Διονύσης Μακρής: Έχω περάσει κατάθλιψη, ήταν μία περίοδος σκοτεινή

Διονύσης Μακρής: Έχω περάσει κατάθλιψη, ήταν μία περίοδος σκοτεινή

«Δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο, το ξεπέρασα όμως μόνος μου» ανέφερε ο τραγουδιστής 

Dionysis_Makris
Ο Διονύσης Μακρής σε συνέντευξή του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη, για τον γιο που απέκτησε στα 17, αλλά και για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, με την οποία έχουν δέκα χρόνια διαφορά.

Ο τραγουδιστής μιλώντας για την κατάθλιψη, εξομολογήθηκε: «Το 99% των ανθρώπων που ζουν στην Ελλάδα έχουν περάσει κατάθλιψη με όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν είναι ταμπού. Αυτή η περίοδος ήταν σκοτεινή. Δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο, το ξεπέρασα όμως μόνος μου. Χρειάστηκε καιρός».

Σχετικά με τον πρωτότοκο γιο του ο Διονύσης Μακρής ανέφερε: «Ο μεγάλος γιος ζει στο Λονδίνο μαζί με τη μητέρα του, είναι 23 ετών. Με τη μητέρα του δεν παντρευτήκαμε ποτέ, ήμασταν μικροί. Το έχω αναγνωρίσει, όμως, το παιδί. Τότε, που γεννήθηκε εγώ ήμουν 17,5 ετών».

«Ο γιος μου είχε ένα θέμα υγείας με την ακοή όταν γεννήθηκε. Οι γιατροί μας είχαν πει ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να ακούσει. Έβαλε ακουστικό και εννοείται ότι σήμερα είναι μια χαρά» αποκάλυψε μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του γιου του.

Κλείνοντας, ο τραγουδιστής έκανε λόγο για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του: «Τη σύζυγό μου τη γνώρισα ως θαυμάστρια. Έχουμε δέκα χρόνια διαφοράς. Όταν εγώ ήμουν 23, η γυναίκα μου ήταν 13 και ερχόταν ως 13χρονο κοριτσάκι να με δει και να πάρει αυτόγραφο. Μετά από 20 χρόνια, έτυχε και βρεθήκαμε σε ένα σχήμα στη Θεσσαλονίκη, που ήρθε να με ακούσει ως γυναίκα πλέον».

Δείτε το βίντεο 
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn11ur92eloh)


Ειδήσεις σήμερα:

Διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος, εξομολογείται ο βουλευτής Καράογλου

Η... αριθμητική των επόμενων εκλογών - Πώς μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση

«Χαμόγελα» για τον 27χρονο αστυνομικό από την Ηλεία - «Ξύπνησε» μετά από 15 ημέρες σε κώμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης