Μπρούκλιν Μπέκαμ-Νίκολα Πελτζ: Οι διοργανωτές βγάζουν στη φόρα όλα τα άπλυτα του γάμου τους

Μπρούκλιν Μπέκαμ-Νίκολα Πελτζ: Οι διοργανωτές βγάζουν στη φόρα όλα τα άπλυτα του γάμου τους

Φόβος και τρόμος όλων η Βικτόρια Μπέκαμ - Η υστερία της Νικολά για τα λουλούδια  - Το «άκυρο» που τους έριξε ο Λουίς Χάμιλτον - Η πρόσκληση των Σάσεξ που κανένας δεν ξέρει τι έγινε

gamos-peltz-beckham
Ενώ ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ με τη Νίκολα Πελτζ θεωρήθηκε από πολλούς «ο γάμος της χρονιάς», έναν χρόνο σχεδόν αργότερα, έρχονται στη δημοσιότητα πολλές «καταστροφικές» λεπτομέρειες, που αποδεικνύουν πως ίσως να μην ήταν τόσο ονειρεμένος, όσο παρουσιάστηκε.

Η «ένωση των Μπέκαμ με τους Πελτζ» στοίχισε συνολικά, περίπου 3,5 εκατ. δολάρια και πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη της οικογένειας της νύφης, στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα τον περασμένο Απρίλιο.


Κλείσιμο
Καλεσμένες ήταν μεταξύ άλλων, διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος, όπως η Εύα Λονγκόρια, η Νικόλ Ρίτσι και ο Γκόρντον Ράμσεϊ. Ωστόσο, εκτός από τις λαμπερές παρουσίες, τον πλούσιο στολισμό και τα γαμήλια κοστούμια, που κόστισαν «μια περιουσία», ο γάμος τους είχε αρκετό... δράμα.

Μια μήνυση 188 σελίδων που κατατέθηκε στη Φλόριντα αποκάλυψε το «χάος» πίσω από τον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ με τη Νίκολα Πελτζ.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και πατέρας της Νίκολα, Νέλσον Πελτζ κατέθεσε μήνυση κατά των διοργανωτριών του γάμου Νικόλ Μπράγκιν και Αριάνα Γκριτζάλμπα ζητώντας πίσω την προκαταβολή ύψους 132.000 λιρών, που τους δόθηκε, υποστηρίζοντας ότι το ζευγάρι απολύθηκε λίγες εβδομάδες πριν από τον γάμο λόγω υποτιθέμενων λαθών.

Ωστόσο, εκείνες κατέθεσαν με τη σειρά τους ανταγωγή αποκαλώντας τον «τραμπούκο δισεκατομμυριούχο» και μηνύουν τη νύφη, τη μητέρα της και τον διοργανωτή γάμου, Ρίσι Πατέλ, διεκδικώντας αποζημίωση τουλάχιστον 41.000 λιρών συν τα έξοδα, τα οποία θα μπορούσαν να ανέλθουν σε εκατοντάδες χιλιάδες λίρες, για παραβίαση σύμβασης και «παρέμβαση» σε επιχειρηματική συμφωνία.


Χαρακτήρισαν επίσης, τη Νίκολα ως μια «απρόσιτη νύφη», η οποία αρνούνταν να απαντήσει στις κλήσεις τους, αλλά κατά καιρούς έστελνε μηνύματα στην ομαδική συνομιλία που είχαν φτιάξει για να υπονομεύσει τις ιδέες της διοργανώτριας γάμου. Τις χαρακτήριζε «καταστροφικές», έλεγε πως η λίστα των καλεσμένων της θα κάνει τον γάμο της να μοιάζει με «σκηνή δολοφονίας», ενώ γκρίνιαζε γιατί τα λουλούδια «δεν ήταν αρκετά λευκά».

Τα δικαστικά έγγραφα αποδεικνύουν πως το ζευγάρι πέρασε αρκετές δοκιμασίες μέχρι να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ελλιπείς λίστες καλεσμένων, οι λάθος ταξιδιωτικές ρυθμίσεις, αλλά και άλλες παραβλέψεις που έγιναν στον προγραμματισμό του γάμου.

Η Νίκολα Πελτζ ξόδεψε 100.000 δολάρια για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, γεγονός που η μητέρα της ζήτησε από τους διοργανωτές να μείνει κρυφό από τον σύζυγό της, γιατί θα την «σκότωνε και θα ήταν τόσο θυμωμένος».

Επιπλέον, οι Πελτζ φέρονται να φοβόντουσαν μήπως η Βικτόρια Μπέκαμ μάθει για τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό του γάμου. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης την 1η Μαρτίου του περασμένου έτους, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Νέλσον φέρεται να είπε ότι ήθελε να «ακυρώσει τον γάμο», ενώ τον χαρακτήρισε «ένα γα****** σοου», αλλά η σύζυγός του τον παρακάλεσε κλαίγοντας να μην το κάνει γιατί «θα κατέστρεφε την καριέρα της Νίκολα».

Πως ξεκίνησε το κακό

Οι δύο διοργανώτριες γάμων, Νικόλ Μπράγκιν και Αριάνα Γκριτζάλμπα ανέλαβαν την θέση του Πρέστον Μπέιλι, μιας «βεντέτας» του κλάδου, ο οποίος είχε σχεδιάσει στο παρελθόν τον γάμο της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας. Ο Πρέστον Μπέιλι αποχώρησε κοινή συναινέσει μετά από έναν χρόνο εργασίας, επειδή το πρόγραμμά του ήταν «υπερβολικά φορτωμένο». Στην πραγματικότητα, όμως, άφησε πίσω του μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να σκάσει.

Σύμφωνα με τις Μπράγκιν και Γκριτζάλμπα που τον αντικατέστησαν τα πράγματα ήταν τόσο χαοτικά -με πολλές και διαφορετικές λίστες καλεσμένων και μια νύφη, την Νικολά η οποία φαίνεται να ήταν «πολύ απασχολημένη» για να μιλήσει στο τηλέφωνο- και να συννενοηθεί μαζί τους,  με αποτέλεσμα τα πράγματα να πάρουν σύντομα την κάτω βόλτα.

Οι δύο διοργανώτριες γάμου καταγγέλουν ότι δούλευαν 17 ώρες την ημέρα για  να ανταποκριθούν στις τρελές απαιτήσεις των πελατών τους. Κι ενώ κυκλοφορούσαν ήδη δημοσιεύματα για μια διαμάχη μεταξύ της Νίκολα και της μέλλουσας πεθεράς της, επειδή η νύφη είχε επιλέξει να φορέσει νυφικό του Valentino και όχι δικό της, ήταν σαφές, λέει η αγωγή, πως οι Πελτζ δεν ήθελαν να γνωρίζουν οι νέοι συμπέθεροι τα προβλήματα που είχαν προκύψει λίγες εβδομάδες πρινα από τον γάμο .
μπεκαμ_cleanup

«Μην πείτε τίποτα στη Βικτόρια»

«Τόσο η Κλαούντια όσο και η κόρη της, Νίκολα επέμεναν πως η Βικτόρια Μπέκαμ δεν έπρεπε να μάθει τίποτα για οποιαδήποτε λάθος σχετικά με τον σχεδιασμό του γάμου του γιου της, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων που είχαν προκύψει σχετικά  με τη λίστα των καλεσμένων» αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με τις Μπράγκιν και Γκριτζάλμπα, οι ίδιες αντάλλαξαν δεκάδες μηνύματα σχετικά με τη λίστα των καλεσμένων, με αποτέλεσμα η Νίκολα συχνά να χάνει την υπομονή της και να εκνευρίζεται. Σε κάποιο σημείο μάλιστα τους έγραψε αγριεμένη: «Δεν είναι αυτό που ζήτησα. Ζήτησα τη λίστα των προσκεκλημένων μας. Που θα παραβρεθούν. Μπορείς να μου την στείλεις;».
nicola_peltz

Η Νίκολα, τα μηνύματα της οποίας συχνά περιέχουν σημαντικά ορθογραφικά και γραμματικά λάθη, συνεχώς αρνούνταν να συνδεθεί στην εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν οι καλεσμένοι για να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους και αντ’ αυτού διέταζε τις διοργανώτριες να της στείλουν ένα email ή ένα μήνυμα. «Μπορεί κάποιος να μου στείλει μια λίστα με τα ναι, παρακαλώ;» ρωτάει.

Κανείς δεν ξέρει ποιοί καλεσμένοι θα έρθουν τελικά…

Με τα προβλήματα να συνεχίζονται, η Νίκολα εξοργίζεται ακόμη περισσότερο, γράφοντας: «Δεν θέλω να είναι τόσο περίπλοκο. Θέλω απλώς μια λίστα παρακαλώ. Το έχω επαναλάβει πολλές φορές. Δε θέλω μια εφαρμογή ή ένα google doc. Μόνο ένα κείμενο ή ένα email. Απλό. Είμαι της παλιάς σχολής. Έτσι αρέσει και στη μαμά μου και σε μένα! Έλεος πια».

Κάποια στιγμή παρεμβαίνει στα μηνύματα  ο Μπρούκλιν, ο οποίος γράφει «Είναι ένα χάος», με τη Νίκολα να του απαντά: «Ω Θεέ μου, είναι περισσότερο σαν σκηνικό δολοφονίας».
25644700
Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ

Υστερία για τα κρεμ λουλούδια

Η Νίκολα σε άλλο σημείο της προετοιμασίας του γάμου, έπαθε υστερία καθώς τα λουλούδια δεν ήταν ακριβώς ολόλευκα όπως τα ήθελε. Βλέποντας φωτογραφίες από τα λουλούδια, φέρεται -σύμφωνα με τη μήνυση- να έγραψε: «Θα έπρεπε να είναι πιο λευκά – δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η δεύτερη εικόνα (των τριαντάφυλλων) ήταν κρεμ».

Αλλη μια φορά κατά την οποία η Νίκολα φαίνεται να χάνει την ψυχραιμία της είναι όταν μαθαίνει ότι ο οδηγός της F1 Lewis Hamilton δεν επιβεβαίωσε την παρουσία του στον γάμο της.

Στέλνει μήνυμα στις δύο διοργανώτριες: «Ο Lewis Hamilton δεν απάντησε. Εξηγήστε μου, λοιπόν ,γιατί το όνομά του είναι ακόμα στη λίστα, παρακαλώ. Μιλήσαμε μαζί του. Δεν μπορεί να έρθει, οπότε εξηγήστε μου γιατί είπατε ότι σας απάντησε ναι».
harry_in__3_
Ο αντάρτης του θρόνου χέρι-χέρι με τη Μέγκαν

Πως χάθηκε η πρόσκληση για τους Σάσσεξ

Η Κλαούντια Πελτζ, μητέρα της Νικολά ρωτάει σε άλλο σημείο της δικογραφίας: «Μήπως η Μέγκαν πήρε πρόσκληση;», με τη Νίκολα να ρωτά: «Ποια είναι η Μέγκαν;» και η Κλαούντια συνεχίζει: «Και ο Χάρι». Χάρι και Μέγκαν πότε δεν παραβρέθηκαν στον γάμο. Πιθανόν να ξέχασαν να στείλουν τις προσκλήσεις, πιθανόν οι Σάσσεξ να κατάλαβαν το φιάσκο που ερχόταν…
peltz

Το μπέργκερ με τα μαρούλια

Το χειρότερο όμως σημείο ήταν όταν ο Μπρούκλιν είχε μια απίστευτη ιδέα για το δείπνο: Να στηθεί ένα γεύμα από τη γνωστή αμερικανική αλυσίδα Wendy’s με πιάτα που θα είχαν ως θέμα το ζευγάρι, και ονόματα όπως το «Νίκολα και Μπρούκλιν Combo». Όταν η Νίκολα είδε τα προτεινόμενα ονόματα των πιάτων, όπως το «Bag It Like Beckham», κόντεψε να λιποθυμήσει… και φέρεται να είπε: «Αυτά τα ονόματα είναι ντροπιαστικά, είναι απαράδεκτο. Πως το σκέφτηκες κάτι τέτοιο. Πας καλά;».

Ο Μπρούκλιν, ως φιλόδοξος σεφ, στέλνει μήνυμα: «Πρέπει να φτιάξουμε ένα μπέργκερ Μπρούκλιν, π.χ. με διπλό μπέργκερ και ένα Nicola burger witch, που να είναι χωρίς ψωμάκι αλλά με μαρούλι». Ευτυχώς, οι διοργανώτριες τον πείθουν ότι δεν είναι και τόσο καλή ιδέα... και το ξεχνάει.




Ακόμα όμως, και κατά τη διάρκεια του γάμου, υπήρχαν απρόοπτα. Όταν ο Μαρκ Άντονι ζήτησε από τους νεόνυμφους να διαλέξουν το τραγούδι που θέλουν να χορέψουν, εκείνοι επέλεξαν το «You Sang To Me».

Ωστόσο, όπως αναφέρει το «Standard», η Βικτόρια Μπέκαμ του ζήτησε μια χάρη. «Ο Μαρκ ζήτησε από τη Νίκολα και τον Μπρούκλιν να διαλέξουν το αγαπημένο τους τραγούδι για να τους το αφιερώσει και αυτό ήταν το αγαπημένο τους. Αλλά χωρίς καμία προειδοποίηση και μετά από αίτημα της Βικτόρια, ο Μαρκ το άλλαξε σε χορό "μητέρας και γιου" . Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους μπορούν να το επιβεβαιώσουν», αναφέρει ανώνυμη πηγή.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Η Μελίνα ξανά στον τάκο και η... ανακωχή Ελευθερίας-Μάριου - Δείτε βίντεο

Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Πιερρακάκης για Market Pass: «32.000 αιτήσεις σε λίγη ώρα» - Από την Παρασκευή αιτήσεις και στα ΚΕΠ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης