Κάνιε Γουέστ - Δίχως τέλος η κόντρα του με τον Πιτ Ντέιβιντσον - Στο νέο του κλιπ τον... απαγάγει και τον αποκεφαλίζει

Κάνιε Γουέστ - Δίχως τέλος η κόντρα του με τον Πιτ Ντέιβιντσον - Στο νέο του κλιπ τον... απαγάγει και τον αποκεφαλίζει

Στο νέο βίντεοκλιπ του ράπερ «πρωταγωνιστεί» ο καινούργιος σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν - Η κατάληξή του, ωστόσο, δεν είναι ευχάριστη και αποτυπώνει το πώς νιώθει για εκείνον ο πρώην άντρας της...

kanye-davidson-arthro
Μετά το διαδικτυακό του παραλήρημα στο Instagram εναντίον του Πιτ Ντέιβιντσον, ο Κάνιε Γουέστ αυτή τη φορά πήγε την «κόντρα» τους ακόμα πιο μακριά.

Όπως όλα δείχνουν, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δεχτεί ότι η πρώην σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν έχει σχέση με τον κωμικό ηθοποιό, οπότε η μόνη λύση για εκείνον, ήταν να τον «σκοτώσει». Έστω στο νέο του βίντεοκλιπ.

The Game, Kanye West - Eazy (Official Music Video)

Στο μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Eazy», ένα καρτούν με τη μορφή του ράπερ απαγάγει μία φιγούρα που μοιάζει με τον Πιτ Ντέιβιντσον, τη θάβει ζωντανή και στη συνέχεια την αποκεφαλίζει.

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο ο Κάνιε Γουέστ φρόντισε να το κάνει ξεκάθαρο σε όσους δεν κατάλαβαν ότι η «καρικατούρα» είναι ο σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν, με μία ατάκα.

«Έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Εκτός από τον Skete», έγραψε, ενώ στο τέλος η λέξη Skete φαίνεται να έχει αντικατασταθεί με τη φράση «ξέρετε ποιον».

skete

Κλείσιμο
Το βίντεο με διάρκεια 3 λεπτών και 54 δευτερολέπτων έχει γίνει ήδη viral και μέσα σε 24 μόλις ώρες έχει ξεπεράσει τα 5,5 εκατ. views.

Η Κιμ έχει εξοργιστεί με τις πράξεις του Γουέστ και τον έχει κατηγορήσεις πως με τις δημοσιεύσεις του «δημιουργεί ένα επικίνδυνο και τρομακτικό περιβάλλον για τον Πιτ Ντέιβιντσον». Εκείνος βέβαια, δεν δείχνει να πτωείται από το «κήρυγμα» της πρώην συζύγου του.

kanyewest

Οι κινήσεις του στο Διαδίκτυο, έχουν θυμώσει εκτός από την Κιμ και τις υπόλοιπες αδελφές Καρντάσιαν, οι οποίες τον έκαναν unfollow στο Instagram. Μόνο η μητέρα της, Κρις Τζένερ εξακολουθεί να τον ακολουθεί και να τηρεί τον ρόλο του «ειρηνοποιού» μεταξύ της κόρης της και του ράπερ, για χάρη των εγγονιών της.

21873346


Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας – Γεωργιάδης: Η ισχυρή ανάπτυξη γραμμή άμυνας απέναντι στην ακρίβεια

Αγωνιούν οι Ουκρανοί που βρίσκονται στην Ελλάδα: «Έχω να μιλήσω τρεις ημέρες με την οικογένειά μου»

Η στιγμή που ρωσικό τανκ στοχεύει το κονβόι των Ελλήνων στην Ουκρανία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης