Survivor: Οι τρεις… γάμοι και το «αντίο» του Σάββα Κάλφα - Δείτε βίντεο

Survivor: Οι τρεις… γάμοι και το «αντίο» του Σάββα Κάλφα - Δείτε βίντεο

Το παράπονο της Σταυρούλας, ο… κουμπάρος Μαρτίκας και η μάχη για τις γεμιστές τορτίγιες

sabbas
Ο Σάββας Κάλφας είναι ο παίκτης των Μαχητών που αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης (9/3), με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Σπύρο Μαρτίκα να παραμένουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα καθόντουσαν σε αναμμένα κάρβουνα πριν μάθουν ποιος τελικά θα πει «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο. Όλο το βράδυ έκαναν εκτιμήσεις για το τι θα συμβεί, ενώ τα δικά τους προγνωστικά έκαναν και οι Διάσημοι στη δική τους παραλία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cifk5z6ewi5l)


Απομονωμένη ένιωθε η Σταυρούλα, η οποία εξέφρασε το παράπονό της λόγω των επιθέσεων που δέχεται από τους συμπαίκτες της, ενώ παραδέχτηκε πως δεν θα την πειράξει αν φύγει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cifk9sivge7d)


Πριν οι δυο ομάδες ριχτούν στη μάχη για το έπαθλο φαγητού ο Γιώργος Λιανός είχε όρεξη να… φάει κουφέτα και άρχισε τα πειράγματα, αναφερόμενος στο έπαθλο επικοινωνίας και στα μηνύματα που δέχθηκαν οι Διάσημοι.

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος δέχθηκε μήνυμα από την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά μίλησε για την πρόταση γάμου που έχει κάνει στη δημοσιογράφο σύντροφό του και την κάλεσε όταν βγει από το Survivor να είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας. Μάλιστα, κάλεσε τους συμπαίκτες του και τον παρουσιαστή σε αυτή την τόσο ευτυχισμένη ημέρα για εκείνον.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cifkeezr4a0h)


Ο επόμενος γάμος αφορούσε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία έκανε γνωστό πως δεν έχει δώσει το τηλέφωνό του συντρόφου της στην παραγωγή για το έπαθλο της επικοινωνίας, καθώς η ίδια επιθυμεί να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όσο η παίκτρια των Διάσημων έκανε αποκαλύψεις για τον άντρα των ονείρων της, ο Σπύρος Μαρτίκας δεχόταν τα πειράγματα των υπολοίπων που θα μείνει… μπουκάλα, με τον φαρμακοποιό να δείχνει πως βολεύεται και ως κουμπάρος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cifkfuvnmym9)


Ο τρίτος… γάμος αφορούσε Μυριέλλα και Τζον, με την ηθοποιό στην ερώτηση για τα κουφέτα να απαντάει με χαμόγελο ότι η έκπληξη που την περιμένει μπορεί να είναι και κάτι άλλο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cifkfgvs2b9t)


Στο αγωνιστικό σκέλος οι δυο ομάδες χωρίστηκαν πάλι σε άντρες και γυναίκες, με τις μπλε να κάνουν περίπατο και να κερδίζουν τις κόκκινες με 6-1.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciflgifutzox)


Στους άντρες οι κόκκινοι πήραν το αίμα τους πίσω και με 6-3 ισοφάρισαν σε 1-1, πηγαίνοντας το ματς σε μπαράζ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cifm7w78xa9d)


Η τελική μάχη για τις γεμιστές τορτίγιες ήταν ντέρμπι που κρίθηκε στον τελευταίο πόντο, με τους Διάσημους να τον κατακτούν (5-4) και να πανηγυρίζουν ακόμα μια νίκη επί των Μαχητών μέσα στην εβδομάδα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cifmuc3nfmft)


Στο Συμβούλιο αποχώρησης οι παίκτες των δυο ομάδων αφού έκαναν τα προγνωστικά τους για το ποιος θα αποχωρήσει τελικά άκουσαν από τον Γιώργο Λιανό πως αυτός που θα σβήσει τη δάδα του απόψε είναι ο Σάββας Κάλφας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cifoc3fmvnv5)



Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μένιος Φουρθιώτης

Την αύξηση της πληρότητας σε γήπεδα και πλοία εισηγήθηκε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων

Πάνω από 400.000 Ουκρανοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στη Μαριούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης