Dahmer - Ράιαν Μέρφι: Κανείς δεν μας βοήθησε να συλλέξουμε πληροφορίες, κάναμε έρευνα επί τρία χρόνια

Dahmer - Ράιαν Μέρφι: Κανείς δεν μας βοήθησε να συλλέξουμε πληροφορίες, κάναμε έρευνα επί τρία χρόνια

Ο σεναριογράφος μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του Netflix κι εξήγησε ποιες ήταν οι δυσκολίες πίσω από την καταγραφή των γεγονότων

dahmer__1_
H σειρά του Netflix «Dahmer» που διηγείται την ιστορία του serial killer και κανίβαλου, Τζέφρι Ντάμερ έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο παγκόσμιο κοινό.

Ωστόσο, υπάρχουν και πολλές αρνητικές αντιδράσεις σχετικά με τη σειρά, κυρίως από τους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και την οικογένεια του Τζέφρι Ντάμερ.

Μάλιστα, έχουν κατατεθεί πολλές μηνύσεις εις βάρος της παραγωγής, με κάποιους να κατηγορούν τον Ράιαν Μέρφι πως «αλλοίωσε τα πραγματικά γεγονότα».

Ο σεναριογράφος ωστόσο, απάντησε στις κατηγορίες και δήλωσε πως η παραγωγή πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διηγηθεί την ιστορία ακριβώς όπως συνέβη στην πραγματικότητα. Τόνισε επίσης, πως το πλήρωμά του προσπάθησε με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με τα μέλη των οικογενειών των θυμάτων, όμως κανείς δεν απάντησε στα αιτήματά τους.

«Το ερευνήσαμε πολύ καιρό. Δουλεύαμε επί τρία ή τριάμιση χρόνια, το γράφαμε, προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με 20 από τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων, όμως ούτε ένα άτομο δεν ανταποκρίθηκε σε αυτή τη διαδικασία», αναφέρει στο Hollywood Reporter.

Κλείσιμο
Όπως είπε αργόερα, η σειρά είναι εξ' ολοκλήρου βασισμένη στις πληροφορίες που σύλλεξε η ομάδα των ερευνητών του. «Κάποια από αυτά τα πράγματα, δεν ξέρω καν που τα βρήκαν. Ήταν σαν να προσπαθούσαμε να καλύψουμε την αλήθεια αυτών των ανθρώπων, περπατώντας στα σκοτεινά», αναφέρει.

DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story | Official Trailer (Trailer 1) | Netflix

Όσο για τους ανθρώπους που αναφέρουν ότι η σειρά αυτή προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων, αλλά και τις οικογένειές τους, δήλωσε πως δεν είχε τέτοιο σκοπό. Αντιθέτως, είναι διατεθειμένος να κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να τιμήσει τα θύματα του Ντάμερ.

«Οτιδήποτε θα μπορούσαμε να κάνουμε για να συμβεί αυτό, θα ήμουν ευτυχής ακόμη και να το πληρώσω εγώ. Θα μπορούσε να στηθεί ένα μνημείο», δήλωσε.




Ειδήσεις σήμερα:

Στα 65 μέτρα βάθος βρήκαν τον αστυνομικό στην Τρύπα Τατάρνας - Δείτε φωτογραφίες

Γυρίζουμε μία ώρα πίσω τα ρολόγια μας τα ξημερώματα της Κυριακής

Βάθρο επισήμων χωρίς ράμπα στην παρέλαση στο Καπανδρίτι - «Νιώθω διαφορετικός» λέει δημοτικός σύμβουλος σε αναπηρικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης