Θανάσης Πατριαρχέας: Σε αυτή τη σειρά θα δούμε τον «Άγγελο» του Σασμού από τη νέα σεζόν

Θανάσης Πατριαρχέας: Σε αυτή τη σειρά θα δούμε τον «Άγγελο» του Σασμού από τη νέα σεζόν

Ο ηθοποιός παίρνει μεταγραφή και «ταξιδεύει» στον ΣΚΑΪ με τη νέα σειρά «Άγρια γη»

Sasmos765
Ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος έπαιξε κομβικό ρόλο ως «Άγγελος» στη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός», παίρνει μεταγραφή και «ταξιδεύει» στον ΣΚΑΪ με τη νέα σειρά «Άγρια γη».

Τη φετινή σεζόν είδαμε τον ηθοποιό σε ένα δραματικό φινάλε. Ο «γιατρός» του Σασμού δολοφονήθηκε και το έγκλημα παρέμεινε ανεξιχνίαστο, με σκοπό να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος με την έλευση της νέας τηλεοπτικής σεζόν.  

Για τον ηθοποιό, ο κύκλος που άνοιξε την προηγούμενη σεζόν έκλεισε με τον «θάνατό» του στην Άνω Ποριά και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε τα νέα επάγγελματικά του σχέδια.

«Μάνος. Άγρια γη. Από Σεπτέμβρη στον Σκαι. #skai #agriagi #newseries», έγραψε ο ο Θανάσης Πατριαρχέας στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δείτε τη δημοσίευση του ηθοποιού: 


Η υπόθεση της νέας σειράς του ΣΚΑΪ
Ή ιστορία ξεκινά πριν από 28 χρόνια. Ο Νικόλας 10 ετών απάγεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια της καλύτερης του φίλης, της 6χρονης τότε Ελπίδας, που δεν μπορεί να αντιδράσει. Λεπτά αργότερα, η κάμερα επιστρέφει στο σήμερα, όπου ο Νικόλας ζει και δρα με νέο όνομα.

Κλείσιμο
Ως Άρης, επιστρέφει λοιπόν στη γενέτειρα του για να για να εκδικηθεί τον άνθρωπο που ενορχήστρωσε την απαγωγή του, του στέρησε τους γονείς του και σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή του. Μόνο που ο άνθρωπος αυτός είναι η Ολγα, η μητέρα της Ελπίδας της παιδικής του φίλης, την οποία συναντά τυχαία και ερωτεύεται.

Η Ολγα πλέον έχει στην κατοχή της το σπίτι και κτήματα της οικογένειας του Αρη, έχει κλέψει τη ζωή που κανονικά άνηκε στον ίδιο και την οικογένειά του και διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία για εκδίκηση και τον έρωτα, ο Aρης εγκαταλείπει την καριέρα του στον στρατό και τη συμμετοχή του στην ειρηνευτική δύναμη στην Αφρική για να διεξάγει τον προσωπικό του πόλεμο. Έναν πόλεμο στον οποίο δεν γνωρίζει ακόμα αν ο έρωτας θα σταθεί εχθρός ή σύμμαχος.

Ειδήσεις σήμερα:

Το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα: Πώς «έδεσαν» το ζεύγος Τράγκα

Το σχέδιο Μητσοτάκη για εκλογές την άνοιξη του 2023: Γιατί το πάει έως το τέλος της θητείας

Κιργιστάν: Τουρίστες γλίτωσαν από θαύμα από χιονοστιβάδα στα βουνά του Τιεν Σαν – Δείτε βίντεο
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης