Κάνιε Γουέστ: «Επίθεση» στον Ντέιβιντσον και μέσω των social media για τα... μάτια της Καρντάσιαν

Κάνιε Γουέστ: «Επίθεση» στον Ντέιβιντσον και μέσω των social media για τα... μάτια της Καρντάσιαν

«Αναρωτιέμαι αν το Instagram θα ρίξει τον λογαριασμό μου, επειδή σχολιάζω τον πρώην της Χίλαρι Κλίντον», έγραψε μεταξύ άλλων ο ράπερ

kim-kardashian-pete-davidson-kanye-west
Τι κι αν έχει τη Τζούλια Φοξ; Ο Κάνιε Γουέστ δείχνει πως δεν θα ξεπεράσει σε καμία περίπτωση την Κιμ Καρντάσιαν.

Ο ράπερ το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μία διαμάχη με τον ηθοποιό και σύντροφο της πρώην συζύγου του.


Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής, φρόντιζε να τον «στολίζει» με διάφορα κοσμητικά επίθετα μέσω των νέων του τραγουδιών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το τελευταίο του κομμάτι «City Of Gods», όπου τον απειλεί ότι «θα αφήσει νεκρό, όταν βρεθεί ξανά στο Saturday Night Live», το οποίο και παρουσιάζει ο ηθοποιός.

Fivio Foreign, Kanye West, Alicia Keys - City of Gods (Official Audio)

Αυτή τη φορά όμως, ο Κάνιε Γουέστ έφερε την κόντρα τους και στα social media. Συγκεκριμένα, αρχικά ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που είχαν τραβήξει παπαράτσι από κοινή έξοδο της Κιμ Καρντάσιαν με τον Ντέιβιντσον και εστιάζει στα ρούχα του, τα οποία έχει σχολιάσει και στο παρελθόν και τα έχει χαρακτηρίσει ως «κακόγουστα».

«Είναι ηθοποιός, έχει σχέση με την Καρντάσιαν και συνεχίζει να ψωνίζει από φθηνά εμπορικά», είχε πει τότε, ο Κάνιε Γουέστ.

Αυτή τη φορά, δεν χρειάστηκε να αναφέρει τίποτα... Αρκέστηκε σε ένα καυστικό σχόλιο, που έλεγε: «Κοίτα αυτόν τον τύπο. Αναρωτιέμαι αν το Instagram θα ρίξει τον λογαριασμό μου, επειδή σχολιάζω τον πρώην της Χίλαρι Κλίντον».

ye

Σε άλλη ανάρτησή του στη συνέχεια, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από ένα πρόσφατο live που είχε κάνει ο ηθοποιός με τον φίλο του και αρραβωνιαστικό της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Τράβις Μπάρκερ, όπου και οι δύο εμφανίζονταν με τα εσώρουχα. Κάτω από αυτό έγραψε: «Δεν θα συναντήσεις ποτέ τα παιδιά μου».

πιτ

Η Κιμ πάντως δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για όλα αυτά και δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο, όσο κι αν προσπαθεί ο Κάνιε Γουέστ να τραβήξει την προσοχή της.

Όταν κυκλοφόρησε το τελευταίο τραγούδι-επίθεση προς τον Πιτ Ντέιβιντσον πρόσφατα, η διάσημη τηλεπερσόνα είχε κάνει μία σχετική «ανάρτηση-καρφί» προς τον Ye -όπως και τον φωνάζουν πλέον.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το γυμναστήριο, πάνω στο οποίο έγραψε: «Κράτα το κεφάλι σου ψηλά, αλλιώς το στέμμα σου θα γλιστρήσει», εννοώντας πως σκοπεύει να δείξει «ανωτερότητα» σε σχέση με τον ράπερ.




Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στην Κυψέλη: Οι ισχυρισμοί της σύγχρονης «Μήδειας» που δεν έπεισαν και ο μυστηριώδης πληροφοριοδότης

Δολοφονία Άλκη: «Κλειδί» τα ευρήματα του DNA - Μπαράζ λουκέτων σε συνδέσμους οπαδών

Προφυλακίστηκαν 4 από τους 7 κατηγορούμενους για το γηροκομείο - κολαστήριο στα Χανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης