Λίγες ώρες πριν φύγει το 2022, η Ρεγγίνα Μακέδουέκανε μια ανάρτηση και ευχαρίστησε τη χρονιά που πέρασε για τη μάχη που κέρδισε.
Η γυμνάστρια βγήκε νικήτρια στη μάχη που έδινε με τη λευχαιμία και έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε.
Πιο συγκεκριμένα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ένωσε τις πιο δυνατές στιγμές του 2022 σε ένα βίντεο.
«2022 thank you. Μια χρόνια που είχε τα πάντα. Μια χρόνια που για πάντα θα μου θυμίζει ότι ένας καλός άνθρωπος με έσωσε και θα τον ευχαριστώ για πάντα!!! Μια χρόνια με πολλές νοσηλείες με τους υπέροχους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Στοργής… που χωρίς αυτούς τι θα κάναμε αραγε? Μια χρόνια που κατάλαβα ποσό αγαπάω τους γονείς μου. Μια ακόμα χρόνια που ΦΙΛΟΙ μου δεν με άφησαν λεπτό και σε τίποτα!!!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.
Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον δότη μυελού των οστών που της έδωσε μια ακόμα ευκαιρία στη ζωή. «Σε ευχαριστώ 2022!!! Διότι τα Δευτέρα γεννεθλια μου είναι 3/6/2022❤️ Καλή χρόνια με υγεία. Δοτη μου δεν ξέρω ποια ποιος είσαι η που είσαι αλλά σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο τόσο πολύ ❤️ Ελπίζω το 2023 να γίνετε ακόμα περισσότεροι δότες μυελού των οστών να δίνετε αίμα και αιμοπετάλια και να χαμογελάτε ❤️», έγραψε κλείνοντας την ανάρτησή της.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους