Η Daphne Lawrence βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. H τραγουδοποιός και τραγουδίστρια, η οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, μετά τη συμμετοχή της στο «The Voice» και έγινε γνωστή μετά τη συνεργασία της με την Άννα Βίσσηστο κομμάτι «Αίμα», μίλησε για τους σταθμούς της ζωής της, μέχρι να φτάσει στον τελικό της προορισμό, που ήταν να ασχοληθεί με το τραγούδι.
Η τραγουδίστρια, μίλησε για την απογοήτευση μετά το «The Voice», για τις κρίσεις πανικού, για τις σπουδές υποκριτικής, για τα μαθήματα φωνητικής και τέλος για το «follow» στο Instagram, που της επιφύλασσε μια αναπάντεχη έκπληξη.
«Μετά το "The Voice" με έπιασε “κατάθλιψη”, είχα πέσει αρκετά ψυχολογικά, δεν ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. Ήταν να φύγω στην Αγγλία για σπουδές γιατί με πήραν σε ένα κολλέγιο, με έπιασαν κρίσεις πανικού, οπότε δεν πήγα ποτέ. Έμεινα εδώ, ξαναέδωσα Πανελλήνιες, πέρασα “Θεατρικών Σπουδών” και στη συνέχεια πήγα στη δραματική σχολή. Έτσι άρχισα πάλι να τραγουδάω και να γράφω» είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η συνεργασία της με την Άννα Βίσση, η Daphne Lawrence παραδέχτηκε, πως όλα ξεκίνησαν από ένα follow back.
«Εγώ την ακολουθούσα καιρό πριν και ξαφνικά έγινε όλο. Την έκανα follow, με έκανε follow back, της έγραψα “ευχαριστώ πολύ” και μου έστειλε μήνυμα αν γράφω μουσική για να συνεργαστούμε. Είναι πολύ ανοιχτός άνθρωπος η Άννα Βίσση. Στην αρχή ήταν να φτιάξουμε το κομμάτι μαζί. Με ρώτησε αν γράφω στίχους και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Με πήρε τηλέφωνο όσο ήμουν στη δουλειά. Εργαζόμουν ως σερβιτόρα για πολλά χρόνια. Μόλις με πήρε είπα τα παρατάω όλα, έκατσα στο τραπέζι μιλήσαμε και κανονίσαμε να πάμε στο στούντιο» είπε η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.