Ορφέας Αυγουστίδης: «Ο Σασμός για εμένα είναι πρόκληση»

Ορφέας Αυγουστίδης: «Ο Σασμός για εμένα είναι πρόκληση»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να πει το «ναι» στην ερωτική σειρά του ALPHA

orfeas-aygoystidis-6
Ο Ορφέας Αυγουστίδης πρωταγωνιστεί φέτος στον «Σασμό», όπου υποδύεται τον Αστέρη.

Παραχωρώντας συνέντεξη στο περιοδικό «ΟΚ», ο ηθοποιός ανέφερε: «Ο Σασμός είχε από την αρχή ένα ατού. Ένα καστ με το οποίο ήθελα να συνεργαστώ. Πρόκειται για ηθοποιούς με τους οποίους μπορώ να επικοινωνήσω στο ίδιο φάσμα. Όταν βρίσκεις τον δικό σου κώδικα μέσα σε μία δουλειά, σημαίνει ότι έχεις την ελευθερία και τα μέσα να παίξεις με τους όρους που εσύ αντιλαμβάνεσαι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σκέφτηκα ότι θα πάω κάπου όπου δεν θα πρέπει να πλησιάσω στα μέτρα κάποιου άλλου, γιατί βρίσκονται ήδη πολύ κοντά σε εμένα. Κι αυτό είναι το ζητούμενο».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Επομένως ήταν η ιδανική συνθήκη να μάθω αυτό το φορμάτ. Είναι μία δουλειά που δεν έχω κάνει ποτέ ξανά στη ζωή μου. Δεν έχω κάνει ποτέ έναν ρόλο που εξελίσσεται, ξετυλίγεται και έχει μία διαδρομή 150 επεισοδίων. Έχω κάνει το πολύ 25 επεισόδια. Οπότε είναι κι αυτό μία πρόκληση».

Για τον σκηνοθέτη της ερωτικής δραματικής σειράς Κώστα Κωστόπουλο ο 36χρονος καλλιτέχνης υποστήριξε: «Επιθυμούσε να “ακουμπήσουμε” τις σχέσεις. Να μην μας ενδιαφέρουν απλά οι άνθρωποι και οι χαρακτήρες, αλλά το πώς θα αντιδράσουν στα όσα τους συμβαίνουν».

Τέλος, εξήγησε πώς βιώνει την συνεργασία με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, η οποία υποδύεται στον «Σασμό» την Καλλιόπη.

«Δεν είναι ότι με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “Ορφέα, θα παίξεις στον Σασμό; Θα παίξει και η μαμά σου”. Μόλις όμως αρχίσαμε να βλέπουμε ότι θα είμαστε μαζί, σκέφτηκα ότι είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να βρεθούμε με την μαμά. Και το ευχαριστιόμαστε πολύ γιατί όσο περνάει ο καιρός η σειρά γίνεται όλο και πιο ζουμερή».


Ειδήσεις σήμερα

Φλέγεται από κορωνοϊό η Βόρεια Ελλάδα - Ασφυξία στα νοσοκομεία, γεμίζουν οι ΜΕΘ

Κινητό «περίπτερο» ναρκωτικών εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας - Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Νέα έρευνα δείχνει ότι ο φόβος για τον κορωνοϊό βελτίωσε τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης