Η Τζούλια Φοξ μετά τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ, περπατάει σε πασαρέλα

Η Τζούλια Φοξ μετά τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ, περπατάει σε πασαρέλα

«Αγαπώ τον Κάνιε. Είμαστε ακόμα πολύ καλοί φίλοι και του εύχομαι μόνο το καλύτερο», δήλωσε η ηθοποιός μετά την επίδειξη του Λακουάν Σμιθ - Δείτε φωτογραφίες 

julia-foxx
Η ηθοποιός Τζούλια Φοξ, μετά τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ, άνοιξε την επίδειξη του Λακουάν Σμιθ στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ντυμένη με μία μαύρη τουαλέτα.

Η επίδειξη έγινε στο «Down Town Association», ένα από τα παλαιότερα κλαμπ της πόλης που ήταν κάποτε μόνο για άνδρες. Οι τοίχοι του παραμένουν διακοσμημένοι με ζωγραφισμένα πορτρέτα λευκών ανδρών. Εκεί ο Νεοϋορκέζος σχεδιαστής παρουσίασε μία κολεξιόν σέξι, γεμάτη λάμψη σε χρυσό, μπλε και κόκκινο χρώμα.

Μετά το σόου, η Τζούλια Φοξ, δήλωσε στο Associated Press για τον χωρισμό της: «Αγαπώ τον Κάνιε. Είμαστε ακόμα πολύ καλοί φίλοι και του εύχομαι μόνο το καλύτερο».

Ο χωρισμός ήρθε μετά από έξι εβδομάδες σχέσης καθώς ο Ye ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εν διαστάσει σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, και τον νέο της αγαπημένο.

Ως μία από τις πρωταγωνίστριες της κολεξιόν του Σμιθ η Τζούλια Φοξ φόρεσε ένα μαύρο βραδινό φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της με ψηλό λαιμό και κοψίματα στη μέση, το στήθος και την πλάτη μαζί με ασημένια αξεσουάρ.

Δείτε φωτογραφίες:









Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης