Μπεν Άφλεκ: H «κατάρα» των... παπαράτσι - Η Άνα ντε Άρμας αποκάλυψε γιατί χώρισαν

Μπεν Άφλεκ: H «κατάρα» των... παπαράτσι - Η Άνα ντε Άρμας αποκάλυψε γιατί χώρισαν

Τελικά, η αναγνωρισιμότητα και το κυνηγητό από τα media δεν του κόστισε μόνο τη σχέση με την Τζένιφερ Λόπεζ - Για τον ίδιο λόγο χώρισε και με την Κουβανή ηθοποιό

ben-affelck-armas-arthro
H Άνα ντε Άρμας αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με τον Μπεν Άφλεκ.

Η 34χρονη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Elle και εξήγησε γιατί αποχώρησε από το Λος Άντζελες, αλλά και γιατί άφησε τον δεσμό της με τον γοητευτικό ηθοποιό, ενώ φαίνονταν τόσο αγαπημένοι μαζί.

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση τον Μάρτιο του 2020, στην πατρίδα της Άνα ντε Άρμας, την Κούβα. Έκτοτε, εθεάθησαν πολλές φορές μαζί, καθώς πέρασαν την περίοδο της καραντίνας στο Λος Άντζελες.


Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, συνεργάστηκαν στην ταινία «Deep Water», όμως λίγο καιρό μετά το περιοδικό People επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους. Αιτία τότε, έλεγαν πως είναι η απόφαση της Άνα ντε Άρμας να εγκαταλείψει το Λος Άντζελες. Ωστόσο, δεν είχαν μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Κλείσιμο

Όπως αναφέρει τώρα η ηθοποιός στην αμερικανική έκδοση του Elle, ο πραγματικός λόγος δεν ήταν άλλος από το κυνηγητό των παπαράτσι, παρά το γεγονός ότι η  Page Six τότε ανέφερε πως η Άνα ντε Άρμας ήθελε να αποκτήσει παιδί με τον Μπεν Άφλεκ, με εκείνον να μην... ενθουσιάζεται ιδιαίτερα. Πατέρας ήδη τριών παιδιών, ο 48χρονος ηθοποιός «δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει μια νέα οικογένεια. Τόσο αυτός όσο και η Άνα έχουν τρεις ταινίες που συνεχίζουν τα γυρίσματα. Η οικογένειά του είναι και θα συνεχίσει να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του», ανέφερε σχετική πηγή τότε.



«Η προσωπική μου ζωή γινόταν κατά καιρούς απαίσια», αναφέρει αρχικά η Άνα ντε Άρμας στη συνέντευξή της. Όπως δήλωσε, στην αρχή δεν φανταζόταν πως θα αντιμετωπίσει σε αυτό το επίπεδο τα media. Όταν το βίωσε στη συνέχεια, κατάλαβε ότι δεν θέλει να ζει έτσι.

«Είναι ο λόγος που έφυγα από το Λος Άντζελες. Το να το περάσω αυτό, επιβεβαίωσε τις σκέψεις μου ότι αυτό το μέρος δεν είναι για εμένα. Έγινε υπερβολικό, δεν υπήρχε διαφυγή. Δεν υπήρχε κανένας τρόπος να το αποφύγω. Πάντα υπάρχει το συναίσθημα ότι κάτι δεν έχεις, κάτι σου λείπει. Είναι μια πόλη που σε κρατά αγχωμένο», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.


Πλέον, η Άνα ντε Άρμας ζει στη Νέα Υόρκη με τον σύντροφό της, τον ελληνικής καταγωγής Πολ Μπουκαδάκη, στέλεχος της εφαρμογής γνωριμιών, Tinder. 


Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα για τα αίτια πτώσης του ελικόπτερου στη Σάμο - Πώς έγινε το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς

Οδηγός επιβίωσης με τις διαφορετικές δόσεις προς την εφορία

Μαίνεται η φωτιά στη Σάμο - Στη «μάχη» ξανά τα εναέρια μέσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης