Κώστας Πρέκας για τη γνωριμία με τον 53χρονο στον Κολωνό: «Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα»

Κώστας Πρέκας για τη γνωριμία με τον 53χρονο στον Κολωνό: «Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα»

«Δεν μπορώ να το δεχτώ, είναι ασύλληπτο» τόνισε ο ηθοποιός για τον δράστη, ο οποίος επί 4 μήνες βίαζε και εξέδιδε 12χρονη

prekas-53xronos
Φρίκη έχει προκαλέσει το έγκλημα στον Κολωνό με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μίας 12χρονης από τον 53χρονο Ηλία Μίχο. Ο δράστης επί 4 μήνες φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την ανήλικη, με τις Αρχές να εντοπίζουν στο κινητό του πάνω από 200 «υποψήφιους» πελάτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι αναλυτές της Ασφάλειας «βλέπουν» οργανωμένο σχέδιο πίσω από τη νοσηρή δράση του άνδρα.

Η 12χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ η μητέρα της, η οποία προχώρησε σε καταγγελία τον περασμένο Αύγουστο, δηλώνει οργισμένη: «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω» τόνισε στον Alpha.

Σήμερα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, άνθρωποι που γνωρίζουν τον 53χρονο μίλησαν στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μάλιστα σημειώθηκε ότι ο δράστης συναντιόταν και είχε σχέσεις με τον ηθοποιό Κώστα Πρέκα και την Άννα Φόνσου.

Η απάντηση του Κώστα Πρέκα
Με δηλώσεις του ο Κώστας Πρέκας αναφέρθηκε στη γνωριμία, η οποία διαρκεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

«Από το θέατρο «Αυλαία» που είχε το μπαρ κάτω, είναι τέσσερα χρόνια περίπου. Όλος ο κόσμος τον γνώριζε. Βοήθαγε το θέατρο, δεν φανταζόμουν ποτέ ούτε εγώ, ούτε όλοι οι πολιτικοί, όλοι οι ηθοποιοί, η Φόνσου, ο ένας, ο άλλος… Πολλές προσωπικότητες γνώριζε. Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα! Δεν μπορώ να το δεχτώ, είναι ασύλληπτο! Παρασύρει κάποιους ανθρώπους, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που του έκαναν παρέα και του έκαναν 1002 καλά.

Παρασύρει στον όλεθρο όλους αυτούς τους ανθρώπους! Έχει εκθέσει ανθρώπους, προσωπικότητες που εργάζονται… Φρίκη είναι αυτή δηλαδή. Που μπορεί να φτάσει η κοινωνία, μπορείς να μου πεις;» δήλωσε ο Κώστας Πρέκας.

Δείτε το βίντεο 
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cni3ai8gncw1)


Σημειώνεται ότι ο 53χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες, την ώρα που η ΕΛΑΣ συνεχίζει σε τρία επίπεδα τις έρευνες για την υπόθεση, εκτιμώντας ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο του άνδρα.

Ωστοσό, ζήτησε νέα προθεσμία για την Τετάρτη την οποία και πήρε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που κατηγορείται ότι βίαζε επί 4 μήνες και εξέδιδε 12χρονη από τον Κολωνό. Ο κατηγορούμενος αποχώρησε αμίλητος απο το ανακριτικό γραφείο και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων. 

Στην Ευελπίδων ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη

Ειδήσεις σήμερα:

Η Λευκορωσία στέλνει δυνάμεις στο πλευρό των Ρώσων για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Κολωνός: Επίτροπος σε εκκλησία στον Λόφο Σκουζέ ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη

Έντι Ράμα: Κάναμε λαθρεμπόριο εμβολίων κορωνοϊού με τον υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης