Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχουμε ασχοληθεί πολύ μαζί της χωρίς λόγο»

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχουμε ασχοληθεί πολύ μαζί της χωρίς λόγο»

«Δεν είμαι καυστικός, είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μεταλαμπαδεύσει αυτά που έχει μάθει και μαθαίνει καθημερινά», είπε ο σχεδιαστής μόδας

Gavalas-Xatzipanteli
Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε μέσω Skype από την Πάρο στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο σχεδιαστής μόδας αρχικά μίλησε για τα δικά του επαγγελματικά σχέδια. Η Μπέττυ Μαγγίρα τον ρώτησε αν θα είναι στο «My Style Rocks» με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντήσει με σαφήνεια αν θα είναι στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

Στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς ρωτήθηκε για το GNTM και τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Έληξε το θέμα. Δεν ξέρω αν έχει άλλα γυρίσματα. Αντί να μιλάμε για τον υπέροχο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου που έχουν κάνει καριέρες, μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN. Μπορεί το CNN αύριο να βγάλει το επόμενο phenomenal πράγμα. Άκουσα την Βίκυ Καγιά και καταρχήν την ευχαριστώ για τα καλά της λόγια και που είναι ψύχραιμη. Δεν είμαι καυστικός, είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μεταλαμπαδεύσει αυτά που έχει μάθει και μαθαίνει καθημερινά. Δεν μου λέει τίποτα ούτε η φούστα στο αγόρι ούτε τα φρύδια στο κορίτσι. Αλλά, όταν έχεις μία θέση και μέσα από αυτή επιδιώκεις να κάνει ομοίως και όταν έχεις ένα Instagram ανοιχτό και το βλέπει κάποιος, θα πρέπει να το κρίνει».

Σε άλλο σημείο είπε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος εξτραβαγκάντ αλλά δεν πουλάω αυτό. Εγώ πουλάω ένα εμπόρευμα, το βάζω στη βιτρίνα και το παίρνουν. Δεν πουλάω τον εαυτό μου».

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε ακόμα και στη νέα του ζωή η οποία όπως είπε θα έχει λιγότερες σπατάλες από το παρεθλόν.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmk1juvotwdd)

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα - Τι θα ισχύσει


Παγκόσμια συγκίνηση για τον Γκορμπατσόφ: Το παιδί αγροτών που έγινε ηγέτης της ΕΣΣΔ


Aγνώριστος o Πιρς Μπρόσναν - Έγινε… γέρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης