Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 27χρονος αστυνομικός κατάφερε, μάλιστα, να έχει και μια σύντομη συνομιλεία με συγγενείς του οι οποίοι αναζητούν απαντήσεις για το πώς έφτασε στην κατάσταση αυτή ο άνθρωπός τους.
Η περιπέτεια για τον 27χρονο αστυνομικό ξεκίνησε όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο του Πύργου με τους γιατρούς να του συνιστούν να επιστρέψει σπίτι.
Λίγες ώρες, αργότερα, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του 27χρονου αστυνομικού επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα μεταφερθεί αρχικά στο Άγιος Ανδρέας Πατρών, στη συνέχεια στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων και τελικά στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
«Το παιδί μου είναι σε καταστολή γιατί κανείς στο νοσοκομείο του Πύργου δεν του έκανε σωστή διάγνωση από την αρχή. Καμία οικογένεια να μην περάσει αυτή την αγωνία που περνάω εγώ τώρα για τη ζωή του παιδιού μου. Προσεύχομαι να γίνει καλά ο γιος μου» είχε πει στο protothema.gr ο πατέρας του 27χρονου αστυνομικού.
Από το συγγενικό περιβάλλον του νεαρού καταγγέλλεται ότι οι γιατροί στο νοσοκομείο του Πύργου δεν έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή και δεν αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του 27χρονου, με αποτέλεσμα την σοβαρή περιπέτεια για την υγεία του.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.