Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς «Αγάπη παράνομη»

Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς «Αγάπη παράνομη»

Στις 22:00, στην ΕΡΤ1 και στην ERT World - Δείτε το τρέιλερ

ΑΓΑΠΗ-ΠΑΡΑΝΟΜΗ-ΕΥΓ_-ΞΥΓΚΟΡΟΥ-Μ_-ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ-Ν_-ΨΑΡΡΑΣ-Κ_-ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ-1
Ένας κρυφός πόλεμος έχει κηρυχτεί, πια, μέσα στο σπίτι του Θεριανού. Νύφη και πεθερά συνασπίζονται σ’ έναν κοινό σκοπό και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Τρομερά μυστικά έρχονται στο φως και τα συγκλονιστικά γεγονότα οδηγούν στην κάθαρση στα δύο τελευταία επεισόδια της μίνι δραματικής σειράς εποχής «Αγάπη παράνομη», που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, από τις 22:00 εώς τις 24:00, στην ΕΡΤ1 και στην ERT World με αγγλικούς υπότιτλους.

Η σειρά έξι επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά, μεταφέρει με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωσταντίνου Θεοτόκη.

ΑΓΑΠΗ-ΠΑΡΑΝΟΜΗ-ΕΠ_-5-2

Μια ιστορία εγκληματικού πάθους, σε μια καταπιεστική πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων. Καθένας από τους ήρωες έρχεται αντιμέτωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμάει να ομολογήσει ούτε στον εαυτό του.

Δείτε το τρέιλερ:

Αγάπη Παράνομη - Επεισόδιο 3 (Τελευταία Επεισόδια) (Last Official Trailer)
Κλείσιμο

Ο Γιώργης κληρώνεται και υποχρεώνεται να φύγει για τον Στρατό. Για να αποσοβηθούν τα σχόλια από το χωριό, η Διαμάντω συνάπτει μια άτυπη συμφωνία με τη Χρυσαυγή, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει ξανά στη στέγη των πεθερικών της.

ΑΓΑΠΗ-ΠΑΡΑΝΟΜΗ-ΕΠ_-6-13

Έτσι, η Χρυσαυγή όταν επιστρέφει στο σπίτι, για να μην προκαλεί τον Θεριανό με την παρουσία της, κάνει τα πάντα για να εξαφανίσει την ομορφιά της (ντύνεται με σκούρα, γεροντίστικα ρούχα, κυκλοφορεί βρόμικη και ατημέλητη).

ΑΓΑΠΗ-ΠΑΡΑΝΟΜΗ-ΕΠ_-6-6

Ωστόσο, τελικά δεν καταφέρνει τον σκοπό της. Το μοιραίο δεν αποφεύγεται και η δύστυχη κοπέλα γίνεται θύμα βιασμού από τον πεθερό της.

Η ιστορία:

Ο Στάθης Θεριανός (Νίκος Ψαρράς), ένας από τους πιο εργατικούς και νοικοκύρηδες κατοίκους του χωριού Δαφνύλα της Κέρκυρας, παντρεμένος με τη Διαμάντω (Καρυοφυλλιά Καραμπέτη), ερωτεύεται κρυφά και κεραυνοβόλα τη νεαρή Χρυσαυγή (Ευγενία Ξυγκόρου), την περιζήτητη κόρη του εύπορου κτηματία Σπύρου Ασπρέα (Γιάννης Νταλιάνης). Μαγεμένος από την απαράμιλλη ομορφιά της, κάνει τα πάντα για να την παντρέψει με τον γιο του, Γιώργη (Μιχαήλ Ταμπακάκης), προκειμένου να την έχει -έστω κι έτσι- κοντά του.

ΑΓΑΠΗ-ΠΑΡΑΝΟΜΗ-ΕΥΓΕΝΙΑ-ΞΥΓΚΟΡΟΥ-ΜΙΧΑΗΛ-ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ-ΝΙΚΟΣ-ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗΣ-1

Η Διαμάντω προσπαθεί να αποτρέψει το προξενιό, καθώς γνωρίζει τη μαύρη «σκιά» του άντρα της, ο οποίος, ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια έχει υπάρξει υποδειγματικός σύζυγος και πατέρας. Η Διαμάντω προσπαθεί μάταια να πείσει τον γιο της να παντρευτεί την παιδική του φίλη, Ευγενία (Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά), για να αποτρέψει το κακό. Το σχέδιό της δεν ευοδώνεται.

Κ_-ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ-Ν_-ΨΑΡΡΑΣ-1-1

Ο Γιώργης και η Χρυσαυγή παντρεύονται και εγκαθίστανται στο σπίτι των πεθερικών της, όπως επιτάσσουν οι κοινωνικοί νόμοι της εποχής. Όταν ο Γιώργης φεύγει για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του, η Χρυσαυγή βρίσκεται στο «έλεος» του Θεριανού, ο οποίος καταλαμβάνεται από έναν τρελό ερωτικό πόθο για τη νύφη του, που ξυπνάει το «θηρίο» που κρύβει μέσα του. Καθημερινά παλεύει με τον εαυτό του και με το αλκοόλ, προσπαθώντας απεγνωσμένα να τιθασεύσει τους πιο κρυφούς δαίμονές του…

ERT_3821_FINAL-1

Χωρίς να αντιληφθεί το πραγματικό πρόβλημα, η αρχοντική και επιβλητική μητέρα της Χρυσαυγής, Κατερίνα (Μαριάνθη Σοντάκη), διαισθάνεται ότι κάτι κακό συμβαίνει μέσα στο σπίτι που έχει μπει νύφη η κόρη της. Ωστόσο, κανείς δεν της αποκαλύπτει την αλήθεια.

ΑΓΑΠΗ-ΠΑΡΑΝΟΜΗ-ΕΠ_-6-15

Νύφη και πεθερά συνασπίζονται σ’ έναν κοινό σκοπό. Στον κρυφό πόλεμο, που έχει κηρυχτεί, πια, μέσα στο σπίτι του Θεριανού. Μένει να δούμε τι από τα δύο θα νικήσει: το εγκληματικό πάθος του πατέρα-αφέντη ή η δίκαιη συμμαχία των καταπιεσμένων γυναικών…

Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης
Σενάριο: Ελένη Ζιώγα
Σκηνικά-Κοστούμια: Κική Πίττα
Συνεργάτις Ενδυματολόγος: Μυρτώ Καρέκου
Μουσική: Χρίστος Στυλιανού
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Φώτου
Mοντάζ: Στάμος Δημητρόπουλος
Ηχοληψία: Παναγιώτης Ψημμένος
A΄ Βοηθός σκηνοθέτη: Άγγελος Κουτελιδάκης
Β΄ Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Καρανάσου
Βοηθός σκηνογράφου: Ευαγγελία Γρηγοριάδου
Casting director: Ανζελίκα Καψαμπέλη
Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Λιναρδάκης
Διεύθυνση παραγωγής: Αλεξάνδρα Ευστρατιάδη
Παραγωγή: Γιάννης Μ. Κώστας
Εκτέλεση παραγωγής: Arcadia Media

Παίζουν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Διαμάντω Θεριανού), Νίκος Ψαρράς (Στάθης Θεριανός), Μιχαήλ Ταμπακάκης (Γιώργης Θεριανός), Ευγενία Ξυγκόρου (Χρυσαυγή Ασπρέα), Γιάννης Νταλιάνης (Σπύρος Ασπρέας, πατέρας της Χρυσαυγής), Μαριάνθη Σοντάκη (Κατερίνα Ασπρέα, μητέρα της Χρυσαυγής), Γιώργος Ζιόβας (Κωνσταντής Βλάχος, πατέρας της Ευγενίας), Μαρία Αθανασοπούλου (Φωτεινή Βλάχου, μητέρα της Ευγενίας), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Ευγενία Βλάχου), Δημήτρης Αριανούτσος (Θοδωρής Ασπρέας, αδελφός της Χρυσαυγής), Παντελής Παπαδόπουλος (παπάς), Ελένη Φίλιππα (μαμή), Σαβίνα Τσάφα (Αρετή, ψυχοκόρη του Ασπρέα), Τάσος Παπαδόπουλος (Μάνθος, εργάτης), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Ανδρέας Καπης, φοιτητής Ιατρικής), Κατερίνα Παντούλη (Μαρία, η μεγάλη κόρη του Θεριανού), Έλλη Νταλιάνη (Ειρήνη, η μικρή κόρη του Θεριανού), Κατερίνα Αμυγδαλιά Θεοφίλου (Βδοκιώ, αδελφή της Χρυσαυγής), Κώστας Βελέντζας (ψάλτης), Αργύρης Γκαγκάνης (λοχαγός), Γιώργος Τσαγκαράκης (Ευτύχης, ο καφετζής), Πέτρος Παρθένης (ταγματάρχης), Στράτος Νταλαμάγκος (Βασίλειος) κ.ά.

Ειδήσεις σήμερα:

Kάθειρξη 20 ετών για τον «Tiger King» του Netflix

Ζελένσκι σε Μακρόν: Ο διάλογος με τη Μόσχα πρέπει να συνεχιστεί για την αποκλιμάκωση της έντασης

Καναδάς: «Κονβόι» φορτηγατζήδων διαδηλώνει ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης