Μπεν Άφλεκ - Άνα ντε Άρμας: Τα 16 χρόνια διαφορά τους ένωσαν και ένα μωρό -που δεν ήρθε- τους χώρισε

Μπεν Άφλεκ - Άνα ντε Άρμας: Τα 16 χρόνια διαφορά τους ένωσαν και ένα μωρό -που δεν ήρθε- τους χώρισε

Μόλις ένα χρόνο κράτησε ο θυελλώδης έρωτας του 48χρονου Αμερικανού ηθοποιού με την 32χρονη Ισπανο-κουβανέζα συνάδελφό του - Οι φήμες λένε ότι η αφορμή του χωρισμού τους ήταν η δική της έντονη επιθυμία να γίνουν γονείς, κάτι που εκείνος δεν ήθελε

ben-affleck-de-armas-arthro
Κανείς δεν πίστευε, πέρυσι τον Ιανουάριο ότι εκείνο το στενό φλερτ του Μπεν Άφλεκ στην εκρηκτική Άνα ντε Άρμας, σε ένα γεύμα που προηγήθηκε της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο ξενοδοχείο Four Seasons, θα κατέληγε σε ένα φλογερό ειδύλλιο. Πολύ γρήγορα όμως οι καλοθελητές του Χόλιγουντ διαψεύστηκαν.



Το νέο ζευγάρι της αμερικανικής showbiz, με 16 χρόνια διαφορά ηλικίας, ζούσε τον απόλυτο έρωτα. Δεν άργησε η επίσημη δημοσιοποίηση της σχέσης τους τον περασμένο Μάρτιο, όταν απόλαυσαν μαζί ένα ρομαντικό ταξίδι στην Αβάνα, οπότε πλέον και οι παπαράτσι είχαν βρει το αγαπημένο τους θέμα.

SPL5160170_022


Κλείσιμο
Τα καθημερινά στιγμιότυπα του ζευγαριού στο Λος Άντζελες ήταν θεαματικά τρυφερά, ενώ συνήθως έβγαζαν για βόλτα τα σκυλιά τους. Ακόμη πιο πολύ σχολιάστηκε η έξοδος του ζευγαριού, παρέα με τα τρία παιδιά του Μπεν Άφλεκ, τη 14χρονη Βάιολετ, την 11χρονη Σεραφίνα και τον 8χρονο Σαμ, από τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ.



«Όταν έχεις αποκτήσει παιδιά με κάποιον, είσαι συνδεδεμένος μαζί του για πάντα. Και είμαι πολύ τυχερός που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Είμαι ευγνώμων και γεμάτος σεβασμός γι’ αυτήν. Ο γάμος μας δεν πέτυχε. Και οι δύο πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν τους γονείς τους να σέβονται ο ένας τον άλλον και να τα πηγαίνουν καλά, είτε είναι μαζί είτε όχι. Αυτό που μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι το διαζύγιό μου» είχε πει ο Μπεν Άφλεκ στους New York Times, αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ με την οποία χώρισε επίσημα τον Οκτώβριο του 2018.

Όλα έδειχναν ότι η Άνα ντε Άρμας θα ήταν η επόμενη γυναίκα της ζωής του. Μεγαλωμένη στην Κούβα, με ισπανική καταγωγή από τη μητέρα της, η εντυπωσιακή μελαχρινή ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της στα 18 της χρόνια, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο «Blade Runner 2049» πλάι στον Ράιαν Γκόσλινγκ και εκτοξεύτηκε στη δημοσιότητα ως κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στο επερχόμενο «No time to die» με τον Ντάνιελ Κρεγκ. Το πρώην πλέον ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2020 στα πλατό του θρίλερ «Deep Water» στη Νέα Ορλεάνη.




Οι φήμες λένε
Μόλις την περασμένη Δευτέρα ωστόσο, και πριν καλά καλά προλάβουν να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της γνωριμίας τους, η είδηση που έτρεχε στο Διαδίκτυο είχε τίτλο… «Μόλις χώρισαν».

Σύμφωνα με την πάντα ενημερωμένη Page Six, η Άνα ντε Άρμας ήθελε να αποκτήσει παιδί με τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος δεν άκουσε με ενθουσιασμό τη συγκεκριμένη επιθυμία της. Πατέρας ήδη τριών παιδιών, ο 48χρονος ηθοποιός «δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει μια νέα οικογένεια. Τόσο αυτός όσο και η Άνα έχουν τρεις ταινίες που συνεχίζουν τα γυρίσματα. Η οικογένειά του είναι και θα συνεχίσει να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του» ανέφερε σχετική πηγή.
Πάντως άλλο πρόσωπο κοντά στο ζευγάρι υποστήριξε: «Θα μπορούσαν να τα ξαναβρούν… Είναι ερωτευμένοι. Οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν πιστεύουν ότι είναι προσωρινό».

Μετά από όλα αυτά και ενώ οι δυο τους είχαν περάσει μαζί την καραντίνα, μέχρι που η 32χρονη ηθοποιός ταξίδεψε στην Αβάνα για να επισκεφθεί την οικογένειά της, οι φήμες που πυροδοτήθηκαν μιλούσαν για κρίση στη σχέση τους.



Πάντως αν όντωςισχύει ότι μετά από ένα χωρισμό, κάθε γυναίκα ξεσπάει στα μαλλιά της, το γεγονός είναι ότι η Άνα ντε Άρμας λάνσαρε τις τελευταίες μέρες το καινούργιο της look, κοντοκουρεμένο καρέ που ενδεχομένως επιβεβαιώνει ότι έχει αφήσει πίσω της τον παθιασμένο έρωτα για τον Μπεν Άφλεκ.




Credits: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE




Ειδήσεις σήμερα

15 στελέχη, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόροι της Αριστεράς… συνιστούν «σεβασμό στα δικαιώματα» Κουφοντίνα

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: «Αυλαία» με πάνω από 725.000 αιτήσεις για 1,5 δισ. ευρώ

ΑΣΕΠ: Κλείνουν οι αιτήσεις για 54 προσλήψεις στην υπηρεσία ασύλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης