Ο σκηνοθέτης του «Σασμού» απαντά για τον σύρτη στο κελί του Αστέρη

Ο σκηνοθέτης του «Σασμού» απαντά για τον σύρτη στο κελί του Αστέρη

Το spoiler που έδωσε ο Κώστας Κωστόπουλος για την απόδραση του Αστέρη

Sasmos_Syrtis
O σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» τόσο για τη σειρά φαινόμενο, όσο και για το σκηνοθετικό λάθος που σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως παρακολουθήσαμε σε προηγούμενο επεισόδιο στη σκηνή ανάμεσα στον Αστέρη και τον Μαθιό, στο «ανοιχτό» πλάνο μεταξύ τους, είδαμε ότι στο κελί υπάρχει μόνο ένας… σύρτης.

Μιλώντας για συγκεκριμένο πλάνο αλλά και τα σχόλια στο Twitter ο κ. Κωστόπουλος απάντησε: «Είναι σίγουρο ότι έχουν ξεφύγει πράγματα και είναι σίγουρο ότι και οι τηλεθεατές είναι λίγο υπερβολικοί. Το ουσιαστικό ήταν ο διάλογος μεταξύ των ηθοποιών. Και μέσα στο κρατητήριο να ήταν ο αδερφός του και να μην ήταν ο σύρτης κλειδωμένος, δεν πάει να πει ότι τον παίρνω και φεύγω. Τα social media είναι κομμάτι της δουλειάς μας, τα παρακολουθούμε ανελλιπώς, αλλά προσπαθούμε και εμείς να κάνουμε λιγότερα λάθη».

Ο Κώστας Κωστόπουλος μιλώντας για την επιτυχία που σημειώνει η σειρά είπε χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν περίμενε ότι θα έχουμε το φαινόμενο Σασμός. Ξέραμε ότι θα κάνουμε μία καλή δουλειά και θα έχουμε μία καλή ανταπόκριση. Ο κόσμος μας χάρισε απλόχερα αυτή την αγάπη και για εμάς είναι μεγάλη ευθύνη. Όποιος κάνει τηλεόραση και πει ότι δεν τον αφορούν τα νούμερα, λέει ψέματα. Όλοι οι συντελεστές βλέπουν τη σειρά, που σημαίνει ότι την αγαπάμε όλοι».

Ο σκηνοθέτης απάντησε και για τα spoilers που κυκλοφορούν και θέλουν να Αστέρη να κάνει απόπειρα απόδρασης.

Ο Κώστας Κωστόπουλος επιβεβαίωσε πως όντως υπάρχει σχέδιο απόδρασης, αλλά αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα τα καταφέρει...

Δείτε όλα όσα είπε ο Κώστας Κωστόπουλος
Ο σκηνοθέτης του Σασμού απαντά για τη σκηνή με τον σύρτη των φυλακών


Το κελί του Αστέρη έχει... μόνο σύρτη

Η τηλεοπτική σειρά Σασμός συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές με τα συγκλονιστικά επεισόδια, ωστόσο υπήρξε μια λεπτομέρεια σε προηγούμενο επεισόδιο, που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter.


Στη σκηνή που ο Μαθιός επισκέπτεται τον αδερφό του, Αστέρη, στη φυλακή, φαίνεται στην εικόνα πως το κελί του δολοφόνου έχει μόνο σύρτη.

Το αποτέλεσμα ήταν οι χρήστες του Twitter να αποθεώσουν μεν τη συγκινητική σκηνή μεταξύ αδερφών, να ξεκινήσουν δε τα χιουμοριστικά σχόλια:


Κλείσιμο
Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «εξπρές» με πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις ανέμους, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

«Μηδενική ανοχή στην κυνικότητα»: Οι συμβολισμοί της αποπομπής Λιβανού και της διαγραφής Δούκα

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Aπό «τρίτο πρόσωπο» βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης