Η Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στην πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στην πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η γοητευτική τραγουδίστρια ποζάρει στο μπάνιο του σπιτιού της και στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τον σύντροφό της

riri
Περισσότερα ενσταντανέ από τη στιλάτη φωτογράφιση που έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της στον κόσμο δημοσίευσε η γοητευτική Ριάνα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως έγινε γνωστό τα τελευταία 24ωρα, η 33χρονη περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της A$AP Rocky. H ανακοίνωση για τη μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της τραγουδίστριας και επιχειρηματία συνέπεσε με την έναρξη του Black History Month (Μήνα Μαύρης Ιστορίας) στην Αμερική, κάτι που επισημαίνει η Ριάνα στην τελευταία της ανάρτηση.

Στο ποστ της που περιλαμβάνει τέσσερις φωτογραφίες και έχει συγκεντρώσει πάνω από 8 εκατομμύρια like μέσα σε τρεις ώρες, η Ριάνα ποζάρει στο μπάνιο με σηκωμένη την μπλούζα, αφήνοντας να φανεί η φουσκωμένη της κοιλιά. Οι άλλες τρεις φωτογραφίες είναι από την πρόσφατα φωτογράφιση με τον σύντροφό της, όπου η λαμπερή Ριάνα πόζαρε αγκαλιά με τον A$AP Rocky σε δρόμους της Νέας Υόρκης.



Το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο περιμένοντας το νέο μέλος της οικογένειάς του, ανέφερε μια πηγή από το περιβάλλον της Ριάνα στο People. Παρόλο που η μητρότητα δεν ήταν κάτι στο οποίο εστίαζε η 33χρονη, η σχέση της με τον Rocky την έκανε πιο δέκτική στην ιδέα. «Είναι πανευτυχής και ανυπομονεί να γίνει μαμά. Λατρεύει όλες τις αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο σώμα της. Εξάλλου, στις επιδείξεις μόδας για τα εσώρουχα Savage X Fenty (τη φίρμα της Ριάνα) οι έγκυες γυναίκες είχαν πάντα τιμητική θέση», αναφέρει η πηγή.



Ειδήσεις σήμερα:

Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες

Το χρονικό της «ροζ» σχέσης που στοίχισε στον πρόεδρο του CNN τη θέση του

«Έλιωσαν τα δακτυλικά μου αποτυπώματα, αλλά δεν έσωσα τον Τζώρτζη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης