Ράσελ Κρόου: Δωρεά 5.000 λιρών σε βιβλιοπωλείο στο Νόριτς για να το σώσει από το «λουκέτο»

Ράσελ Κρόου: Δωρεά 5.000 λιρών σε βιβλιοπωλείο στο Νόριτς για να το σώσει από το «λουκέτο»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Νεοζηλανδός ηθοποιός προχώρησε στη δωρεά μετά την έκκληση της ιδιοκτήτριας για οικονομική βοήθεια

Russel_Crowe_
Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος στο Νόριτς της Αγγλίας, η  κίνηση του Ράσελ Κρόου  μιας και είχε ήδη ξεκινήσει οικονομική εκστρατεία για να μην κλείσει. 

Πιο συγκεκριμένα, η Λεάνε Φριντ είχε προχωρήσει σε έναν αγώνα συγκέντρωσης πόρων το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, σε μία προσπάθεια να σώσει το ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο της «Bookbugs And Dragon Tales», έχοντας θέσει 15.000 αγγλικές λίρες, ως στόχο.

Λίγες ώρες αργότερα έλαβε το 1/3 στόχου της από τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Gladiator»: «Ο Ράσελ Κρόου έκανε τη δωρεά σχεδόν μετά από 10 λεπτά και ήμασταν στο κρεβάτι εκείνη τη στιγμή» είπε η Λεάνε Φριντ στο πρακτορείο ειδήσεων PA.
«Ο σύζυγός μου και εγώ σοκαρίστηκαμε, μείναμε έκπληκτοι και ενθουσιαστήκαμε, επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν πει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα και ήταν τόσο γενναιόδωροι και μας έκαναν να νιώσουμε τόσο πολύτιμοι» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το πληροφορίες, η Λεάνε Φριντ είπε ότι η πανδημία έφερε πολλά εμπόδια, χρειάστηκε να μειώσει τις ώρες του προσωπικού  και να δουλεύει περισσότερο η ίδια: «Ο λόγος που ξεκινήσαμε την εκστρατεία είναι επειδή θα με ελευθερώσει λίγο για να αρχίσω να ερευνώ το ενδεχόμενο χρηματοδότησης. Θέλουμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι περισσότερα παιδιά θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε βιβλία» εξήγησε.


Ειδήσεις σήμερα:

«Έφυγε» από τη ζωή ο Λύσανδρος Παπαθεοδώρου, ο «κύριος Λύσανδρος» του Au Revoir

Η Λευκορωσία στέλνει δυνάμεις στο πλευρό των Ρώσων για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Κολωνός: Επίτροπος σε εκκλησία στον Λόφο Σκουζέ ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης