Νίκολα Πελτζ: Η φωτογραφία με τα δάκρυα στα μάτια και οι κακές σχέσεις με τη Βικτόρια Μπέκαμ

Νίκολα Πελτζ: Η φωτογραφία με τα δάκρυα στα μάτια και οι κακές σχέσεις με τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ μοιράστηκε ένα αινιγματικό στιγμιότυπο στο Instagram 

Nicola_Peltz__1_
Η Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ μοιράστηκε ένα αινιγματικό στιγμιότυπο με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Η 27χρονη σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ εν μέσω ενός φημολογούμενου συνεχιζόμενου πολέμου της με τη Βικτόρια Μπέκαμ, δημοσίευσε μία είκονα της, στην οποία απαθανατίστηκε με δάκρυα στα μάτια. Την ανάρτηση της η Πελτζ συνόδευσε με μία μακροσκελή λεζάντα στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων «Μου έμαθαν να μην αφήσω τους ανθρώπους να με καταρρίψουν ή να πληγώσουν την καρδιά μου», εγείροντας πολλά ερωτηματικά στους θαυμαστές της.
«Μερικές φορές δυσκολεύομαι να δείξω τα θλιβερά κομμάτια μου. Το να μεγαλώσω με επτά αδέρφια και δύο πολύ δυνατούς γονείς, με έκανε πολύ σκληρή. Μου έμαθαν να μην αφήσω τους ανθρώπους να με καταρρίψουν ή να πληγώσουν την καρδιά μου. Με έκανε να βάλω έναν τέτοιο τοίχο για να προστατεύσω τον εαυτό μου ειδικά σε αυτόν τον κλάδο. Όλοι έχουμε μέρες που οι άνθρωποι σε κάνουν να νιώθεις άσχημα και είναι εντάξει να πληγωθείς από αυτό. Απλώς σκέφτηκα ότι θα έγραφα κάτι γιατί δεν δείχνω ποτέ αυτή την πλευρά μου εδώ. Ήθελα να δείξω αυτή την πλευρά μου. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ και εκτιμώ πραγματικά όλη την υποστήριξή σας. Σημαίνει τόσα πολλά όταν είστε ευγενικοί στη σελίδα μου, θέλω να ξέρετε ότι σας βλέπω, σας ακούω και σημαίνει πολλά για μένα».

Κάτω από την ανάρτησή της γράφτηκαν πολλά υποστηρικτικά μηνύματα από τους θαυμαστές της και τους φίλους της, ενώ σχολίασε και ο σύζυγός της: «Εχεις την πιο καταπληκτική καρδιά. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

Δείτε τη δημοσίευση: 
Κλείσιμο
Nicola11

Πολλοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν την ανάρτηση ως μια επίθεση στη μητέρα του συζύγου της, Βικτόρια Μπέκαμ, καθώς η έλλειψη αλληλεπίδρασης μεταξύ τους στα social media συνεχίζει να ιντριγκάρει τους οπαδούς τους.

Η Πελτζ λέγεται ότι δεν ήθελε καμία ανάμειξη της Βικτόρια Μπέκαμ στο γάμο της, ενώ άνθρωποι που παραβρέθηκαν στο γάμο υποστήριξαν ότι οι Μπέκαμ «δεν ήταν στο προσκήνιο» και ότι ο «γάμος αφορούσε μόνο την οικογένεια Πελτζ».

Η ρήξη μεταξύ μητέρας και νύφης φέρεται να έχει κλονίσει τη σχέση του Μπρούκλιν με τους γονείς του, με μια πηγή να λέει στο Page Six: «Δεν του έχουν μιλήσει πολύ τους τελευταίους μήνες».

Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Αύριο βγαίνει στη Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Abdülhamid Han»

Μητσοτάκης: Δεν γνώριζα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, δεν θα το επέτρεπα - Αλλαγές στην ΕΥΠ


Πώς «οι ληστές του Διαδικτύου» παίρνουν τραπεζικούς κωδικούς από γιατρούς, επιχειρηματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης