Γιάννης Μπέζος: «Όλοι αυτοί που γράφουν στο διαδίκτυο είναι ο νέος στρατός κατοχής»

Γιάννης Μπέζος: «Όλοι αυτοί που γράφουν στο διαδίκτυο είναι ο νέος στρατός κατοχής»

«Είναι απρόσωποι, ανύπαρκτοι και χωρίς υπόσταση», τόνισε ο ηθοποιός 

mpezos
Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους ανθρώπους, που εκφράζουν τις απόψεις τους, πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος σρτην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, μίλησε για την επιτυχία του στην τηλεόραση. «Επιτυχία είναι η διάρκεια. Αν κάτι δεν πάει καλά εκείνη τη στιγμή, είναι ένα δείγμα. Αν δεν καταγράψει στη μνήμη και την καρδιά, δεν έχει νόημα», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στη συνέχεια για τους ηθοποιούς και τον διαχωρισμό τους σε «ποιοτικούς» κι «εμπορικούς», ο ηθοποιός ανέφερε: «Οι διαχωρισμοί ποιοτικού κι εμπορικού είναι άθλιοι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στον κόσμο και να κοιτάξουμε να κάνουμε καλή δουλειά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmk9rrp5nv1t)

Αναφορικά με τον χαρακτήρα του, ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε πως δεν θέλει να προσέχει τι λέει, προκειμένου να γίνει αρεστός σε κάποιους. «Πρέπει να εννοούμε όσα λέμε, για να γίνουμε αρεστοί. Όλοι αυτοί που γράφουν στο διαδίκτυο είναι ο νέος στρατός κατοχής. Είναι απρόσωποι, ανύπαρκτοι και χωρίς υπόσταση», τόνισε.

«Με ενδιαφέρει τι λέει ο άλλος, αλλά θέλω να ακούω κι ένα επιχείρημα. Δεν μπορώ να είμαι όμηρος των διαθέσεων των άλλων. Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία, έχω μοχθήσει για αυτό και οι άνθρωποι το εκτίμησαν. Αν υπάρχουν άνθρωποι που ενοχλούνται, σημαίνει ότι έκανα καλά τη δουλειά μου», συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmk9thxtpqxl)

Τέλος, αναφέρθηκε στις αποτυχίες που είχε στην καριέρα του. «Δεν είχα ποτέ καραμπινάτη αποτυχία. Υπήρχαν πράγματα που δεν επικοινώνησα σωστά. Την αποτυχία τη φορτώνομαι εγώ, όποιος έχει το όνομά του πρώτο, έχει την ευθύνη», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: «Ήρωας» για τους ξένους ηγέτες και τη διεθνή κοινότητα, παρίας στη Ρωσία


Φουρθιώτης: Στο σκαµνί για τις «στηµένες» σφαίρες στο σπίτι του - Όλο το βούλευμα


Καιρός: Τοπικές ισχυρές μπόρες από το μεσημέρι και στην Αττική, δείτε χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης