Μπεν Άφλεκ: Το παράπονο του ηθοποιού για το πώς προβλήθηκε από τα media η σχέση του με την Τζένιφερ Λόπεζ

Μπεν Άφλεκ: Το παράπονο του ηθοποιού για το πώς προβλήθηκε από τα media η σχέση του με την Τζένιφερ Λόπεζ

«Της είπα μια φορά: “Δεν σε ενοχλεί αυτό;” και εκείνη απάντησε: "Είμαι Λατίνα. Είμαι γυναίκα. Το περίμενα» αφηγείται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Λατίνας σούπερ σταρ

lopez-affleck34
Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ενώ η επανασύνδεσή τους μετά από 17 χρόνια, ήταν η είδηση των ημερών.

Ωστόσο, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πρόσφατα στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ για τη λατίνα σταρ, «Halftime», ότι ενοχλήθηκε αρκετά από τον τρόπο που τα μέσα ενημέρωσης αντιμετώπισαν κατά καιρούς τόσο την αρραβωνιαστικιά του, όσο και στην ίδια τους τη σχέση.


Πιο συγκεκριμένα, ο Μπεν Άφλεκ παραδέχτηκε στο ντοκιμαντέρ του Netflix, ότι δεν ήταν προετοιμασμένος για όλη αυτή την κριτική που δέχτηκε η Λόπεζ στο παρελθόν. «Της είπα μια φορά: “Δεν σε ενοχλεί αυτό;” και εκείνη απάντησε "Είμαι Λατίνα. Είμαι γυναίκα. Το περίμενα αυτό. Απλώς δεν είσαι προετοιμασμένη ποτέ. Θες να σου φέρονται δίκαια"».

benaffleck13434---



Ο Άφλεκ είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν για την κριτική των μίντια και πώς αυτό είχε επηρεάσει τη σχέση τους. Πιο συγκεκριμένα είχε πει στο «Awards Chatter» του The Hollywood Reporter, ότι: «Οι άνθρωποι ήταν τόσο κακοί μαζί της. Σεξιστές, ρατσιστές, μοχθηροί. Γράφονταν για εκείνη σκ..ά, με τέτοιο τρόπο που αν τα γράψεις εσύ τώρα θα απολυθείς. Τώρα την έχουν κάνει είδωλο και σέβονται τη δουλειά που έκανε, από πού ξεκίνησε, τι έχει καταφέρει, έτσι όπως κανονικά θα έπρεπε να έχει γίνει».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ίδιος τόνισε πως η Λόπεζ είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από το Χόλιγουντ, γιατί δεν άντεχε άλλο τα τόσα επικριτικά σχόλια που δεχόταν τόσο για τη δουλειά της, όσο και για την προσωπική της ζωή.
Ακόμη, στο ντοκιμαντέρ «Halftime», η Λόπεζ έχει αναφέρει ότι: «Παρά τα όσα είχα καταφέρει, η ανάγκη των μίντια να καλύπτουν όσα συμβαίνουν στην προσωπική μου ζωή, επισκίασε τα πάντα. Πίστευα επίσης πολλά από αυτά που έλεγαν, ότι δεν ήμουν πραγματικά καλή. Ήταν βάναυσο». Η λατίνα σταρ δεν κρατάει κρυφή την ενόχλησή της για τον τρόπο που τα μέσα «κακομεταχειρίζονταν» τη σχέση της με τον Άφλεκ τη δεκαετία του 2000.

«Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που θάβεις πολύ βαθιά για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Ήμασταν τόσο ερωτευμένοι, ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Μας ασκούσαν όμως κριτική», είπε η Λόπεζ.

Halftime | Jennifer Lopez | Official Trailer | Netflix
Κλείσιμο



Υπενθυμίζεται ακόμη, ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε η Λόπεζ στο Rolling Stone νωρίτερα μέσα στη χρονιά, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι τα μέσα ενημέρωσης κατέστρεψαν τη σχέση τους «από μέσα προς τα έξω».

Το χρονικό της επανασύνδεσής τους

Στα μέσα του 2021, η 51χρονη Λόπεζ και ο 48χρονος Άφλεκ, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της DailyMail, εντοπίστηκαν να κάνουν βόλτα με τζιπ στο χειμερινό θέρετρο, όπου ο διάσημος ηθοποιός διαθέτει σαλέ.

Άνθρωπος από τον κύκλο τους είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Τζένιφερ είναι ευτυχισμένη», ενώ μία άλλη πηγή υποστήριξε στο «E!News» πως δεν έπαψαν ποτέ να επικοινωνούν, μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους, το 2004.

μπενς


Οι Bennifer: Άνοιξαν το δρόμο των διάσημων ζευγαριών

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να χωρίσουν. Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο «hot» ζευγάρια του Χόλιγουντ. Από το 2002 μέχρι το 2004 οι παπαράτσι και τα media έτρεχαν πίσω τους, παρακολουθούσαν την κάθε τους κίνηση και το κάθε τους βήμα. Είχαν συμπρωταγωνιστήσει και σε 2 ταινίες, το «Gigli» και το «Jersey Girl» ενώ ο Μπεν είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα super hits της Τζένιφερ, το «Jenny from the Block».

Jennifer Lopez - Jenny from the Block (Official Music Video)


Το παρασκήνιο του χωρισμού και το άγριο κυνηγητό των παπαράτσι

Το άγριο κυνηγητό των media φαίνεται πως δεν το άντεχαν καθώς ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο τους θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας ξαφνικά το 2004 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2006, ο χολιγουντιανός ηθοποιός είχε κατηγορήσει τα media για τον εμμονικό τρόπο με τον οποίο ασχολούνταν μαζί του και την κακή κριτική που είχε δεχτεί για κάποιες ταινίες του και του είχε κοστίσει ψυχολογικά. «Τα media και οι κριτικοί με είχαν βγάλει ότι ήμουν ο λιγότερο κουλ και ταλαντούχος ηθοποιός που υπήρχε στο προσκήνιο. Είχα χωρίσει με την Τζένιφερ και είχα κάνει 3-4 ταινίες στη σειρά που είχαν καταποντιστεί».

Jennifer Lopez's Halftime: Biggest Revelations, From Shakira to Ben Affleck


Από την πλευρά της η Τζένιφερ Λόπεζ, μιλώντας πρόσφατα στο «Vanity Fair», έδωσε τη δική της εξήγηση για το τι είχε συμβεί τότε. Όπως είπε, το ότι βρίσκονταν συνεχώς στο κέντρο της δημοσιότητας και της προσοχής δεν λειτούργησε θετικά ούτε για την ίδια ούτε για τη σχέση τους. «Είχα χάσει την ταυτότητά μου. Αναρωτιόμουν αν όντως είχα θέση σε αυτή τη βιομηχανία και πίστευα ότι δεν έκανα τίποτα καλά.

Όσο για τη σχέση μου με τον Μπεν αυτοκαταστράφηκε μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ήταν κάτι που διήρκεσε 2 χρόνια, μέχρι που βρήκα τις δυνάμεις να ξανασηκωθώ»,
δήλωσε δίνοντας μας ένα δείγμα του πόσο τοξική μπορεί να γίνει η συνεχής έκθεση στα media, κάτι που τα it ζευγάρια και περσόνες της σημερινής εποχής δε φαίνεται να συμμερίζονται.


Μετά το χωρισμό παντρεύτηκαν και οι δύο

Στο μεταξύ, αφού χώρισαν, παντρεύτηκαν και οι δύο μέσα στην ίδια χρονιά. Η Λόπεζ παντρεύτηκε τον Μαρκ Άντονι με τον οποίο έμεινε μαζί μέχρι το 2014. Ο Άφλεκ παντρεύτηκε με την Τζένιφερ Γκάρνερ από την οποία πήρε διαζύγιο το 2015



lopez-anthony


Ειδήσεις σήμερα:

Θετικός στον κορωνοϊό ο Βενιζέλος, με ήπια συμπτώματα - Εισήχθη στο «Σωτηρία»

Ανοίγει η πλατφόρμα για να πάρουν τα αποτελέσματα μέσω SMS οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών

«Θα τα ξαναχτίσουμε όλα», δεσμεύτηκαν Σολτς, Μακρόν και Ντράγκι στον Ζελένσκι από το Κίεβο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης