Netflix: Μετά τον Τζέφρι Ντάμερ έρχονται δύο ακόμα σεζόν του «Monster»

Netflix: Μετά τον Τζέφρι Ντάμερ έρχονται δύο ακόμα σεζόν του «Monster»

Η streaming υπηρεσία αποφάσισε μετά την τεράστια επιτυχία, να δώσει συνέχεια στη σειρά, που παρουσιάζει τη ζωή του πιο γνωστού serial killer των ΗΠΑ

jEFFREY_dAHMER_
Η σειρά του Netflix με τίτλο «Monster: The Jeffrey Dahmer Story», παρουσιάζει την πορεία της ζωής του Τζέφρι Ντάμερ, του ανθρώπου που ήταν υπεύθυνος για δεκαεπτά δολοφονίες νεαρών ανδρών, μεταξύ των ετών 1978 και 1991, με ιδιαίτερα σκληρές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων πράξεων σεξουαλικής βίας, νεκροφιλίας και κανιβαλισμού. Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς serial killer των ΗΠΑ, με εγκλήματα που συγκλόνισαν ολόκληρο τον κόσμο.

Η σειρά για την πορεία της ζωής του κανίβαλου έσπασε τα ρεκόρ και το  Netflix αποφάσισε να συνεχίσει την επιτυχία. Το φιλμ αναμένεται να γίνει ανθολογική, αποκτώντας δεύτερη και τρίτη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, κάθε νέα σεζόν θα επικεντρώνεται σε έναν ξεχωριστό δολοφόνο. Η ανακοίνωση του δικτύου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα δύο νέα κεφάλαια θα εστιάσουν σε άλλες τερατώδεις φιγούρες που είχαν αντίκτυπο στην κοινωνία».

Τη δημιουργία αναλαμβάνουν και πάλι οι Ράιαν Μέρφι και Ίαν Μπρέναν, ωστόσο ο Έβαλν Πίτερς, δεν θα υποδυθεί κάποιον άλλον δολοφόνο. Το μόνο που είναι γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό είναι, πως ο Μέρφι δεν αλλάζει εύκολα συνεργασίες, επομένως δεν είναι απίθανο φανερωθούν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ηθοποιούς που έχει χρησιμοποιήσει σε σειρές του, όπως το American Horror Story.

Ειδήσεις σήμερα:

Με τον Κέρι τα είπε ο Μητσοτάκης στην Αίγυπτο - Παρέμβαση για τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής στη Μεσόγειο

Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αίγυπτο - Ελπίδες ότι βρέθηκε ο τάφος της Κλεοπάτρας

Παρατείνονται οι κυρώσεις κατά Τούρκων για τις παράνομες γεωτρήσεις στην Κύπρο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης