Βιβλίο κόλαφος για την οικογένεια Μπάιντεν από την πρώην νύφη τους - «Διαφθορά, κοκαΐνη, αλκοόλ και πορνοβίντεο»

Βιβλίο κόλαφος για την οικογένεια Μπάιντεν από την πρώην νύφη τους - «Διαφθορά, κοκαΐνη, αλκοόλ και πορνοβίντεο»

Όλα τα άπλυτα του Χάντερ, μικρού γιου του προέδρου των ΗΠΑ Τζo Μπάιντεν έρχονται στο φως από την Κάθριν Μπουλ, παντρεμένη για πάνω από 20 χρόνια με τον Χάντερ Μπάιντεν

Hunter_Biden2
H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο. Η Κάθλιν Μπούλ ήταν παντρεμένη για περισσότερα από 20 χρόνια με τον Χάντερ Μπάιντεν, τον μικρό γιο του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και έζησε μαζί του μια πραγματική κόλαση.

Οχι μόνο έπρεπε κάθε μέρα να έρχεται αντιμέτωπη με τα ψέματά του, τα μεθύσια του, την εξάρτησή του από την κοκαϊνη αλλά και να ζει τους διαρκείς εξευτελισμούς με τα πορνό βίντεο που ανέβαζε ο Χάντερ με πόρνες στο internet και την ερωτική σχέση του με την Χάλι, συνυφάδα της και χήρα του αδερφού του

Τώρα, με ένα εκρηκτικό βιβλίο, αποκαλύπτει τα πάντα: Από τους εθισμούς του Χάντερ με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, μέχρι τις υποθέσεις διαφθοράς στις οποίες εμπλέκεται με εταιρείες στην Ουκρανία και την Κίνα. Από τα ρόζ βίντεο με τις πόρνες μέχρι και τη σχέση του με την νύφη του νεκρού αδελφού του. Το βιβλίο της Κάθλιν Μπουλ είναι ο νέος εφιάλτης του προέδρου Μπάιντεν και των Δημοκρατικών ενόψει μάλιστα των ενδιάμεσων εκλογών.
58833373-10898465-Hunter_Biden_s_ex_wife_Kathleen_was_excluded_from_Secret_Service-a-66_1654728668217
Κάθλιν Μπουλ και Χάντερ Μπάιντεν
Καθλιν Μπούλ και Χάντερ Μπάιντεν ήταν παντρεμένοι για 22 χρόνια, όταν η Κάθλιν έκανε τη φρικτή ανακάλυψη το 2015 ότι ο σύζυγός της και πατέρας των τριών παιδιών της, ήταν απελπιστικά εθισμένος στο ποτό, τα ναρκωτικά και το σεξ.

«Βρήκα εκατοντάδες χρεώσεις πιστωτικών καρτών σε μπαρ, κάβες και στριπτιτζάδικα», γράφει η Κάθλιν. «Όλη την ώρα, μου έλεγε ότι ήταν υγιής και νηφάλιος - και ότι εγώ ήμουν η τρελή. Του έλεγα συνεχώς ότι ήμουν το μόνο άτομο που προσπαθούσε να τον βοηθήσει να μείνει νηφάλιος. Έτσι, αυτή η προσπάθεια μου να τον σώσω έγινε πια το δικό μου είδος εθισμού.»

Ανέβαζε βίντεο σε πορνοσάιτ

Κλείσιμο
Σύντομα, μετά τη συνειδητοποίηση του προβλήματος εθισμού του συζύγου της, η Κάθλιν θα μάθαινε επίσης ότι ο Χάντερ - τον οποίο είχε γνωρίσει όταν υπηρετούσαν μαζί στα 20 τους χρόνια στο Σώμα Εθελοντών Ιησουιτών - καλούσε συχνά ιερόδουλες, ανέβαζε με εμμονή τις ερωτικές περιπτύξεις μαζί τους σε πορνοσάιτ στο Διαδίκτυο και είχε τόσο σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά που ξέχναγε παντού μέσα στο σπίτι τα σύνεργά του. Η Κάθλιν έγινε έξαλλη όταν βρήκε μια πίπα κοκαΐνης στο τασάκι του σαλονιού.
gios_biden_oplo_art

Το χειρότερο όμως από όλα, ήταν η σχέση που είχε συνάψει με τη χήρα του ίδιου του αδερφού του, «μια άθλια σχέση ακόμα και για κάποιον τόσο διεφθαρμένο όπως τον 52χρονο Χάντερ». Και το χειρότερο ήταν ότι την ανακάλυψη έκαναν τα ίδια τα παιδιά τους, όταν βρήκαν ενοχοποιητικά μηνύματα στο τηλέφωνό του.

Σε αντίθεση με τον άσωτο μικρότερο αδερφό του, ο Μπο Μπάιντεν, ο μεγαλύτερος γιός του προέδρου Μπάιντεν, ήταν ένας υψηλού επιπέδου πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, ο οποίος στόχευε σε μια λαμπρή καριέρα στην κεντρική πολιτική σκηνή της Ουάσιγκτον, όταν χτυπήθηκε από καρκίνο στον εγκέφαλο το 2015 και πέθανε. Ο Χάντερ και η «συντετριμμένη» χήρα του αδερφού του σύντομα έγιναν εραστές.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά,  ο άσωτος τρόπος ζωής του Χάντερ όλα αυτά τα χρόνια χρηματοδοτήθηκε από εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε από αδιαφανή κινεζικά επιχειρηματικά συμφέροντα και μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο μιας ουκρανικής εταιρείας ενέργειας που προκάλεσαν κατηγορίες για διαφθορά- γεγονός που αρνήθηκαν οι Μπάιντεν - ότι, δηλαδή ο Χάντερ χρησιμοποιούσε το όνομα Μπάιντεν για σκοτεινές συμφωνίες και μπίζνες.
AD-HUNTER-BIDEN-COMP-METH-TEETH-1
Χάντερ Μπάιντερ σε έξαλλες στιγμές

Η 53χρονη Κάθλιν που τελικά χώρισε από τον Χάντερ το 2017, περίμενε μέχρι το 2022 για να σπάσει τη σιωπή της για τον άθλιο γάμο τους, στην αποκαλυπτική αυτοβιογραφία «If We Break: A Memoir Of Marriage, Addiction, And Healing» που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα — αλλά τα πρώτα αποσπάσματα του βιβλίου που προδημοσιεύονται έχουν ήδη κάνει τους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου πολύ νευρικούς... Από όσα έχουν διαβάσει, είναι σαφές ότι η οικογένεια Μπάιντεν δεν θα γλιτώσει εύκολα την δημόσια κατακραυγή και αυτό σίγουρα  θα μετρήσει στις ερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές. «Ρούμπος» για την Κάθλιν. Ηξερε ακριβώς πότε έπρεπε να χτυπήσει για να κάνει την μεγαλύτερη ζημιά.

Το «κουκούλωμα» από τα μίντια

Βέβαια, η άσωτη ζωή του Χάντερ Μπάιντεν είναι εδώ και χρόνια ένα θέμα, που τα ΜΜΕ της Αμερικής που πρόσκεινται στους Δημοκρατικούς είτε αγνοούν επιδεικτικά, είτε το αντιμετωπίζουν επιδερμικά.

Οι προσωπικές τραγωδίες που έχει περάσει ο Πρόεδρος Μπάιντεν τον έχουν καταστήσει συμπαθή, ακόμα και στους πολιτικούς του αντιπάλους. Εκτός από τον πρόωρο χαμό του γιου του, Μπο, η πρώτη σύζυγος του προέδρου και η κόρη τους σκοτώθηκαν σε τροχαίο το 1972. Όμως ο τρόπος με τον οποίο συγκαλύπτει σήμερα τα συνεχή παραστρατήματα του μικρού του γιου Χάντερ και η ανοχή που φαίνεται να δείχνει, έχουν αρχίσει να ενοχλούν τους ψηφοφόρους.

Ενώ το στρατόπεδο του Μπάιντεν μπόρεσε στο παρελθόν να αντικρούσει οποιαδήποτε σχετικό δημοσίευμα των μίντια για τον Χάντερ ως «πολιτκή επίθεση» θα είναι πολύ πιο δύσκολο να «κουκουλώσει» το θέμα όταν δημοσιευθεί το βιβλίο της πολυπαθούς πρώην συζύγου του Χάντερ και στενής φίλης της Μισέλ Ομπάμα, Κάθλιν Μπουλ. Ακόμα και οι New York Times και η Washington Post που στο παρελθόν ισχυρίζονταν ότι οι αποκαλύψεις για τον Χάντερ ήταν… παραπληροφόρηση του Κρεμλίνου, πολύ δύσκολα μπορούν να πείσουν το κοινό τους σήμερα ότι Κάθλιν είναι…δάκτυλος του Πούτιν.

Και για τον Πρόεδρο, ο χρόνος που βγαίνουν όλα τα άπλυτα του Χάντερ στη φόρα πραγματικά δεν θα μπορούσε να είναι ο χειρότερος: Εν μέσω συνεχιζόμενων ερωτημάτων σχετικά με την πνευματική του διαύγεια, την κατάρρευση στις δημοσκοπήσεις και τις ανησυχητικές προβλέψεις ότι οι προσεχείς ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου θα «ματώσουν» τους Δημοκρατικούς.

Πέρα από όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα και οι αναπάντητες ερωτήσεις σχετικά με τα email που ανακτήθηκαν από έναν κατεστραμμένο υπολογιστή του Χάντερ που ο ίδιος άφησε για σέρβις τον Απρίλιο του 2019 και που φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με την επανειλημμένη επιμονή του προέδρου Μπάιντεν ότι ο γιος του δεν συζήτησε ποτέ τις σκοτεινές επαγγελματικές του υποθέσεις μαζί του.
bidenphotos

Ο «φορητός υπολογιστής από την κόλαση»

Αυτός ο υπολογιστής (ο οποίος ονομάστηκε «φορητός υπολογιστής από την κόλαση» για τις ατελείωτες σκοτεινές αποκαλύψεις του) προκάλεσε νέο σκάνδαλο πρόσφατα, όταν διαπιστώθηκε ότι περιείχε δεκάδες σπιτικά πορνό βίντεο στα οποία ο Χάντερ βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να κάνει σεξ με ιερόδουλες. Στη συνέχεια ανέβαζε τα βίντεο στον ιστότοπο Pornhub. Ο Χάντερ μάλιστα έστειλε ένα μήνυμα για μια σελίδα Pornhub σε έναν αριθμό τηλεφώνου που είχε αποθηκεύσει στο βιβλίο επαφών του ως «Μπαμπάς» στις 22 Οκτωβρίου 2018. 

Ωστόσο, και άλλα κείμενα που βρέθηκαν στο «κομπιούτερ της κόλασης» δείχνουν ότι ο Χάντερ και ο Τζο Μπάιντεν χρησιμοποίησαν ο ένας τους αριθμούς τηλεφώνου του άλλου σε διάφορες περιπτώσεις, επομένως δεν είναι σαφές εάν ο Πρόεδρος χρησιμοποιούσε τον αριθμό που εμπλέκεται εκείνη τη στιγμή.

Αυτή την εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι σε μια από αυτές τις σεξουαλικές συναντήσεις του Χάντερ με ιερόδουλες, που καταγράφηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου το 2018, περιελάμβανε τον Χάντερ γυμνό με ένα όπλο που είχε αγοράσει παράνομα, αφού είπε ψέματα για το ιστορικό του με τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τα emails που βρέθηκαν επίσης στον σκληρό δίσκο του «φορητού υπολογιστή από την κόλαση», η κουνιάδα του Χάλι (με την οποία ο Χάντερ είχε σχέση) πέταξε αργότερα το όπλο, φοβούμενη για την ασφάλεια των παιδιών της.
000_9PG2DX
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με τα εγγόνια του Ρόμπερτ Χάντερ Μπάιντεν ΙΙ, η Φίνεγκαν Μπάιντεν, και Νάταλι Μπάιντεν

Οι «δουλειές» σε Ουκρανία και Κίνα

Ο Χάντερ ερευνάται επί του παρόντος από ομοσπονδιακούς αξιωματούχους στο Ντέλαγουερ για πιθανές φορολογικές απάτες, ξέπλυμα χρήματος και προώθηση συμφερόντων λόμπι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ο Χάντερ κέρδισε γύρω στα 8 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ 2013 και 2018 — κυρίως από τη θέση του στην ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου Burisma και επιχειρηματικές συμφωνίες με κινεζικές εταιρείες που συνδέονται με το καθεστώς του Πεκίνου.

Ο Χάντερ και ο Τζο Μπάιντεν αρνούνται ότι υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων, αν και ο Χάντερ τώρα παραδέχεται ότι μπορεί να πήρε τη δουλειά στην Ουκρανία (η οποία τον πλήρωνε έως και 35.000 δολάρια το μήνα) λόγω του επωνυμού του.

Η πρώην σύζυγος του Χάντερ, Κάθλιν ισχυρίζεται στο νέο της βιβλίο ότι σαν την στρουθοκάμηλο «έκρυβε το κεφάλι της βαθιά θαμμένο στην άμμο για τα οικονομικά τους» από την στιγμή που παντρεύτηκαν το 1992 και εγκαταστάθηκαν στην πολιτεία του Ντέλαγουερ με τις τρεις μικρές κόρες τους.

Η Κάθλιν, η οποία καταγόταν από μια εργατική οικογένεια στο Σικάγο, άρχισε να υποπτεύεται ότι ζούσαν πέρα ​​από τις δυνατότητές τους, λέγοντας: «Ο Χάντερ και εγώ οδηγούσαμε ωραία αυτοκίνητα και είχαμε ένα όμορφο σπίτι και όλα έρχονταν πολύ γρήγορα, χωρίς ζώρια και «πονοκεφάλους» για το μέλλον μας».

Ήξερε ότι ο Χάντερ είχε ξεκινήσει μια εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων και μια εταιρεία τεχνολογίας, αλλά επιμένει ότι δεν έκανε ποτέ ερωτήσεις, τουλάχιστον στην αρχή - όταν περιστασιακά η χρεωστική κάρτα της δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα κατάστηματα, καθώς δεν υπήρχαν χρήματα στον λογαριασμό. Απλώς, τηλεφωνούσε στον Χάντερ και εκείνος τις μετέφερε άμεσα τα απαραίτητα χρήματα για να ολοκληρώσει τις αγορές της.
58551009-10898465-Kathleen_Buhle_left_reveals_new_details_about_her_marriage_to_Hu-a-67_1654728746591
Το νέο αποκαλυπτικό βιβλίο της Κάθλιν Μπουλ

«Ο Τζακ Ντάνιελς ήταν ο καλύτερός του φίλος»

Τα ερωτήματά της Κάθλιν για τα οικονομικά τους προβλήματα συνέπεσαν με το γεγονός ότι το πρόβλημα αλκοολισμού του Χάντερ εξελίχθηκε «από κοινωνικό σε προβληματικό». Θυμάται, ένα Σάββατο πρωί, όταν ο Χάντερ μπήκε στην κουζίνα «σαν να μην είχε πάει για ύπνο» γύρω στις 10 το πρωί. Η Κάθλιν έφτιαχνε τηγανίτες για τις κόρες τους και ο Μπάιντεν έβγαλε ένα μπουκάλι ουίσκι Τζακ Ντάνιελς από ένα ντουλάπι.

Η Κάθλιν τον ρώτησε τι νόμιζε ότι έκανε. «Δεν νομίζω ότι ήξερε τι ώρα ήταν και φαινόταν ακόμα μεθυσμένος», λέει. «Γέλασε και έβαλε το μπουκάλι πίσω. Όλοι κοιτούσαμε.» Σε πολλές άλλες περιπτώσεις, δεν έβαζε το μπουκάλι πίσω στο ντουλάπι…

Ο Χάντερ, ο οποίος έχει παραδεχτεί επανειλημμένα και δημόσια ότι πάλεψε με τον εθισμό στο ποτό και τα ναρκωτικά, πέρασε χρόνια μέσα σε κέντρα αποτοξίνωσης, αφήνοντας τη σύζυγό του να τον δικαιολογεί ατα κορίτσια τους - τη Ναόμι, τώρα 28, την Φίνεγκαν, 22 και τη Μέιζι, 21 ετών.

Ωστόσο, παρά την αφοσίωσή της στην οικογένεια Μπάιντεν, η Κάθλιν σημείωνει στο βιβλίο της, ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε πραγματικό μέλος της οικογένειας. Όταν ο Τζο έγινε Αντιπρόεδρος το 2009, η Μυστική Υπηρεσία επισκέφτηκε το σπίτι τους και εξήγησε πώς ο Χάντερ και τα παιδιά θα έπαιρναν σωματοφύλακες — αλλά όχι εκείνη.

Και ακόμα χειρότερα, σε μια συγκέντρωση της οικογένειας Μπάιντεν, η Κάθλιν έμεινε εκτός της οικογενειακής φωτογραφίας καθώς ήθελαν μόνο «αίμα Μπάιντεν» σε αυτήν… Η Κάθλιν επίσης αποκαλύπτει στο βιβλίο της ότι ο Τζο Μπάιντεν, της είχε ξεκαθαρίσει ψυχρά  ότι «την αγαπούσε επειδή την αγαπούσε ο Χάντερ».

Η πίπα κοκαΐνης σε τασάκι στο σαλόνι

Τρία χρόνια αργότερα, ο Χάντερ εθισμένος τελείως στο αλκοόλ επέδειξε «μανιακή» συμπεριφορά τη νύχτα που το δίδυμο Ομπάμα-Μάιντεν κέρδισε την επανεκλογή τους το 2012. Βρέθηκε μεθυσμένος σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων από τους πλούσιους χορηγούς των Δημοκρατικών,  σύμφωνα με την Κάθλιν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το  2014, αποτάχθηκε από έφεδρος ναυτικός των ΗΠΑ καθώς βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη. Έναν χρόνο αργότερα, ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο Μπο πέθανε, αφήνοντας πίσω τη Χάλι και δύο μικρά παιδιά.

Καθώς οι Μπάιντεν είναι μια πολύ δεμένη οικογένεια, ο Χάντερ —μαζί με τους γονείς του και τη Χάλι— ήθελαν να ιδρύσουν μια φιλανθρωπική οργάνωση στο όνομα του νεκρού αδερφού, του Μπο. Ακόμα κι έτσι, η Κάθλιν λέει ότι αναρωτήθηκε γιατί ο σύζυγός της χρειαζόταν να περνάει τόσο πολύ χρόνο στο σπίτι της συνυφάδας της Χάλι. Σταμάτησε όμως να το συζητά, καθώς την αποθάρρυνε ο ψυχαναλυτής της, ο οποίος επέμεινε ότι ήταν «ένα σημαντικό κομμάτι του πένθους του Χάντερ που έπρεπε να το ζήσει».
41559766-0-image-a-49_1617997119906

Η Κάθλιν τελικά τον πέταξε έξω από το σπίτι της οικογένειας εκείνο το καλοκαίρι, όταν ανακάλυψε τη πίπα κοκαΐνης σε ένα τασάκι στο σαλόνι, και ενώ ο Χάντερ είχε ήδη παραδεχτεί ότι την είχε απατήσει με ιερόδουλες σε επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό.

Η Κάθλιν είχε αρχίσει να παρακολουθεί την πορεία κατάρρευσης του συζύγου της Χάντερ, τις συνεχείς απιστίες απιστία του, μέσω των λογαριασμών της πιστωτικής κάρτας: Μάθαινε πλέον τα πάντα, από ύποπτα ταξίδια, επισκέψεις σε ινστιτούτα νυχιώ, εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα μέχρι δαπάνες σε στριπτιτζάδικα.

Η Κάθλιν λέει ότι ένιωθε τέτοια ντροπή για την αποτυχία του γάμου τους, που κράτησε μυστική την άσωτη συμπεριφορά του. Ωστόσο, η Κάθλιν δεν είχε ανακαλύψει ακόμη την πλήρη κλίμακα της προδοσίας του Χάντερ. Εκείνη, η μοιραία στιγμή που κατέρρευσαν τα πάντα γύρω της, ήρθε στα τέλη του 2016, όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από την κόρη της Φίνεγκαν που ήταν μέσα στα κλάμματα. Η Φίνεγκαν της ζήτησε να πάει μαζί της στο σπίτι του οικογενειακού τους ψυχαναλυτή.

Οι κόρες της, άφησαν τον ψυχαναλυτή να ανακοινώσει τα νέα στην Χάλι, καθώς οι ίδιες ήταν πολύ αναστατωμένες. Ετσι, η Κάθλιν από το στόμα του ψυχαναλυτή της έμαθε ότι η Φίνεγκαν και η αδερφή της Ναόμι βρήκαν το τηλέφωνο του Χάντερ και είχαν ανακαλύψει ότι ο πατέρας τους είχε σχέση με τη Χάλι, την χήρα του νεκρού αεδρφού του και θεία τους.
000_328H2DU
Ο Χάντερ Μπάιντεν με τη νέα του σύζυγο

Η μεγάλη προδοσία από τα πεθερικά της

«Μπορούσα να δω το πρόσωπο της Φίνεγκαν να χαλαρώνει τώρα που το μυστικό είχε αποκαλυφθεί και εγώ δεν είχα καταρρεύσει», θυμάται η Κάθλιν. «Αν μη τι άλλο, ένιωσα εκείνη την στιγμή μια περίεργη δικαίωση. «Όχι μόνο δεν ήμουν τρελή, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από όσο μπορούσα να φανταστώ. Σοκαρίστηκα αλλά δεν έσπασα».

Η Κάθλιν έμεινε άναυδη όταν τα πεθερικά της, αντί να την στηρίξουν, στάθηκαν στο πλάι του Χάντερ και της χήρας. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ δήλωσαν δημόσια ότι έδιναν την ευλογία τους στον Χάντερ και τη Χάλι, λέγοντας: «Είμαστε όλοι τυχεροί που ο Χάντερ και η Χάλι βρήκαν ο ένας τον άλλον, καθώς προσπαθούσαν να φτιάξουν ξανά τις ζωές τους μετά από τέτοια θλίψη».
000_Was2544695
Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ μαζί με τον Χάντερ Μπάιντεν και την Κάθλιν Μπουλ

Όμως ο Χάντερ αργότερα παραδέχτηκε ότι ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία δεν γνώριζαν τίποτα για τη σχέση προτού αποκαλυφθεί στα μέσα ενημέρωσης και ότι ο Χάντερ είχε παρακαλέσει τον πατέρα του - για χάρη των παιδιών του - να πει ότι την ενέκρινε. Η Κάθλιν χώρισε από τον Χάντερ τον επόμενο χρόνο, γκρεμίζοντας την εικόνα της οικογένειας Μπάιντεν σε μια δικαστική μάχη κατά την διάρκεια της οποίας αποκάλυψε ότι ο Χάντερ είχε αδειάσει τους κοινούς λογαριασμούς τους, σηκώνοντας σχεδόν 100.000 δολάρια μέσα σε μόλις δύο μήνες, εξαντλώντας τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού και αφήνοντας τη γυναίκα του και τις τρεις κόρες τους με ψίχουλα για να ζήσουν…

Ολα τα λεφτά από τους κοινούς λογαρισμούς ξοδεύτηκαν σε «ναρκωτικά, αλκοόλ, ιερόδουλες, στριπτιτζάδικα και δώρα για γυναίκες με τις οποίες έχει σεξουαλικές σχέσεις», σύμφωνα με τους δικηγόρους της Κάθλιν.

Δύσκολες ώρες για τους Δημοκρατικούς

Στα απομνημονεύματα του 2021, Beautiful Things, ο Χάντερ παρείχε μια σειρά από ασυνήθιστες λεπτομέρειες για τον εαυτό του, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς κοκαΐνης από μια εξαρτημένη γυναίκα που ήταν άστεγη - και η οποία αργότερα μετακόμισε μαζί του - πίνοντας δύο ποτήρια βότκα την ημέρα και αγόραζε «καθαρά ούρα» για να εξαπατούν τα τεστ ναρκωτικών.

Υποστήριξε επίσης ότι η βραχύβια σχέση του με την κουνιάδα του προήλθε από το γεγονός ότι «αντιλαμβανόταν την αγάπη που είχαμε χάσει και οι δύο», ενώ επέμεινε ότι η απώλεια της μητέρας του όταν ήταν μικρό παιδί τον είχε αφήσει να νιώθει μόνιμα μόνος.
000_97G9TA
Η αυτοβιογραφία του Χάντερ Μπάιντεν με την οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιλόγητα

Από το 2019, ο Χάντερ έχει μια νέα σύζυγο, την 35χρονη Νοτιοαφρικανή Μελίσα Κοέν, με την οποία έχει έναν γιο δύο ετών. Η Κάθλιν, η οποία λέει ότι χώρισε χωρίς να πάρει ούτε ένα δολάρια από τον διακανονισμό του διαζυγίου τους, τώρα ζει «μια μικροαστική -περιορισμένη οικονομικά ζωή» αλλά «τουλάχιστον είναι οικονομικά ανεξάρτητη». Διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου, λίγους μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της, αλλά πλέον έχει γλυτώσει από την ασθένεια τώρα εδώ και τέσσερα χρόνια.

Από την πλευρά της, λέει ότι συγχώρεσε τον Χάντερ: «Ο θυμός είναι τόσο μεγάλο βάρος για να κουβαλήσω και πόνεσα πολύ», είπε στο περιοδικό People. Όμως, με τους Ρεπουμπλικάνους να ζητούν έρευνες για την οικογένεια του Προέδρου, το ερώτημα μπορεί να είναι αν οι Μπάιντεν μπορούν να τη συγχωρήσουν μετά την κυκλοφορία των νέων απομνημονευμάτων στα ράφια…

Ειδήσεις σήμερα

Νέες απειλές Ερντογάν στην Ελλάδα: Μην εξοπλίζετε τα νησιά, μιλάω σοβαρά, δεν αστειεύομαι

Σε σοκ οι γονείς της 16χρονης που εξαφανίστηκε - «Είχε κάνει μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας», λέει ο δικηγόρος τους

Η έκθεση DNA δείχνει ποιοι είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης