ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Χάντερ Μπάιντεν: H χρήση κρακ, η σχέση με τη χήρα του αδερφού του και η στήριξη του πατέρα του

Χάντερ Μπάιντεν: H χρήση κρακ, η σχέση με τη χήρα του αδερφού του και η στήριξη του πατέρα του

Στην αυτοβιογραφία του ο  γιος του προέδρου των ΗΠΑ περιγράφει σκληρές σκηνές από τη ζωή του  ως αλκοολικός και ναρκομανής - Πώς κατέληξε να ζει με τον άνδρα που του πουλούσε ναρκωτικά και πώς ξεκίνησε η παράνομη σχέση με τη χήρα του Μπο Μπάιντεν

hunter_ekso
Την σκοτεινή τροπή που πήρε η ζωή του εξαιτίας του εθισμού του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά περιγράφει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Beautiful Things» ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του Αμερικανού προέδρου.

Ο 51χρονος περιγράφει σκληρές σκηνές από τη ζωή του τη δύσκολη περίοδο που ακολούθησε τον θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του, Μπο, από καρκίνο εγκεφάλου το 2015. Στα απομνημονεύματά του, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Χάντερ Μπάιντεν μιλά με ειλικρίνεια για τα σκάνδαλα που έριξαν τη σκιά τους στην πολιτική καριέρα του πατέρα του, όπως την παράνομη σχέση του με τη χήρα του αδελφού του και τις επαγγελματικές συναλλαγές του με την ουκρανική εταιρεία Burisima.

Στα αποσπάσματα που δημοσιεύουν οι New York Times από το βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, ο Χάντερ Μπάιντεν παραδέχεται ότι αγόρασε κρακ στους δρόμους της Ουάσινγκτον, και «μαγείρεψε» τα δικά του ναρκωτικά μέσα στο μπανγκαλόου ενός ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες.


hunter

Ο 51χρονος αποκαλύπτει επίσης ότι κάποια στιγμή άφησε έναν άστεγο χρήστη κρακ από τον οποίο αγόραζε ναρκωτικά να μετακομίσει μαζί του. «Ήταν μια συμβιωτική σχέση. Δυο εθισμένοι με το κρακ που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα μόνοι τους. Μια μονόπρακτη φάρσα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο γιος του Αμερικανού προέδρου. Ο Χάντερ Μπάιντεν περιγράφει επίσης τη στιγμή που βρέθηκε με ένα όπλο να τον σημαδεύει, όταν είχε βγει «στη γύρα» για ναρκωτικά. «Περπατούσα ανάμεσα σε κορμιά ξαπλωμένα χάμω σε λεπτά χαρτόνια. Λίγο πιο πέρα, διέκρινα μια γερμένη, σκοτεινή σκηνή. Ήταν θεοσκότεινα. Ξαφνικά είδα ένα όπλο να σημαδεύει το πρόσωπό μου», γράφει στην αυτοβιογραφία του.


Περιγράφοντας την τεράστια εξάρτησή του από το αλκοόλ, αναφέρει ότι πολλές φορές έπινε για 16 ώρες στη σειρά, και χρησιμοποιούσε μαχαίρια για να κόβει το πλαστικό στόμιο από τα μπουκάλια της βότκας ώστε το ποτό να ρέει ανεμπόδιστο. Μερικές φορές, ήταν τόσο απελπισμένος να πιει που δεν μπορούσε να διασχίσει τη μικρή απόσταση που χώριζε την κάβα από το σπίτι του χωρίς να ανοίξει το μπουκάλι που μόλις είχε αγοράσει, για να γευτεί μια γουλιά.

«Μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια, ο γάμος μου που είχε διάρκεια 20ετίας διαλύθηκε, βρέθηκα με όπλα να με σημαδεύουν στο πρόσωπο, και κάποια στιγμή εξαφανίστηκα από τον κόσμο ζώντας σε φθηνά μοτέλ κοντά στον αυτοκινητόδρομο I-95 και τρομάζοντας τους δικούς μου ακόμα περισσότερο κι από τον ίδιο μου τον εαυτό», αναφέρει σε απόσπασμα της αυτοβιογραφίας του ο γιος του Τζο Μπάιντεν. Όπως είναι φυσικό, οι καταχρήσεις εκείνη την περίοδο είχαν επίπτωση στην υγεία του. Κάποια στιγμή είχε χάσει γυρω στα 9 κιλά επειδή έτρωγε μόνο «Doritos, pork rinds (σνακ από τηγανητό δέρμα χοίρου) και νουντλς».

Ο Τζο Μπάιντεν, σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε συνειδητοποιήσει ότι ο γιος του είχε σοβαρό πρόβλημα από το διάστημα που υπηρετούσε ως αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Ομπάμα. Ο Χάντερ θυμάται τον πατέρα του να τον επισκέπτεται μια μέρα στο διαμέρισμά του και να του λέει: «Ξέρω ότι δεν είσαι καλά, Χάντερ. Χρειάζεσαι βοήθεια».

«Δεν με άφησε ποτέ να πιστέψω ότι όλα έχουν χαθεί. Δεν με εγκατέλειψε ποτέ, δεν με περιφρόνησε ποτέ, δεν με έκρινε ποτέ, όσο άσχημα κι αν πήγαιναν τα πράγματα. Και πιστέψτε με, στη συνέχεια τα πράγματα θα γινόντουσαν πολύ, πολύ χειρότερα» γράφει ο 51χρονος.

Η «κάθοδος στο σκοτάδι» ξεκίνησε για τον Χάντερ μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του Μπο, σε ηλικία 46 ετών, από καρκίνο. Ο τίτλος της αυτοβιογραφίας «Beautiful Things» είναι μια φράση που χρησιμοποιούσαν τα αδέλφια μετά τη διάγνωση του Μπο, περιγράφοντας όσα πραγματικά αξίζουν και έχουν σημασία στη ζωή.




hunter_2
Κλείσιμο


Ο Χάντερ Μπάιντεν περιγράφει στο βιβλίο του ακόμη πώς ξεκίνησε η σχέση με την χήρα του αδελφού του, Χάλι. «Η σχέση μας ξεκίνησε σαν μια απεγνωσμένη προσπάθεια και από τους δύο να βρουμε την αγάπη που είχαμε χάσει, και η διάλυσή της έκανε ακόμα πιο έντονη την τραγωδία...Ξεκαθάρισε το προφανές: Ό,τι είχε χαθεί, είχε χαθεί για πάντα. Ό,τι σπάει, δεν ξανακολλά».

Σύμφωνα με πηγή της New York Post από τον εκδοτικό χώρο, το βιβλίο περιγράφει πώς η τότε σύζυγος του Χάντερ, Καθλίν, με την οποία είχε αποκτήσει τρεις κόρες, έμαθε για τον παράνομο δεσμό από μηνύματα στο iPad του άνδρα της, και αποφάσισε να τον χωρίσει. «Στο βιβλίο ο Χάντερ παραδέχεται ότι αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Καθλίν. Επί χρόνια προσπαθούσε να τον βοηθήσει να κόψει το κρακ και το ποτό. Όταν όμως έμαθε ότι πλάγιαζε με τη γυναίκα του αδερφού του, τον αποκάλεσε άρρωστο» αναφέρει η πηγή της εφημερίδας. Σύμφωνα με την Post, η παράνομη σχέση ξεκίνησε δύο χρόνια αφότου έφυγε από τη ζωή ο Μπο Μπάιντεν.

Ο Χάντερ επιμένει στα απομνημονεύματά του ότι η θητεία του στο συμβούλιο της ουκρανικής εταιρείας αερίου, την οποία οι Ρεπουμπλικανοί χρησιμοποίησαν για να πλήξουν την προεκλογική καμπάνια του πατέρα του το 2020, δεν ήταν αντιδεοντολογική ούτε έδειχνε έλλειψη κρίσης από μεριάς του. Ωστόσο αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο δεν θα το ξαναέκανε, δεδομένων των πολιτικών προεκτάσεων για τον πατέρα του.

Ο Χάντερ ολοκληρώνει το βιβλίο του με μια αισιόδοξη νότα, καθώς σήμερα είναι «καθαρός» και ζει στην Καλιφόρνια με τη δεύτερη σύζυγό του, Μελίσα Κοέν Μπάιντεν, και τον μικρό τους γιο Μπο.



Με πληροφορίες από Daily Mail, New York Post, New York Times


Ειδήσεις σήμερα 

Σπάνια εξομολόγηση της κόρης του Μάικλ Τζάκσον για το πώς ήταν ο pop star σαν γονιός

Πώς θα προκύψουν οι 200.000 νέες θέσεις εργασίας

Τι αλλάζει στη ζωή μας από το Σάββατο - Όλα τα μέτρα για λιανεμπόριο και μετακινήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης