Adele: Γκάφα ολκής από Αυστραλό ρεπόρτερ που πήγε να της πάρει συνέντευξη... «αδιάβαστος»

Adele: Γκάφα ολκής από Αυστραλό ρεπόρτερ που πήγε να της πάρει συνέντευξη... «αδιάβαστος»

Ο Doran διαψεύδει ότι η τραγουδίστρια διέκοψε την συνέντευξη και όρμηξε έξω ενοχλημένη - «Ηταν λάθος, δεν το έκανα για να την σνομπάρω» υποστηρίζει ο ίδιος

adele_interview_goof_xr
Εξηγήσεις για το πώς κατάφερε να τα κάνει... μαντάρα στην πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξη που πήρε από την Adele έδωσε ένας Αυστραλός δημοσιογράφος, θέλοντας να διευκρινίσει ότι η αρνητική τροπή που πήρε αυτή η σημαντική ευκαιρία οφείλεται σε λάθος και όχι έλλειψη επαγγελματισμού.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Weekend Sunrise του Channel Seven, Matt Doran, πέταξε μαζί με την ομάδα του στο Λονδίνο για να πάρει συνέντευξη από την τραγουδίστρια. Σύμφωνα με την Guardian, η συγκεκριμένη συνέντευξη επρόκειτο να είναι η μοναδική που θα παραχωρούσε η Adele σε αυστραλιανό μέσο, και κόστισε μια περιουσία στον σταθμό. Ειδικότερα, φέρεται να αποτελούσε μέρος ενός «πακέτου» One Night Only του CBS  ύψους 1 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας που περιλάμβανε πλάνα από την ομώνυμη συναυλία της τραγουδίστριας καθώς και τα δικαιώματα προβολής της συνέντευξης στην Όπρα.

Ωστόσο, όταν κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους ο Doran παραδέχτηκε στην τραγουδίστρια ότι είχε ακούσει μόνο ένα κομμάτι από το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «30», η φιλόδοξη συνέντευξη κατέληξε σε φιάσκο, με την Sony να απαγορεύει πλέον στο Channel 7 να την προβάλλει.

matt
O Matt Doran και το team του


Σύμφωνα με την Daily Telegraph, η Adele ρώτησε τον δημοσιογράφο πώς του φάνηκε το τέταρτο άλμπουμ της. «Δεν το έχω ακούσει» απάντησε εκείνος, προκαλώντας σίγουρα έκπληξη στην τραγουδίστρια.

Κλείσιμο
Πολλά διεθνή ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η Adele εκνευρίστηκε από το γεγονός ότι ο Doran πήγε «αδιάβαστος» στη συνέντευξή της, και έφυγε ενοχλημένη διακόπτοντας την συνέντευξη. Αυτό το διαψεύδει κατηγορηματικά ο Αυστραλός δημοσιογράφος, σημειώνοντας ότι, αντιθέτως, η συνέντευξη κράτησε περισσότερο από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Όποια από τις δύο εκδοχές κι αν ισχύει, το γεγονός είναι ότι μία πανάκριβη συνέντευξη που θα αποτελούσε «λαβράκι» για την πρωινή ζώνη του Seven (το οποίο βρίσκεται σε σκληρό ανταγωνισμό με το Channel Nine στην κούρσα των τηλεθεάσεων) πήγε χαμένη, κάτι που σχολιάστηκε έντονα στα social media και όχι μόνο. Ο συνάδελφος του Doran, Peter Ford, χαρακτήρισε το περιστατικό ντροπιαστικό και τελείως ασύμβατο με τον χαρακτήρα του Doran. Η συγγραφέας Tarla Lambert με τη σειρά της ήταν πιο επικριτική, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν χιλιάδες ικανοί και ταλαντούχοι ρεπόρτερ που βρίσκονται στο περιθώριο και θα σκότωναν για την ευκαιρία που δόθηκε στον Doran. «Το γεγονός ότι αυτός θεώρησε λογικό να πάει να πάρει συνέντευξη από μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες του κόσμου, χωρίς να τη ρωτήσει για τη δουλειά της, αποτελεί επαρκή λόγο για να δοθεί μια ευκαιρία σε αυτούς τους νέους επαγγελματίες», σημειώνει χαρακτηριστικά.



Η δικαιολογία που πρόβαλε ο δημοσιογράφος ήταν ότι απλώς δεν είδε το email που του είχαν στείλει με τον σύνδεσμο προ-ακρόασης του άλμπουμ πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το συγκεκριμένο e-card είχε σταλεί στον δημοσιογράφο αρκετές εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του άλμπουμ, ακριβώς για να μπορεί να είναι προετοιμασμένος για τη συνέντευξη που δόθηκε ακριβώς με αφορμή αυτήν την κυκλοφορία!

Όπως τόνισε ο Doran στο Australian, δεν είχε ιδέα ότι είχε στην κατοχή του το άλμπουμ. «Ήταν αποτέλεσμα λάθους και όχι σνομπ αδιαφορίας... Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά email που μου έχουν ξεφύγει», σημείωσε ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Adele δεν αποχώρησε νευριασμένη από τη συνέντευξη. Αντίθετα η συνομιλία τους που θα κρατούσε 20 λεπτά κράτησε τελικά 29. «Κυρίως μιλήσαμε για το άλμπουμ της. Της είπα: "Δυστυχώς είχα το προνόμιο να ακούσω μόνο το Easy On Me και όχι τα υπόλοιπα κομμάτια".»

Ο Doran διέψευσε επίσης ότι το «φιάσκο» είχε ως αποτέλεσμα να του ζητηθεί να απέχει δυο εβδομάδες από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει, όπως γράφτηκα από ορισμένα αυστραλιανά ΜΜΕ.

Με πληροφορίες από Guardian


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Νέα μέτρα από σήμερα και 15 ημέρες αγωνίας πριν το «Σχέδιο Β»

Στον κυκλώνα της πανδημίας η Ευρώπη: Lockdown και επεισόδια σε πολλές πόλεις

Ακινησία Ι.Χ. φέτος και τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης