Ντρου Μπάριμορ: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλει να βγαίνει πλέον ραντεβού

Ντρου Μπάριμορ: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλει να βγαίνει πλέον ραντεβού

Ο λόγος που δεν θέλει να γνωρίσει άλλους άνδρες και το ghosting που την πλήγωσε 

ntrou_mparimor
Η Ντρου Μπάριμορ μίλησε για τα ραντεβού που έχει βγει στη ζωή της και αποκάλυψε τον λόγο που τα αποφεύγει πλέον.

Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο People και σημείωσε πως καμιά φορά το να βγει ραντεβού φαντάζει για εκείνη σαν «υποχρέωση».

«Καμιά φορά, πιστεύω ότι αναγκάζω τον εαυτό μου να βγει ξανά ραντεβού. Σαν να είναι κάποιο κουτάκι που πρέπει να τικάρω», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «το να είναι μητέρα και εργαζόμενη ταυτόχρονα της αφήνει πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο».



«Είμαι μαμά κι έχω τόση πολλή δουλειά, που όταν βρίσκω χρόνο, θέλω να είμαι με τους φίλους μου ή μόνη μου. Πού να χωρέσω τα ραντεβού; Τα παιδιά μου δεν είναι αρκετά μεγάλα ακόμα, οπότε η ζωή μου δεν είναι ακόμα ήρεμη», εξήγησε.

Κλείσιμο
Όπως είπε ωστόσο, στη συνέχεια, όποτε αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στην προσωπική της ζωή και να βγει ραντεβού, απογοητεύεται. Παρά το γεγονός πως αποτελεί μια πολύ διάσημη προσωπικότητα, εξακολουθεί να δέχεται απορρίψεις.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο πολύ πονάει τo ghosting. Καταλαβαίνω όλους αυτούς που το έχουν βιώσει. Είναι σαν να σου καίει η φωτιά το σώμα. Είναι περίεργο να συμπεριφερθεί κανείς έτσι», δήλωσε.


«Έχω βγει ραντεβού που με έκαναν να αναρωτηθώ γιατί δέχτηκα εξ' αρχής να βγω. Δεν ξέρω γιατί. Δεν θα βγω σε καμία περίπτωση για φαγητό, γιατί έχει τύχει να μην έχουμε καν παραγγείλει και να θέλω να; φύγω. Είναι δύσκολο να χάνεις τον χρόνο σου έτσι, όταν έχεις τόσα λίγα βράδια για τον εαυτό σου. Αυτό από μόνο του σε κάνει να μη θες να βγεις ραντεβού», συμπλήρωσε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι κρύβει η Κίνα- Συναγερμός και στην Ευρώπη

Πρωταθλητής από τα παλιά στο τηλεοπτικό 2022

Εύα Καϊλή: Πώς την «καίνε» τα μπιμπερό - Τα τρία ερωτήματα που καλείται να απαντήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης