Λάκης Γαβαλάς: Έγινε 70 και το γιόρτασε στην Πάρο

Λάκης Γαβαλάς: Έγινε 70 και το γιόρτασε στην Πάρο

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδό του στο νησί με φίλους

lakis_gavalas_genethlia_xr
Την Πάρο επέλεξε ο Λάκης Γαβαλάς για να γιορτάσει τα 70ά γενέθλιά του, μαζί με φίλους που ήταν στο νησί. «Είμαι ευτυχισμένος και ευγνώμων για τους φίλους που με τόση αγάπη με περιβάλλουν. Στα καλύτερα που έρχονται και που έχω να δώσω» έγραψε στο Instagram, δίπλα στην φωτογραφία του από τα παιδικά του χρόνια.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο σχεδιαστής μόδας βγήκε σε γνωστό παραλιακό μαγαζί του νησιού, με κοντινούς του ανθρώπους, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Δανάη Παππά με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, οι οποίοι ανέβασαν στα social media, βίντεο από τη βραδιά.

Τα τραπέζια ήταν στολισμένα με πολύχρωμα λουλούδια, ενώ η τούρτα του ήταν ολόχρυση όπως και ο ίδιος ο Λάκης Γαβαλάς. Ντυμένος στα μαύρα με χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ, ο εορτάζων χόρεψε και διασκέδασε.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από τα γενέθλιά του

Τα 70α γενέθλια του Λάκη Γαβαλά

gavalastoyrta

αωαλασ298
Κλείσιμο

Δύο μέρες πριν την ημέρα των γενεθλίων του, ο Λάκης Γαβαλάς καλημέρισε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τους φίλους του στο Instagram. Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του γυμνό μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού φορώντας μόνο μια μπαντάνα στολισμένη με λουλούδια.

«Goodmorning my friends. Κάτοπτρο είδωλο= καθρέπτης! Xτες βράδυ γυρνώντας σπίτι, και ενώ έπρεπε να αποφασίσω για τον ανθοστολισμό των τραπεζιών, για το dinner των γενεθλίων μου, έβγαλα αυτές τις αφιλτράριστες φωτό και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας…
Οοοοχι δεν είναι τσαρουχικές δεν έχω ντεκόρ ελιές, ναυτικά, σχοινιά κα!
Πρέπει όμως να γνωρίσετε τα λουλούδια τα εσωτερικά, αυτά τις ψυχής μου είναι ατόφια ακλάδευτα στα χρόνια και μπορούν να μπουν μόνο στα βάζα της ευσυνηδεισίας σας, αν το επιθυμείτε...

Κάθε μέρα φροντίζω το μέσα μου έτσι ώστε να είναι μυρωδάτο ανθισμένο και πλούσιο! Η επιδερμίδα μου μπορεί να σας ξεγελάει θετικά η αρνητικά αλλά μόνο το κομπρεσέρ τις νοημοσύνης μπορεί να σκάψει να βρει την πραγματική μου αξία. Διαβάζοντας την αυτοβιογραφία μου #lakisgavalasloaded ίσως ανακατατάξετε και τον δικό σας υπέροχο εσωτερικό κόσμο! Είναι η ευχή μου», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram του
Gavalas
Gavalas1
Gavalas2
Gavalas3
Gavalas4


Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Ανδρουλάκης: Συζητά μόνον για Εξεταστική στην υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού του

Τριάντα χρόνια από το ιστορικό «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο» της Βούλας Πατουλίδου

«Χαλάει» ο καιρός με βροχές και καταιγίδες - Πέφτει και η θερμοκρασία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης