Έβαν Πίτερς: Μετά τον Ντάμερ... θέλει «κωμωδίες και ρομάντζα» - «Έφευγα από το σετ με δάκρυα στα μάτια»

Έβαν Πίτερς: Μετά τον Ντάμερ... θέλει «κωμωδίες και ρομάντζα» - «Έφευγα από το σετ με δάκρυα στα μάτια»

«Φτάνει πια με το σκοτάδι, θέλω χαρά» δήλωσε ο ηθοποιός που κατάφερε να καθηλώσει με την ερμηνεία του εκατομμύρια θεατές στη δημοφιλή σειρά του Netflix «Monster: The Jeffrey Dahmer Story»

jeffrey-dahmer__1_
Μπορεί να έχει χαρίσει στο κοινό μοναδικές ερμηνείες, υποδυόμενος τους πιο «φρικιαστικούς» ρόλους, με τελευταίο αυτόν του «Τζέφρι Ντάμερ», όμως ο Έβαν Πίτερς παραδέχεται πως... κουράστηκε!

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός που γνώρισε τον θαυμασμό των τηλεθεατών, με τον ρόλο του «Κανίβαλου του Μιλγουόκι» παραχώρησε συνέντευξη στο Hollywood Reporter και δήλωσε πως «είναι πια καιρός να παίξει έναν πιο φυσιολογικό ρόλο».

«Θα ήθελα να υποδυθώ έναν ρόλο πιο... νορμάλ. Θα μπορούσα ακόμα και να γυρίσω μια αισθηματική ταινία», είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω πως μετά από έναν τόσο σκοτεινό ρόλο σαν αυτόν του Ντάμερ, πρέπει να φέρω στη ζωή μου τη χαρά και την ελαφρότητα. Να παρακολουθήσω κωμωδίες και ρομάντζα. Μου έλειψε ακόμα και το να πηγαίνω στο Σεντ Λούις με την οικογένεια και τους φίλους μου».

«Φτάνει πια με το σκοτάδι. Θέλω χαρά», τόνισε, ενώ εξήγησε πως όλο αυτό το διάστημα που προετοίμαζε τον ρόλο του «χρειάστηκε να μπει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια και να μείνει εκεί για καιρό». «Για μήνες, έβαζα βαράκια στα χέρια μου και περπατούσα έτσι όλη μέρα για να μπορέσω να μιμηθώ τη στάση του, μιλούσα κάθε μέρα στον καθρέφτη», είπε.

«Οι άνθρωποι στο σετ με ρωτούσαν "πώς είναι ο Έβαν;" και τους έλεγα: "Δεν ξέρω, δεν τον ξέρω αυτόν τον άνθρωπο"», αναφέρει.

«Κάνοντας αυτόν τον ρόλο, ήθελα να δώσω το 120% μου. Έβγαλα πολύ σκοτάδι και αρνητισμό προς τα έξω. Έκανα προετοιμασία για μήνες», δήλωσε, ενώ ανέφερε πως υπήρξε μια πολύ συγκινητική στιγμή στο σετ γυρισμάτων ανάμεσα σε εκείνον, τον σεναριογράφο, Ράιαν Μέρφι και τη Νίσι Νας, η οποία υποδύεται την Γκλέντα Κλίβελαντ, γειτόνισσα του Ντάμερ.

Evan Peters on Playing Dahmer | DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story | Netflix Philippines

«Έκλαιγα σαν μωρό, σκεπτόμενος τη Γκλέντα. Έλεγα στον Ράιαν πως βλέποντας αυτή την ιστορία, η μόνη μου προσευχή είναι η ψυχή της να αναπαύεται εν ειρήνη. Να αισθανθεί πως επιτέλους ακούστηκε. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ότι ακούστηκε και η δική της ιστορία, ενώ τότε δεν της έδινε σημασία κανείς. Τώρα κάνει τον γύρο του κόσμου», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Υπήρχαν πολλές μέρες που έφευγα από το σετ με δάκρυα στα μάτια, λόγω του βάρος όλων αυτών των πραγμάτων και γνωρίζοντας πως ήταν κάτι που δεν έπρεπε να είχε γίνει», δήλωσε και τόνισε πως παρόλα αυτά, ήθελε να πει μια ιστορία για τον ρατσισμό, την ομοφοβία και τη λάθος αστυνόμευση.


Ειδήσεις σήμερα:

Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, πιθανόν έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Κεφαλονιά: «Αγώνας» για να σωθεί 2,5 ετών παιδί - Με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ στο Ρίο (φωτογραφίες)

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο για αστυνομικό στον Εύοσμο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης