Αναστασία: Δεν έχω πάρει αρνητικά σχόλια στο TikTok, θα ήθελα μερικά για να γίνω καλύτερη

Αναστασία: Δεν έχω πάρει αρνητικά σχόλια στο TikTok, θα ήθελα μερικά για να γίνω καλύτερη

Η 18χρονη μιλάει για την επιτυχία της και το τραγούδι «Αμαρτίες» που έγινε viral στο TikTok πριν καν κυκλοφορήσει

Anastasia_Dimitra1
Η Αναστασία Δημητρά είναι μόλις 18 ετών και έχει καταφέρει να γίνει εξαιρετικά δημοφιλής σε TikTok και YouTube. H νεαρή τραγουδίστρια έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο ενώ έχει καταφέρει να γίνει το νούμερο 1 στις τάσεις σε ότι αφορά τη μουσική.

Η Αναστασία ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» και μίλησε για τη μεγάλη της επιτυχία.

«Ήρθα από τα Μέγαρα, το τραγούδι το ανέβασα γιατί είχα τρελάνει το αφεντικό μου στη δισκογραφική. Με άφησε να ανεβάσω 19 δευτερόλεπτα, μέσα σε 10 λεπτά έγινε το μπαμ και με πήρε και πήγα κατευθείαν για το βίντεο κλιπ», τόνισε και πρόσθεσε:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chm7e3tlul41-se)



«Το τραγούδι μου το έγραψαν και μου το είχαν δώσει μόλις μια εβδομάδα. Είμαι στη δισκογραφική από 17 χρονών και με κρατούσαν μέχρι να κλείσω τα 18 για να βγάλουμε τραγούδι. Περιμέναμε να ενηλικιωθώ γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με τα πνευματικά δικαιώματα. Όταν ήμουν στη Γ’ Λυκείου δεν είχα κάτσει ποτέ να διαβάσω σοβαρά και είχα πολύ άγχος με το τι θα κάνω στη ζωή μου. Σκέφτηκα ότι όταν ένας άνθρωπος έχει κάτι καλλιτεχνικό μέσα του, δεν μπορεί να ακολουθήσει τίποτα άλλο γιατί θα νιώθει μισός. Είναι κάτι που αγαπώ η μουσική και το κάνω στο 100%! Δεν έχω πάρει αρνητικά σχόλια στο Tik Tok και με προβληματίζει. Θα ήθελα μερικά για να γίνω καλύτερη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chm7es2e9gtl-se)


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αποκάλυψε πως μία από τις αγαπημένες της Ελληνίδες τραγουδίστριες είναι η Γλυκερία. «Υπάρχουν τραγούδια που όταν τα τραγουδάω μου βουρκώνω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chm7fwkmob4p-se)
Κλείσιμο

Ποια είναι η Αναστασία Δημητρά - Τι είπε στο protothema.gr για την επιτυχία της

Η Αναστασία Δημητρά κατάφερε να κερδίσει αμέσως την προσοχή, μετά τη δημοσίευση ενός αποσπάσματους του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Αμαρτίες» στο TikTok.

To σύντομο βίντεο, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes, σχόλια και κοινοποιήσεις, ενώ το hashtag με τον στίχο #μηναργήσεις, ξεπέρασε τις 15,4 εκατομμύρια προβολές.

@imanastasia_dimitra Η συνέχεια είναι σκέτη ΑΜΑΡΤΙΑ❌ #fy @madhouserecordsgr ♬ πρωτότυπος ήχος - Anastasia Dimitra

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού στις 18 Ιανουαρίου από τις Golden Records και Minos EMI, το «Αμαρτίες» σημειώνει τεράστια επιτυχία, με 3,9 εκατομμύρια προβολές στο YouΤube, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εμφανίζεται πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης σε εξώφυλλο της editorial Spotify playlist New Music Friday, συγκεντρώνοντας παράλληλα κορυφαίες θέσεις στα charts της χώρας.




Η νεαρή τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της στο protothema.gr, μίλησε για το πώς ξεκίνησε, αν περίμενε να γίνει viral τόσο γρήγορα και φυσικά μας αποκάλυψε τι κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του επιτυχημένου τραγουδιού.

Πώς ξεκίνησαν όλα, είσαι χρόνια στον χώρο της μουσικής;

Όλα ξεκίνησαν από ένα reaction που μου έκανε η εταιρία μου σε story που τραγουδάω. Ήρθαμε σε επαφή, δοκιμάσαμε τραγούδια στο στούντιο και η χημεια μας ήταν αμοιβαία. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι με ένα μικρόφωνο στο χέρι μέσα στο σπίτι. Τελείωσα την Τρίτη λυκείου και αμέσως μετά ξεκίνησα το όνειρο μου.

Πώς νιώθεις για την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού σου;

Νιώθω ευλογημένη! Ευχαριστώ τον Θεό, τον Mike Stathaki από την Golden Records και τη Minos EMI που με το πρώτο άκουσμα με εμπιστεύτηκαν απόλυτα και εννοείται τους γονείς μου γιατί με την στήριξή τους νιώθω ότι πατάω γερά στα πόδια μου. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου, τους ευχαριστώ πολύ που «κάτι» είδαν σε μένα που τους εκφράζει. Χωρίς αυτούς δεν θα κάναμε αυτήν την κουβέντα τώρα.



Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δημιουργία του;

Οι Daphne Lawrence και Γιώργος Καλογεράκος βάλανε όλοι τους την έμπνευση και την αγάπη σε αυτό το τραγούδι. Ξεκίνησαν με το σκεπτικό του πώς θα ήταν & πώς θα ένιωθαν αν χάνανε από τη ζωή τους τον άνθρωπό τους, και σε συνδυασμό με το videoclip που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος βγήκε αυτο το όμορφο αποτέλεσμα. Τους ευχαριστώ ολόψυχα όσους δουλέψανε γι’ αυτό, νιώθω ότι είμαστε δυνατή ομάδα.

Τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα;

Είμαστε παρα πολύ χαρούμενοι για την πορεία του τραγουδιού, όμως δεν μένουμε μόνο εκεί. Χαμηλώνουμε το κεφάλι, και προχωράμε με ακόμα περισσότερη δουλειά και συνέπεια. Προς το παρόν δεν θα εμφανιστώ κάπου, θα δουλέψω με τη φωνή μου, με εμένα. Ανυπομονώ όμως να βρεθώ επί σκηνής και να περάσουμε υπέροχα με τον κόσμο!

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στην πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου θύμισε στους followers πόσο σέξι είναι στην πίστα

Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης