Γιάννης Μπέζος: «Ο Βασίλης Τσιτσάνης ήταν ο πιο σνομπ άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»

Γιάννης Μπέζος: «Ο Βασίλης Τσιτσάνης ήταν ο πιο σνομπ άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»

Ο ηθοποιός μιλώντας για την καλλιτεχνική του πορεία απάντησε αν έχει «ζηλέψει» κάποια δουλειά

mpezos
Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Esquire» και μεταξύ άλλων μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία και τη γνωριμία του με τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν έχει «ζηλέψει» κάποια από τις δουλειές που είδε φέτος με τον ίδιο να απαντά:

«Μέχρι στιγμής όχι αλλά γενικά δεν ζηλεύω, θαυμάζω. Τον θαυμασμό πρέπει να τον επαναφέρουμε. Εμπεριέχει την απορία του «πως γίνεται αυτό;» Υπάρχει μια γενική τάση από τον κόσμο να μη θαυμάζει εύκολα, θέλει να σε φέρει προς τα κάτω, στα μέτρα του. Όπως ξέρετε, εγώ αρνούμαι κατηγορηματικά. Θέλω να παραμείνω στα δικά μου κι όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει. Να σας το εξηγήσω πως το εννοώ: Λένε καμιά φορά γιατί δεν υπάρχουν οι μεγάλοι τραγουδιστές του παρελθόντος; Μα γιατί δεν τους θαυμάζουμε πλέον τους τραγουδιστές. Νομίζουμε ότι μπορούμε να γίνουμε σαν κι αυτούς».

Σε άλλο σημείο μίλησε για τη γνωριμία του με τον Βασίλη Τσιτσάνη τον οποίος ο ηθοποιός χαρακτήρισε σνομπ: «Ο Βασίλης Τσιτσάνης επειδή τον έχω γνωρίσει, σας βεβαιώ ότι ήταν ο πιο σνομπ άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Δεν τον πλησίαζες, ήταν λαϊκός όμως. Που σημαίνει τι; Ότι κατέθετε την αλήθεια του κι άφησε πίσω έργο που εμείς εκ των υστέρων επαναφέρουμε. Όποτε πονάμε, κλαίμε, χαιρόμαστε, θυμόμαστε αυτούς, όχι τους σημερινούς. Αυτούς τους «για την ευχαρίστηση» τους γκρεμίζουμε με την πρώτη ευκαιρία».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Γουινόνα Ράιντερ σε μια κατάθεση ψυχής: Ο χωρισμός με τον Ντεπ, η ψυχοθεραπεία, η κλοπή και η λύτρωση


Καιρός: Μπουρίνι από το μεσημέρι στα βορειοδυτικά και η θερμοκρασία στα ύψη


Νέα Υόρκη: Νεαρή γυναίκα πυροβολήθηκε θανάσιμα την ώρα που πήγαινε βόλτα το μωρό της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης