Ανδρέας».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια τόνισε πως: «Όπως και να έχει αυτή ήταν μια προσωπική στιγμή που είχες ζήσει με έναν άνθρωπο. Δεν αξίζει σε οποιαδήποτε κυρία αυτό, και πόσο μάλλον σε μια κυρία που την ξέρει όλος ο κόσμος, να ξέρουν τόσο γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα. Αυτό είναι μια ιδιωτική στιγμή, που ο κάθε άνθρωπος την κρατάει σε ένα κουτάκι στην ψυχή του, στο μυαλό του και στις αναμνήσεις του και κάποιος από τους δύο την βγάζει φάτσα φόρα και την κάνει θέμα σε περιοδικό και την άλλη μέρα κυκλοφορούν τίτλοι “Πώς ήταν η πρώτη φορά της Όλγας Τρέμη;”. Αυτό εμένα σαν γυναίκα με θίγει, με προσβάλλει και με σοκάρει. Εμένα, που είμαι ένας άνθρωπος που εκτιμά τον Ανδρέα. Δεν περίμενα ότι θα εκθέσει κάποιον με αυτό τον τρόπο».

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπουλη - Καθηγητής τάε κβον ντο: Η ύποπτη συμπεριφορά του και η γκαρσονιέρα «παγίδα» των κοριτσιών


Ρόμπερτ Μενέντεζ: Η Τουρκία δεν αξίζει να αγοράσει τα F-16 - Δείτε βίντεο


Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την Όλγα τη ρώτησε αν ήθελε να μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς αυτή τη σχέση;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης