Νίκολα Πελτζ: «Πήγα στην πεθερά μου για το νυφικό αλλά το ατελιέ της δεν μπορούσε να μου το ράψει»

Νίκολα Πελτζ: «Πήγα στην πεθερά μου για το νυφικό αλλά το ατελιέ της δεν μπορούσε να μου το ράψει»

Η νύφη της Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε γιατί δεν φόρεσε νυφικό της και «αναγκάστηκε» να επιλέξει τον Βαλεντίνο 

Victoria_Nikola
Όταν η Νίκολα Πελτζ παντρεύτηκε τον Μπρούκλιν Μπέκαμ τον περασμένο Απρίλιο, όλοι περίμεναν πως θα φορέσει ένα νυφικό σχεδιασμένο από την πεθερά της, Βικτόρια Μπέκαμ. Όταν ανακοινώθηκε ότι τελικά επέλεξε ένα νυφικό υψηλής ραπτικής του διάσημου οίκου Valentino, άρχισαν να κυκλοφορούν εικασίες ότι νύφη και πεθερά είναι στα… μαχαίρια.

Η 27χρονη σε συνέντευξή της στην αμερικανική έκδοση του «Grazia» αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με φόρεμα σχεδιασμένο από τη μητέρα του άνδρα της.

«Λοιπόν, σχεδίαζα να φορέσω το νυφικό της Βικτόρια και ήμουν πραγματικά τόσο ενθουσιασμένη που θα μπορούσα να φορέσω ένα σχέδιο που δημιούργησε η μελλοντική πεθερά μου», είπε αρχικά η Πελτζ για να συνεχίσει: «Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν τόσο όμορφο και μια τόσο όμορφη ιστορία».

Το νυφικό που δεν ράφτηκε ποτέ
Στη συνέχεια η ζάμπλουτη κληρονόμος προχώρησε σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες: «Σκέφτηκα, ω, αυτό θα είναι τόσο διασκεδαστικό. Μία από τις καλύτερες φίλες μου και η μαμά μου αρχίσαμε να σχεδιάζουμε το φόρεμα και μετά πέρασαν μερικές μέρες και δεν είχα κανένα νεότερο. Η Βικτόρια τηλεφώνησε στη μαμά μου και είπε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Έτσι, μίλησα με τη μαμά μου και τη φίλη της και είπα: "Λοιπόν, δυστυχώς, αυτό δεν μπορεί να γίνει, οπότε ποιο είναι το επόμενο βήμα;". Είμαι θαυμάστρια του Valentino και της υψηλής ραπτικής του για πολύ καιρό. Ήμουν πραγματικά τυχερή που μπόρεσα να ταξιδέψω στο ατελιέ του για να δοκιμάσω το φόρεμα. Έτσι ακριβώς συνέβησαν τα γεγονότα».

«Όταν διαβάζω διάφορα που λένε ότι δεν σκόπευα ποτέ να φορέσω φόρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ ή τέτοια πράγματα, αυτό με πληγώνει», λέει η Νίκολα. «Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι, αλλάδεν είναι αυτή η αλήθεια. Είναι λίγο άσχημο όταν λες: "Ω, ο κόσμος το πιστεύει αυτό", αλλά απλά δεν είναι αλήθεια».
Μπρούκλιν Μπέκαμ: Η γυναίκα μου είναι προφανώς η πρώτη μου προτεραιότητα
Όσο για το τι λέει ο Μπρούκλιν για όλα αυτά εκείνος απαντά: «Για να είμαι ειλικρινής, η γυναίκα μου είναι προφανώς η πρώτη μου προτεραιότητα και δεν θέλω ποτέ να τη δω αναστατωμένη. Όταν οι άνθρωποι λένε γελοία πράγματα, απλά το συζητάμε και προχωράμε παρακάτω. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον 100% και απλά προχωράμε μαζί».
Κλείσιμο
Τα ταμπλόιντ υποτιμούν τους ανθρώπους
Το ζευγάρι είχε μιλήσει στο παρελθόν για το γεγονός ότι βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών δημοσιευμάτων. «Έχω μάθει ότι πάντα θα προσπαθούν να γράφουν τέτοια πράγματα», είπε ο Μπρούκλιν για τα ταμπλόιντ. «Πάντα θα προσπαθούν να υποτιμούν τους ανθρώπους».

Η Νίκολα πρόσθεσε σχετικά με το φιάσκο που δημιουργήθηκε με το νυφικό: «Θα φορούσα το σχέδιό της και το ήθελα πολύ αλλά λίγους μήνες αργότερα, συνειδητοποίησε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να το κάνει, οπότε έπρεπε να διαλέξω άλλο φόρεμα. Δεν είπε ότι δεν μπορείς να το φορέσεις- δεν είπα ότι δεν ήθελα να το φορέσω. Από εκεί ξεκίνησε, και μετά έγραψαν όλα αυτά».
Πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει τι θα απαντήσει η Βικτόρια Μπέκαμ μετά τις δηλώσεις της νύφη της, ότι το ατελιέ της δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και να της ράψει το νυφικό των ονείρων της.

Αν και η ίδια η Βικτόρια δεν εχει τοποθετηθεί επισήμως πηγές προσκείμενες σε εκείνη υποστηρίζουν ότι το η νύφη της προωθεί ένα «ψεύτικο αφήγημα» με τη σχεδιάστρια μόδας να είναι «σαστισμένη» για τον λόγο που «πυροδοτεί τις φήμες για ρήξη ανάμεσά τους» αντί να τις διαψεύδει.

Πηγή είπε στη Sun: «Ειλικρινά, το πιο ενδιαφέρον πράγμα για τη Νίκολα είναι ότι είναι παντρεμένη με τον γιο των Μπέκαμ. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια έχουν προσπαθήσει και οι δύο να την προσεγγίσουν και να συμφιλιωθούν, και να βρουν έναν τρόπο να τα πάνε καλά. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια θα ήθελαν να περνούν περισσότερο χρόνο με τον γιο και τη νύφη τους και να τους δοθεί η ευκαιρία να την καλωσορίσουν στην οικογένειά τους, ειδικά δεδομένου του γεγονότος ότι ο Μπρούκλιν ουσιαστικά ζει με τα πεθερικά του».

Η επιθυμία του Μπρούκλιν να γίνει πατέρας
Τον περασμένο μήνα, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ μίλησε στο ET και εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει σύντομα πατέρας. «Πάντα ήθελα να γίνω ένας νέος μπαμπάς. Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια σύντομα, αλλά όποτε η γυναίκα μου είναι έτοιμη».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ρούμπεν Έστλουντ στο Gala: Ποιος είναι ο σκηνοθέτης που έκανε διάσημη τη Χιλιαδού


Ρωσία: Επιμένει στον πυρηνικό εφιάλτη ο Πούτιν – Συνεχίζεται η «μεγάλη έξοδος» των νέων


House of the Dragon: Η Κιμ Καρντάσιαν και Τζέιμς Κόρντεν αλά... «Targashians» σε παρωδία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης