Δήμος Βερύκιος για Δημήτρη Κοντομηνά: «Δεν είχε κόλακες, αλλά πίσω αυλή που του κατέστρεφε ό,τι έχτιζε»

Δήμος Βερύκιος για Δημήτρη Κοντομηνά: «Δεν είχε κόλακες, αλλά πίσω αυλή που του κατέστρεφε ό,τι έχτιζε»

«Ταλαιπωρήθηκε. Από τον Σεπτέμβριο του 2019, πριν την πανδημία ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δεν βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε», είπε ο δημοσιογράφος

Kontominas_Verykios
Ο Δήμος Βερύκιος ένα 24ωρο μετά τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά μίλησε ξανά στο «Happy Day» για τον επιχειρηματία. «Τα πιο συγκλονιστικά λόγια για τον Δημήτρη Κοντομηνά ακούγονται από εκείνους οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί του, πήραν από τη λάμψη του και κατάλαβαν ότι στη ζωή το επιχειρείν, χωρίς τον ανθρώπινο παράγοντα, δε μπορεί να αναπτυχθεί. Είναι πολύ σημαντικό αυτό στις ημέρες μας», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του αλλά και την αδερφή του, και πολλές φορές συμβούλευε τον ίδιο να τηλεφωνεί καθημερινά στη δική του μητέρα, γιατί πίστευε είναι ο πιο σπουδαίος άνθρωπος στη ζωή των ανθρώπων.

«Ο Δημήτρης Κοντομηνάς όποιον αγαπούσε τον ταλαιπωρούσε. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο και να μην αγιοποιούμε μόνο. Ο Κοντομηνάς όπως έγραψα χθες, είχε και την πίσω αυλή, όχι τους κόλακες. Η πίσω αυλή του έκανε κακό. Του κατέστρεφε ό,τι έχτιζε. Δεν μπορούσε όμως χωρίς την πίσω αυλή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciguo03drqxt)

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε
Χθες μέσα από το «Happy Day» ο Δήμος Βερύκιος είχε μιλήσει για τον επιχειρηματία λέγοντας: «Ζωή σαν παραμύθι, Happy Day. Έτσι ήταν. Αν υπάρχει αυτή η πρωινή παρέα για 9 χρόνια και εύχομαι να προχωρήσει, οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν υπάρχει στη ζωή από τις 2 σήμερα τα ξημερώματα. Αν σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο σταθμός, οφείλεται στη διορατικότητα, στο πείσμα, στο επιχειρηματικό μυαλό αυτού του ανθρώπου που βλέπετε στους δέκτες σας. Παρά τις αντιξοότητες, παρά τις αναποδιές, δεν τον εγκατέλειψε τον Alpha, δεν τον έκλεισε, δεν πέταξε στον δρόμο 500 και πλέον εργαζόμενους. Κατάφερε στη δύση της ζωής του να τον δώσει σε σίγουρα χέρα. Τον Alpha ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον παρέδωσε στα χέρια εκείνα που πριν από 40 χρόνια έβαλαν την μεγάλη υπογραφή στο πρώτο ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης διυλιστηρίου την εταιρία του την Interamerican και έτσι απογειώθηκε. Ήταν καρμικό, το καταλάβαινε. Μου είπε: “Όπως ξεκίνησα, έτσι θα τελειώσω”. Ταλαιπωρήθηκε. Από τον Σεπτέμβριο του 2019, πριν την πανδημία ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δεν βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε. Κλείνει ένα κεφάλαιο της επιχειρηματικής ζωής μιας περιόδου. Περισσότερα για τον Δημήτρη Κοντομηνά θα τα γράψω. Μόνο ένα θέλω να πω, όποιος έχει συνεργαστεί, έχει ευεργετηθεί από τον Δημήτρη Κοντομηνά και δεν συγκινείται για τον Δημήτρη Κοντομηνά είναι άνθρωπος με αισθήματα μη ανθρώπινα», είπε συγκινημένος ο Δήμος Βερύκιος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cifzyx4mpm29)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσίδα εστιατόρισσα στη Νέα Υόρκη, παντρεμένη με Ουκρανό, αντιμέτωπη με κύματα αντιρωσικού μίσους

Βολιβία: Πέθανε στα 80 του χρόνια ο βολιβιανός αξιωματικός που σκότωσε τον Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα


Αίσθηση προκαλεί ανάρτηση της συζύγου του Σρέντερ - Ο πρώην καγκελάριος βρίσκεται στη Μόσχα για συνομιλίες με τον Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης