Μέγκαν Φοξ: Η σέξι σέλφι, η ρομαντική «απόδραση» και το... υπονοούμενο για το τραπέζι του Airbnb

Μέγκαν Φοξ: Η σέξι σέλφι, η ρομαντική «απόδραση» και το... υπονοούμενο για το τραπέζι του Airbnb

Ζει στιγμές μεγάλου πάθους με τον ράπερ αγαπημένο της και δεν το κρύβει

meghan
Ιδιαίτερα... ενδιαφέρον πρέπει να ήταν το περασμένο σαββατοκύριακο για την Μέγκαν Φοξ, η οποία μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram δύο σέξι σέλφι που τράβηξε στο Airbnb όπου έμεινε πρόσφατα με τον αγαπημένο της, Μασίν Γκαν Κέλι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι λατρεύει τις σύντομες ρομαντικές «αποδράσεις» και περιστασιακά επιλέγει να μείνει σε Airbnb όταν επισκέπτεται κάποιον προορισμό. Αυτό συνέβη και το περασμένο σαββατοκύριακο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που πόσταρε η 35χρονη στο Instagram, με φόντο το πολυτελές κατάλυμα. Στις σέξι σέλφι της η μελαχροινή καλλονή ποζάρει με ένα πράσινο κοτλέ σύνολο που αναδεικνύει τα μακριά της πόδια και το καλογυμνασμένο της στομάχι, ενώ στο πίσω μέρος διακρίνεται ένα τεράστιο τραπέζι από μαύρο μάρμαρο, και μια αυλή.



«Το τραπέζι σε αυτό το airbnb είδε ορισμένα πράγματα» έγραψε η ηθοποιός συνοδεύοντας την ανάρτησή της με ένα πορτοκαλί emoji ιδρωμένης «φατσούλας» και βάζοντας φωτιά στη φαντασία των χιλιάδων φαν της, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν like στις φωτογραφίες.

Ο αγαπημένος της, Μασίν Γκαν Κέλι, πρόσθεσε ένα εξίσου υπαινικτικό σχόλιο στην ανάρτηση της αγαπημένης του, επισημαίνοντας ότι «χαίρεται πολύ» που αυτό δεν είναι πλέον το τραπέζι τους.

mgk
Κλείσιμο


Ο γάμος της Φοξ με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν κράτησε από το 2010-2020, παρόλο που το ζευγάρι ζούσε χωριστά από το 2019. Η τελευταία και  (όπως φαίνεται) άκρως παθιασμένη σχέση της με τον 31χρονο ράπερ Μασίν Γκαν Κέλι απασχολεί συνεχώς τα lifestyle media εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.





Ειδήσεις σήμερα:

Απαγορευτικό απόπλου λόγω ισχυρών ανέμων σε Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα

Όταν ο Μπελμοντό έσπαγε πιάτα στην Αθήνα (και τον κυνηγούσε ο εισαγγελέας)

Εμβολιασμός εφήβων:  Αύξηση 90% στα κρούσματα κορωνοϊού στους ανήλικους από τον Ιούλιο 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης