Ο Πιτ Ντέιβιντσον επέστρεψε στο Instagram - Ήρθε η ώρα της διαδικτυακής... εκδίκησης στον Κάνιε Γουέστ;

Ο Πιτ Ντέιβιντσον επέστρεψε στο Instagram - Ήρθε η ώρα της διαδικτυακής... εκδίκησης στον Κάνιε Γουέστ;

Ο τωρινός σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν δέχεται «πυρά» από τον πρώην άντρα της, αλλά η «μάχη» τώρα ξεκινά

pete000
Ο σταρ του «Saturday Night Live», Πιτ Ντέιβιντσον, επέστρεψε στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Instagram, ενώ το ειδύλλιό του με την Κιμ Καρντάσιαν, συνεχίζει να ανθίζει.

Ο 28χρονος κωμικός επανήλθε στην πλατφόρμα στις 16 Φεβρουαρίου και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν ότι με τη κίνηση αυτή, σκοπεύει να «εκδικηθεί» τον πρώην άντρα της συντρόφου του, που τον τελευταίο καιρό του έχει ανοίξει «πόλεμο». To πιο ενδιαφέρον δε, είναι ότι ο Kάνιε Γουέστ, τον ακολούθησε αμέσως...

Ο Ντέιβιντσον δεν έχει κάνει ακόμη κάποια ανάρτηση, αλλά έχει συγκεντρώσει ήδη 103.000 ακόλουθους μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Θα αναφέρεται άραγε η πρώτη του δημοσίευση στην αγαπημένη του, προκαλώντας και πάλι εκνευρισμό στον Κάνιε Γουέστ ή θα το πάει πιο... χαλαρά;



Την ίδια στιγμή, ο Κάνιε Γουέστ
 
δείχνει πως δεν θα ξεπεράσει σε καμία περίπτωση την Κιμ Καρντάσιαν. Ο ράπερ το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μία διαμάχη με τον ηθοποιό και σύντροφο της πρώην συζύγου του.

Μέχρι στιγμής, φρόντιζε να τον «στολίζει» με διάφορα κοσμητικά επίθετα μέσω των νέων του τραγουδιών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το τελευταίο του κομμάτι «City Of Gods», όπου τον απειλεί ότι «θα αφήσει νεκρό, όταν βρεθεί ξανά στο Saturday Night Live», το οποίο και παρουσιάζει ο ηθοποιός.

Ο ράπερ έχει φέρει την κόντρα τους και στα social media. Συγκεκριμένα, τις προάλλες, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που είχαν τραβήξει παπαράτσι από κοινή έξοδο της Κιμ Καρντάσιαν με τον Ντέιβιντσον και εστιάζει στα ρούχα του, τα οποία έχει σχολιάσει και στο παρελθόν και τα έχει χαρακτηρίσει ως «κακόγουστα».



«Είναι ηθοποιός, έχει σχέση με την Καρντάσιαν και συνεχίζει να ψωνίζει από φθηνά εμπορικά», είχε πει τότε, ο Κάνιε Γουέστ.

Αυτή τη φορά, δεν χρειάστηκε να αναφέρει τίποτα... Αρκέστηκε σε ένα καυστικό σχόλιο, που έλεγε: «Κοίτα αυτόν τον τύπο. Αναρωτιέμαι αν το Instagram θα ρίξει τον λογαριασμό μου, επειδή σχολιάζω τον πρώην της Χίλαρι Κλίντον».

Μένει να δούμε και τη... διαδικτυακή απάντηση του Ντέιβιντσον.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκικά ΜΜΕ: Απορούν πώς τα νησιά είναι ελληνικά και «βλέπουν» μελλοντική στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας

Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι η μεγάλη ερμηνεύτρια του prime time


Η Τζούλια Φοξ μετά τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ, περπατάει σε πασαρέλα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης