Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στους επικριτές του: «Είναι ανήθικο και ντροπή τους»

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στους επικριτές του: «Είναι ανήθικο και ντροπή τους»

«Όλοι έχουμε κάνει λάθος παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στο παρελθόν, σε μια άλλη εποχή που ήταν διαφορετικές οι αισθήσεις», είπε ο παρουσιαστής

Liagkas
Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή που συμπαρουσιάζει με τη Φαίη Σκορδά θέλησε να βάλει στα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει στους επικριτές τους. Ο παρουσιαστής με αφορμή τη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα ότι έχει μετανιώσει για τις «4.000 γυναίκες» θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση σε συγκεκριμένους ανθρώπους που τον έχουν στοχοποιήσει.

«Ήταν μια άλλη εποχή, όλοι λέγαμε άλλα πράγματα. Μη βγάζουμε τώρα τι λέγαμε πριν από 10 χρόνια και αρχίζουμε να πυροβολούμε ο ένας τον άλλον τώρα. Αυτό είναι ηλίθιο που γίνεται», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται να ανασύρουμε όλοι για όλους -γιατί όλοι έχουμε κάνει λάθος παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στο παρελθόν, σε μια άλλη εποχή που ήταν διαφορετικές οι αισθήσεις. Βλέπαμε έναν άνθρωπο να πέφτει κάτω και γελάγαμε, τώρα δεν μπορείς να το κάνεις. Άμα ανασύρουμε όλοι τι λέγαμε πριν από 10 χρόνια και το βάλουμε στο σήμερα, τότε πρέπει να πυροβολήσουμε την ουρά μας. Δεν είναι έτσι. Λύνουμε τις διαφορές μας ανασύροντας αυτά που έχει πει ο καθένας πριν από 10-15 χρόνια, είναι λάθος αυτό», είπε ο παρουσιαστής

«Ο καθένας κρίνεται γενικά για όλες του τις επιλογές», σχολίασε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

Η αναφορά στην Ιωάννα Πηλιχού και τον Παύλο Χαϊκάλη
Ο παρουσιαστής απάντησε και στην Ιωάννα Πηλιχού λέγοντας για τη συνέντευξη που έδωσε την περασμένη Τρίτη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»: «Πριν χρόνια έδωσα συνέντευξη και μίλησα για σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό στα 19 μου. Την επόμενη ημέρα είδα τον κ. Λιάγκα να κοροϊδεύει όλο το περιστατικό, γιατί με κυνήγησε ο γιατρός και το έσκασα, και ένιωσα τόσο άσχημα και σκέφτηκα “τι ήθελα και μίλησα”. Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή. Χαίρομαι, που βλέπω ότι τα αντιμετωπίζουν διαφορετικά πια τα γεγονότα, ότι έχουν κάνει στροφή, αλλά εμένα με έχουν αντιμετωπίσει διαφορετικά και δεν δέχομαι να σε κοροϊδεύει κάποιος επειδή έχεις υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, δεν μπορώ να δώσω κανένα ελαφρυντικό».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στο θέμα Χαϊκάλη και την Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Να πω κάτι, επειδή κάτι ακούστηκε περί σεβασμού, θα το πάρω πάνω μου προσωπικά. Σέβομαι πάρα πολύ, ειδικά σε τέτοια θέματα εμένα δεν μπορεί να μου καταλογίσει κανείς τίποτα, και τον κάθε καλεσμένο και τον άνθρωπο που φιλοξενούμε στην εκπομπή. Είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Μιλάμε με τον κύριο Χαϊκάλη, γνωρίζουμε το θέμα του αδελφού του και ο ίδιος μας το κοινοποίησε ούτως ή άλλως. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι που θα στεναχωρούσε ποτέ έναν άνθρωπο ή θα επιδείνωνε μια κατάσταση υγείας. Όσοι υπονόησαν κάτι τέτοιο για εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου απλά ντροπή τους. Να θυμίσω ότι οι ίδιοι, πριν λίγα χρόνια, γελούσαν με φοιτήτριες που τους έκαναν διάφορα στην πλάτη τους».

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά:  "Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται"


Ειδήσεις σήμερα:


Κακοκαιρία Φίλιππος: Κλειστοί δρόμοι σε Φυλή και Πεντέλη λόγω χιονόπτωσης - Πού χρειάζεται αλυσίδες στην Αττική


Τσέλσι: Ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας μεταξύ των «μνηστήρων» για τους μπλε του Λονδίνου


Survivor: Οι τρεις… γάμοι και το «αντίο» του Σάββα Κάλφα - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης