Θανάσης Πατριαρχέας: Ο Άγγελος του «Σασμού» βάφτισε τις κόρες του

Θανάσης Πατριαρχέας: Ο Άγγελος του «Σασμού» βάφτισε τις κόρες του

«Να ζήσετε ζωές μου», έγραψε μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Πατριαρχέας στα social media - Δείτε τα βίντεο που ανάρτησε

thanasispatriarxeas
Τις κόρες τους βάφτισαν ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου, το Σάββατο. Ο ηθοποιός του «Σασμού» και η σύζυγός του επέλεξαν την Καλαμάτα για το μυστήριο και το γλέντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη κόρη τους, που είναι 2,5 ετών, πήρε το όνομα Σταύρια, αφού έτσι λένε τη μητέρα του ηθοποιού και η δεύτερη κόρη τους, που είναι ενός έτους, πήρε το όνομα Κύνθια.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο «Άγγελος» που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό τη σεζόν που πέρασε, ανάρτησε βίντεο από το τραπέζι μετά τη βάφτιση. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, έγραψε μεταξύ άλλων: «Έχουμε γλέντι σήμερα!!! Βαφτίζουμε τις κόρες μας!!! Να ζήσετε ζωές μου!!!».

Δείτε τη δημοσίευσή του


Ο Θανάσης Πατριαρχέας, ή αλλιώς ο Άγγελος Βρουλάκης του «Σασμού» ήταν ο πρωταγωνιστής του φινάλε της πρώτης σεζόν, αφού η δολοφονία του επισκίασε το τέλος της σειράς, αφήνοντας ένα μεγάλο μυστήριο άλυτο.

Για το τέλος του ήρωα που υποδύθηκε, ο Θανάσης Πατριαρχέας ανέβασε πριν από μερικές μέρες μία ανάρτηση, λέγοντας το δικό του «αντίο» σε τηλεθεατές και συνεργάτες.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θανάσης Πατριαρχέας ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο αποχαιρετά τους συμπρωταγωνιστές του, Δημήτρη Ήμελλο και Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία του δίνει μάλιστα, ένα φιλί στο μάγουλο και του εύχεται «καλή συνέχεια». Στη λεζάντα του βίντεο ο έγραψε: «Μάγκες και μάγκισσες αντίο».

Δείτε το βίντεο



Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα

Πανελλαδικές: Αύριο Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα η λήξη προθεσμίας υποβολής Μηχανογραφικού


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης