Κώστας Κωστόπουλος: «Είναι πολλοί οι δολοφόνοι, θα χυθεί πολύ αίμα στον Σασμό»

Κώστας Κωστόπουλος: «Είναι πολλοί οι δολοφόνοι, θα χυθεί πολύ αίμα στον Σασμό»

Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του Σασμού

sasmos
Ο σκηνοθέτης της μεγάλης επιτυχίας του Alpha, «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος, μιλάει στην κάμερα του «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου για τις εξελίξεις στη σειρά.

«Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα ζουν τον έρωτά τους κατά διαστήματα. Όταν στρώνει η σχέση, θα έρχεται ένα γεγονός για να χαλάσει όλα…», αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης.

«Η Βασιλική πεθαίνει σύμφωνα με το βιβλίο, αλλά στη σειρά…. πότε δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί... Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου έχουν κρατηθεί, αλλά υπάρχουν παραλλαγές στη σειρά, ώστε να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού», εξηγεί ο ίδιος. Και προσθέτει: «Να θυμίσω στους αναγνώστες και να ξέρουν οι τηλεθεατές ότι ο φόνος του Στεφανή γινόταν στην πρώτη σελίδα του βιβλίου», ενώ στη σειρά στο δέκατο επεισόδιο. «Σκοτώσαμε τον πρωταγωνιστή στην αρχή. Εάν ξέραμε την επιτυχία, ίσως το κάναμε λιγάκι αργότερα. Αλλά εάν δεν σκοτωθεί ο Στεφανής, δεν ξεκινάει ο μύθος».

Super Κατερίνα - Κώστας Κωστόπουλος (σκηνοθέτης - Σασμός)


Συστατικά της επιτυχία της σειράς, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη είναι ότι «βιώνουμε αυτό το πένθος ρεαλιστικά. Χωρίς υπερβολές. Κι αυτό είναι επιτυχία». Αλλά ζητούμενο δεν παύει να είναι το «να δημιουργηθεί μία θετική παράδοση και να στραφεί η κοινωνία προς μια τέτοια πορεία» συμφιλίωσης και «Σασμού» τονίζει ο Κώστας Κωστόπουλος.

«Εάν μπορέσει η σειρά να δημιουργήσει ένα θετικό ρεύμα, για να αφήσουμε τις διαφορές μας και να βρούμε αυτά που μας ενώνουν πραγματικά, για όλους τους δημιουργούς της σειράς θα είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό».




Ειδήσεις σήμερα:

Αξιωματούχος Ταλιμπάν: Θα κόβουμε ξανά χέρια και θα εκτελούμε αλλά... ίσως όχι δημόσια

Σήμερα η κηδεία της άτυχης Ντόρας στη Ρόδο - Στο φως νέα στοιχεία για τη βίαιη συμπεριφορά του 40χρονου

The Bachelor: Ποια παίκτρια χάνει τα λογικά της όταν είναι με τον Αλέξη Παππά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης