Τζόνι Ντεπ vs Άμπερ Χερντ: Ποιους celebrities έχουν στο πλευρό τους

Τζόνι Ντεπ vs Άμπερ Χερντ: Ποιους celebrities έχουν στο πλευρό τους

Οι διάσημοι που έχουν τοποθετηθεί σχετικά με την πολύκροτη δίκη - Ποιον υποστηρίζουν Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζένιφερ Άνιστον, Τζούλια Φοξ και άλλοι celebrities

depp-heard543
Η δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερνταπασχολεί την κοινή γνώμη, από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε.

Καθημερινά νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με τους δύο ηθοποιούς να κατηγορούν ο ένας τον άλλο για κακοποιητική συμπεριφορά, χρήση ναρκωτικών, ξεσπάσματα, αλλά και ψυχικές διαταραχές.

Ωστόσο, το κοινό σε όλο τον κόσμο δεν μένει αμέτοχο σε αυτή την υπόθεση, καθώς παρακολουθεί τη δίκη σε live streaming και τάσσεται υπέρ ή κατά του πρώην ζευγαριού.

Όμως εκτός από τους θαυμαστές του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, δεν είναι λίγοι και οι διάσημοι που έχουν τοποθετηθεί δημόσια, εκφράζοντας τη στήριξή τους, σε έναν από τους δύο.

Οι διάσημοι που υποστηρίζουν τον Τζόνι Ντεπ
depp_2

Γουινόνα Ράιντερ

Κλείσιμο
Παρά τον πόνο που προκάλεσε ο ένας στον άλλο, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και ειδικότερα, μετά τον χωρισμό τους, η αγάπη και η εκτίμηση παραμένουν. Η ηθοποιός κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου, στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης και στήριξε τον πρώην αγαπημένο της. 

Μιλώντας για τη δική της εμπειρία από τον Τζόνι Ντεπ, η Γουινόνα Ράιντερ δήλωσε: «Ειλικρινά, τον γνωρίζω μόνο ως έναν πραγματικά καλό άντρα, γεμάτο αγάπη, τρομερά στοργικό που ήταν πάρα πολύ προστατευτικός μαζί μου και με τους ανθρώπους που αγαπάει. Μόνο ασφάλεια ένιωθα δίπλα του. Δεν θέλω να αποκαλέσω κάποιον ψεύτη, αλλά μου είναι αδύνατον να πιστέψω αυτές τις σοκαριστικές κατηγορίες, από την εμπειρία μου με τον Τζόνι. Δεν ήμουν παρούσα φυσικά, στη ζωή και τον γάμο του με την Άμπερ Χερντ, αλλά από την εμπειρία μου, μου είναι δύσκολο να το πιστέψω. Η ιδέα ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά βίαιο άτομο είναι ό,τι πιο μακρινό από τον Τζόνι που ήξερα και αγαπούσα».

Βανέσα Παραντί

Παρά τον επώδυνο χωρισμό τους, η Βανέσα Παραντί κατέθεσε κι εκείνη, όπως κι η Γουινόνα Ράινερ, υπέρ του Τζόνι Ντεπ στη δίκη.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει αποκτήσει και δύο παιδιά, είπε: «Είναι ένα άτομο ευαίσθητο, στοργικό και αγαπημένο. Όσα χρόνια που γνωρίζω τον Τζόνι, δεν με έχει κακοποιήσει ποτέ σωματικά και αυτό που περιγράφετε δεν μοιάζει καθόλου με τον άντρα, με τον οποίο έζησα για 14 υπέροχα χρόνια».



depp1

Κρις Ροκ

Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας του «Ego Death» στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο γνωστός κωμικός ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για τη δικαστική διαμάχη του ζευγαριού.

«Πιστέψτε όλες τις γυναίκες, πιστέψτε όλες τις γυναίκες εκτός από την Άμπερ Χερντ», είπε χαρακτηριστικά ο Κρις Ροκ στο κοινό του.

Άιρλαντ Μπάλντουιν

Η κόρη του Άλεκ Μπάλντουιν με ένα Instagram story πήρε θέση για τη δίκη μεταξύ των δύο ηθοποιών και πρώην συζύγων. Η Άιρλαντ είχε χαρακτηρίσει την Άμπερ Χερντ «τρομερό άτομο», ενώ είχε αναφέρει επίσης, πως λυπάται που υπάρχουν τέτοιες γυναίκες.

«Το κακό είναι ότι ξέρω πολλές γυναίκες που είναι ακριβώς έτσι. Είναι χειριστικές, ψυχρές και χρησιμοποιούν τη γυναικεία τους ιδιότητα για να υποδυθούν τα θύματα και να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του άντρα. Ζούμε σε μια κοινωνία, που είναι ωραίο να λέμε ότι οι άντρες είναι οι χειρόστεροι», έγραψε η Άιρλαντ Μπάλντουιν.

ireland



Τζό Ρόγκαν

Σε ένα από τα επεισόδια της σειράς podcast με τίτλο «The Joe Rogan Experience», ο γνωστός κωμικός αναφέρθηκε στην Άμπερ Χερντ, λέγοντας πως είναι μια «τρελή κυρία που ισχυρίζεται ψέματα». 

«Παρακολουθώ αυτή τη δίκη. Είναι ένας τρόπος να πεις στον εαυτό σου "δεν πρέπει να πιστεύω ό,τι βλακεία ακούω". Υπάρχουν άνθρωποι είναι απλώς χειριστικοί και γεμάτοι με τέτοια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.



Μπιλ Μπερ

Ο 52χρονος κωμικός έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως είναι φανατικός θαυμαστής του Τζόνι Ντεπ. Γεγονός που δεν του επιτρέπει να εκφράσει δημόσια την άποψή του επί του θέματος, καθώς θεωρεί ότι δεν θα είναι αντικειμενικός.

Παρόλα αυτά, εξακολουθεί όμως, να πιστεύει ότι ο ηθοποιός είναι αθώος. «Στεναχωριέμαι που εκτίθεται από αυτή τη γυναίκα. Αν ο Τζόνι Ντεπ κερδίσει σε αυτή τη δίκη, ο κόσμος θα πρέπει να του ζητήσει συγγνώμη», δήλωσε στο «Monday Morning Podcast».


Τζένιφερ Άνιστον

Μπορεί η ηθοποιός να μην εξέφρασε δημόσια τη στήριξή της στον Τζόνι Ντεπ, όμως έκανε μία πιο διακριτική κίνηση που φανερώνει τίνος το μέρος έχει πάρει σε αυτή τη διαμάχη. 

Κατά την πρώτη κιόλας εβδομάδα της πολύκροτης δίκης, η Τζένιφερ Άνιστον ακολούθησε τον ηθοποιό στο Instagram. Ο Τζόνι Ντεπ «ανταπέδωσε» και την ακολούθησε πίσω την επόμενη κιόλας ημέρα.


Έβα Γκριν

Η Γαλλίδα ηθοποιός που συνεργάστηκε με τον Τζόνι Ντεπ στην ταινία «Dark Shadows», στήριξε τον ηθοποιό δημόσια με μία ανάρτησή της στο Instagram. 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, η Έβα Γκριν έγραψε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Τζόνι θα αναδυθεί. Το καλό του όνομα και η υπέροχη καρδιά του θα αποκαλυφθούν στον κόσμο και η ζωή για εκείνον και την οικογένειά του θα είναι καλύτερη από ποτέ».




depp3

Χαβιέ Μπαρδέμ - Πενέλοπε Κρουζ


Το ζευγάρι έχει εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξή του στον Τζόνι Ντεπ.

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ έχει δηλώσει σε συνέντευξή του το 2020, πως έχει ξεχωρίσει τη συνεργασία του με τον Τζόνι Ντεπ και μάλιστα, έχει να πει για εκείνον ότι: «Τον αγαπώ, ήταν πάντοτε ένας αληθινός κύριος, εξαιρετικά γενναιόδωτος και στοργικός. Είχα την τύχη να δουλέψω δύο φορές μαζί του. Σεβόταν κάθε μέλος του πληρώματος. Στέκομαι στο πλευρό του, γιατί βλέπω έναν άνθρωπο αληθινό. Τον σέβομαι και τον ευχαριστώ που είναι έτσι στην τέχνη του και τη ζωή του. Είναι πάντα εκεί, όταν τον χρειαζόμαστε».

Πρόσθεσε επίσης πως: «Ο Τζόνι είναι ένας καλός άνθρωπος, που παγιδεύτηκε στα ψέματα και τους χειρισμούς τοξικών όντων».

Με τα λόγια του συζύγου της συμφωνεί και η Πενέλοπε Κρουζ. Η ίδια είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό στην ταινία «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides». Υπέβαλλε μάλιστα, κατάθεση για να τον στηρίξει στο Δικαστήριο. 

Σε αυτή ανέφερε: «Ήταν ένας άνθρωπος που συμπεριφερόταν σε όλους με γλυκύτητα, προστατευτικότητα και ευγένεια. Τον έχω δει σε τόσες πολλές καταστάσεις και πάντα είναι ευγενικός με όλους. Είναι ένας από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που ξέρω».


Σία

Η γνωστή τραγουδίστρια εξέφρασε δημόσια τη στήριξή της στον ηθοποιό με μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Πιο συγκεκριμένα, η Sia έγραψε: «Δείχνω εδώ τη δημόσια υποστήριξή μου στον Τζόνι Ντεπ. Εννοώ, θα ήθελα να καθαρίσει και να σταματήσει τις καταχρήσεις, αλλά αφού άκουσα αυτές τις κασέτες καταλαβαίνω ότι ήταν θύμα».


sia


Τέλος, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται γύρω από την κατάθεση της Κέιτ Μος, η οποία θα βρεθεί στην αίθουσα του Δικαστηρίου την Τετάρτη, προκειμένου να υποστηρίξει τον πρώην σύντροφό της.

«Η Κέιτ Μος είναι ακόμα, φίλη με τον Τζόνι. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Χερντ μας έδωσε την ευκαιρία», είπε ένας από τους δικηγόρους του Ντεπ στη New York Post.

Η εμφάνιση της Μος στο δικαστήριο, σηματοδοτεί και τη σημαντικότερη μαρτυρία έως τώρα, για την υπεράσπιση του ηθοποιού. Όσα θα πει παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ντεπ και περίμενε και η ίδια την ευκαιρία, να τον υποστηρίξει.

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν ορισμένοι celebrities, που υποστηρίζουν την Άμπερ Χερντ και την παρουσιάζουν ως «μια κακοποιημένη γυναίκα», που δέχεται πόλεμο, απλά και μόνο επειδή ο Τζόνι Ντεπ θεωρείται σπουδαίος ηθοποιός.

Οι διάσημοι που υποστηρίζουν την Άμπερ Χερντ


herad1
Χάουαρντ Στερν

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την πολύκροτη δίκη, στην εκπομπή «Sirius XM» και να στηρίξει την Άμπερ Χερντ. Μάλιστα, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι η δίκη προβάλλεται διαδικτυακά σε ζωντανή σύνδεση.

«Ο Ντεπ σκέφτηκε να το βάλει να προβάλλεται ζωντανά, γιατί είναι νάρκισσος. Φανταζόταν ότι είναι τόσο καλός ηθοποιός που θα πείσει τους πάντες. Ακούγεται σαν παιδάκι, που τσακώνεται. Είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνει», είχε δηλώσει.


Έλεν Μπάρκιν

Η 68χρονη ηθοποιός έβγαινε για ένα μικρό χρονικό διάστημα με τον Τζόνι Ντεπ κατά τη δεκαετία του '90. Μετά από όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, θέλησε να υποστηρίξει την Άμπερ Χερντ, καταθέτοντας την άσχημη εμπειρία της από τη σχέση της μαζί του.

«Με ρωτούσε συνέχεια που πηγαίνω, με ποιον θα πάω και τι έκανα χθες το βράδυ», είχε πει. Το ΕΤ αναφέρει ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός, πρόκειται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Άμπερ Χερντ.

Η ηθοποιός φέρεται να κατέθεσε πρόσφατα ότι ο Ντεπ «έριξε ένα μπουκάλι κρασί προς το μέρος της κατά τη διάρκεια έντονης στιγμής σε δωμάτιο ξενοδοχείου», στο παρελθόν.

Τζούλια Φοξ

Η ηθοποιός που γνώρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα από τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ, έχει εκφράσει ξεκάθαρα την υποστήριξή της στη συνάδελφό της. «Εξακολουθεί να κάνει κουμάντο στη ζωή της και την ελέγχει, κάνοντας μήνυση σε όλο τον κόσμο, που στηρίζει την Χερντ», έγραψε στο Instagram για τον Τζόνι Ντεπ.

julia

«Τον χτύπησε; Ναι. Ήταν κακοποίηση; Όχι. Πρέπει να έχεις δύναμη για να μπορείς να κακοποιήσεις κάποιον. Ήταν 25 χρονών η Άμπερ. Σαφώς και ο Ντεπ ήταν πολύ πιο δυνατός. Και σωματικά και οικονομικά», συνέχισε στην ανάρτησή της.

Κάθι Γκρίφιν

Όταν η Άμπερ Χερντ δήλωσε δημόσια πως θα παραμείνει για λίγο καιρό ανενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λόγω της δίκης εναντίον του Τζόνι Ντεπ, η Κάθι Γκρίφιν ήταν η πρώτη που της ευχήθηκε «καλή τύχη».

«Ω, κούκλα μου. Σε σκέφτομαι και σου στέλνω όλη μου την αγάπη», είχε σχολιάσει κάτω από τη δημοσίευση της σταρ του «Aquaman».

Στη συνέχεια μάλιστα, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, στην οποία υποστήριξε πως «το κοινό του Τζόνι Ντεπ έχει λάβει αμοιβή για να τον στηρίξει». Επίσης, κατηγόρησε τους θαυμαστές του ότι έχουν στήσει ολόκληρη διαδικτυακή καμπάνια εναντίον της Χερντ, γεγονός που θεωρεί απάνθρωπο.

kathy


Ρέιτσελ Ράιλι

Η Βρετανίδα σταρ έχει δηλώσει για τον Τζόνι Ντεπ ότι «δεν θα ευχόταν ποτέ σε κανέναν να έχει δίπλα του αυτόν τον άνθρωπο». Σε ανάρτησή της στο Twitter η ηθοποιός είχε μιλήσει για τους εθισμούς του Τζόνι Ντεπ και τη σχέση του με άλλες προσωπικότητες, που κατηγορούνται για κακοποίηση, όπως ο Μέριλιν Μάνσον και ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. 

Όπως δήλωσε, η ίδια δεν πείθεται σε καμία περίπτωση από τα χαμόγελα και τις «υποκριτικές κινήσεις» του Ντεπ στις αίθουσες του δικαστηρίου κι ανέφερε πως κατά τη γνώμη της, είναι ακόμα μια «μέθοδός του να χειρίζεται τους ανθρώπους».


railey


Ντέιβιντ Κραμχολτζ

Ο σταρ της τηλεόρασης που είχε συνεργαστεί με την Άμπερ Χερντ στην τηλεοπτική σειρά του NBC, «Τhe Playboy Clu» το 2011, εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του προς εκείνη.

«Δούλεψα με την Χερντ στο παρελθόν, δεν είναι ψυχωτική. Είναι λαμπερή και πολύ δυνατή. Ο Τζόνι έκανε λάθος, γιατί να της κάνει μήνυση; Επειδή δεν ανταποκρίθηκε στα άρρωστα αιτήματά του; Ήταν ένας εθισμένος. Εγώ πιστεύω την Άμπερ Χερντ», είχε γράψει σε μία σειρά αναρτήσεων ο ηθοποιός.

david





Ειδήσεις σήμερα:
Μπάιντεν για το μακελειό σε σχολείο στο Τέξας: «Πότε θα ορθώσουμε το ανάστημά μας μπροστά στο λόμπι των όπλων;»

Survivor: Χαμός στην «τυφλόμυγα» με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να… αλλάζει ομάδα – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης