Αντέλ: Μαγική και εκθαμβωτική στην πρώτη της συναυλία στο Λος Άντζελες
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εμφάνισή της
Η Αντέλμάγεψε τα… πλήθη για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια απουσίας. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια απαστράπτουσα και πιο εντυπωσιακή από ποτέ παρουσίασε νέα τραγούδια από το καινούριο άλμπουμ της «30», που κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου.
Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο «Easy on Me» και έχει κερδίσει την αγάπη των εκατομμυρίων θαυμαστών της.
Στο ειδυλλιακό και πανέμορφο Griffith Observatory του Los Angeles η 30χρονη Αντέλ έκανε το πρώτο της κονσέρτο όπου ερμήνευσε με το δικό της μοναδικό τρόπο τα νέα της τραγούδια, αλλά και παλαιότερες επιτυχίες, όπως τα: Hello, Easy On Me, Skyfall, I Drink Wine, Someone Like You, When We Were Young, Make You Feel My Love, Hold On.
Η Αντέλ στα πλάνα που κυκλοφόρησαν εντυπωσιάζει με δημιουργία υψηλής ραπτικής του οίκου Schiaparelli.
Η τραγουδίστριαεμφανίστηκε με ένα εκθαμβωτικό μαύρο μεταξωτό φόρεμα με ντραπέ σχέδιο το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη. Ιδιαίτερη πινελιά στο όλο λουκ της τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια του ίδιου οίκου.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.