Ο Κάνιε Γουέστ δημοσίευσε μηνύματα της Κιμ - Η οργή της ξεχειλίζει γιατί απειλεί τον αγαπημένο της

Ο Κάνιε Γουέστ δημοσίευσε μηνύματα της Κιμ - Η οργή της ξεχειλίζει γιατί απειλεί τον αγαπημένο της

Η Καρντάσιαν είναι τρομαγμένη με την κατάσταση - Η Τζούλια Φοξ εγκατέλειψε τον Κάνιε και εκείνος έστειλε στην πρώην του ένα φορτηγό κόκκινα τριαντάφυλλα - Ο ράπερ μέσα στην παράνοιά του ελπίζει πως θα τα ξαναβρούν

kim_kanye_west_art
Οργή και ξεκατίνιασμα… Αυτές είναι οι δυο λέξεις που περιγράφουν τη σχέση που έχει σήμερα το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε ΓουέστΦαίνεται λοιπόν πως ο πόλεμος ανάμεσα στους δυο πρώην καλά κρατεί και υπεύθυνος για την κατάσταση που επικρατεί είναι ο ράπερ ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί και να διαχειριστεί τον χωρισμό τους. Ο ράπερ που εδώ και καιρό έχει αλλάξει το όνομά του σε Ye έφτασε στο απροχώρητο καθώς δημοσίευσε στα social media ιδιωτικές συνομιλίες που είχε με την πρώην σύζυγό του Κιμ. Εκείνη εξοργισμένη του απάντησε: «Γιατί δεν μπορείς να κρατήσεις ιδιωτικές τις συζητήσεις μας»;  Ο Κάνιε δημοσίευσε μηνύματα που του είχε στείλει η Κιμ και στη συνέχεια διέγραψε από το Instagram όλες τις οικογενειακές τους φωτογραφίες. Ανάμεσα στα μηνύματα της Κιμ είναι αυτό που λέει πως ο Κάνιε με τις πράξεις του δημιουργεί ένα επικίνδυνο και τρομακτικό περιβάλλον για τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Η εμμονή του Κάνιε με την Κιμ και τον Πιτ
Ο Κάνιε Γουέστ μοιράστηκε χθες με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα γραπτό μήνυμα που του έστειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, η οποία του ζητούσε να σταματήσει να θέτει σε κίνδυνο τον Πιτ Ντέιβιντσον με τις πολυάριθμες αναφορές εναντίον του στα social media.

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την ταινία «Baby Boy» του 2001, στην οποία ο Ving Rhames πιάνει με λαβή τον Tyrese Gibson. Στο στιγμιότυπο έγραψε: «Κατά απαίτηση της συζύγου μου να μην του κάνει κανείς κάτι, θα το αναλάβω μόνος μου».

Kanie


Στη συνέχεια ο ράπερ ο οποίος στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα δημοσίευσε μια σειρά από μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την Κιμ.

Στα κείμενα η Κιμ αναφέρει ότι ο ο Γουέστ «δημιουργεί ένα επικίνδυνο και τρομακτικό περιβάλλον και κάποιος θα πληγώσει τον Πιτ και αυτό θα είναι δικό του λάθος», λέγοντας αργότερα πως: «Υπάρχουν επικίνδυνοι άνθρωποι εκεί έξω και αυτό είναι τρομακτικό».

Ο ράπερ απάντησε: «Θα κάνω πάντα τα πάντα για να προστατεύσω εσένα και την οικογένειά μας για πάντα. Και σε άκουσα και είπα σε όλους να φροντίσουν να μην συμβεί τίποτα».

Δείτε τις ιδιωτικές συνομιλίες που είχε ο Γουέστ με την Κιμ
Minima1
Minima2
Minima3
Minima4
Κλείσιμο



Της έστειλε ένα φορτηγό κόκκινα τριαντάφυλλα
Το πόσο ασταθής και ανισόρροπος είναι ο χαρακτήρας του ράπερ φάνηκε και από την κίνησή του να στείλει χθες ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι της Κιμ ένα φορτηγό γεμάτο από κόκκινα τριαντάφυλλα.

Η παράδοση του μεγαλοπρεπούς δώρου έγινε λίγες ώρες αφότου ο ράπερ δήλωσε την αγάπη του για την Κιμ και τα τέσσερα παιδιά τους και μετά την είδηση του χωρισμού του από την Τζούλια Φοξ.

Ο Κάνιε δημοσίευσε φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε στη λεζάντα, «ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα είναι πεντακάθαρος».

Η εν λόγω δημοσίευση ήταν η τελευταία που είχε κάνει ο Ye σχετικά με την οικογένειά του. Νωρίτερα, ο Κάνιε είχε πει πως έχει «πίστη» πως αυτός και η Κιμ θα είναι ξανά μαζί.


Έσβησε όλο... το Instagram του
Ο Κάνιε Γουέστ έσβησε όλες τις φωτογραφίες και το υλικό από το Instagram του έχοντας αφήσει μόνο δύο post. Στην πρώτη του ανάρτηση βλέπουμε ένα φλεγόμενο σπίτι με το οποίο... διαφημίζει τη νέα του εμφάνιση στις 22 Φεβρουαρίου. 




Στη δεύτερη ανάρτηση έχει δανειστεί λήψεις από τη φωτογράφηση της Κιμ και των παιδιών τους στη Vogue. Στο μήνυμά του παρακαλεί τον Θεό να είναι η οικογένειά του ξανά μαζί. 




Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς κοντά στα σύνορα με την Ρωσία - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Survivor: Οι τρεις Μαχητές του… τάκου και ο χαμός με την «κλέφτρα» φαγητού - Δείτε βίντεο

Φουρέιρα: Το... γυμνό μήνυμα αγάπης και το δώρο του Μποτία για τον Άγιο Βαλεντίνο - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης