Μέγκαν Φοξ: Ήπιε αγιαχουάσκα με τον φίλο της και... «πήγε στην κόλαση»

Μέγκαν Φοξ: Ήπιε αγιαχουάσκα με τον φίλο της και... «πήγε στην κόλαση»

Πρόκειται για ένα ψυχοτρόπο αφέψημα που προκαλεί οπτικές και ακουστικές παραισθήσεις

megan
Για την... ξεχωριστή εμπειρία της με το ψυχεδελικό αφέψημα αγιαχουάσκα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η σέξι ηθοποιός Μέγκαν Φόξ.

Η πρωταγωνίστρια του «Jennifer's Body» αποκάλυψε τη Δευτέρα στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live! ότι μαζί με τον σύντροφό της, τον Μασίν Γκαν Κέλι, «πέταξαν» μέχρι την Κεντρική Αμερική για να πιουν «αγιαχουάσκα» ένα ψυχοτρόπο «τσάι», στο «σωστό περιβάλλον, με ιθαγενείς». Η εμπειρία της κατανάλωσης του αφεψήματος αγιαχουάσκα περιλαμβάνει, σύμφωνα με το Page Six, οπτικές και ακουστικές παραισθήσεις, ενώ λέγεται ότι βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως έντονο άγχος, ψυχολογικά τραύματα κ.λπ.

Η Φοξ εξήγησε στην εκπομπή ότι μαζί με τον σύντροφό της πήγαν σε μια τοποθεσία την οποία έχουν επισκεφθεί και άλλοι σελέμπριτις, αναζητώντας ένα πνευματικό ταξίδι. Φτάνοντας εκεί, ανακάλυψαν ότι ήταν ένα απομακρυσμένο σημείο στη ζούγκλα. «Αρχικά νόμιζα ότι θα ήταν κάτι σαν κάμπινγκ πολυτελείας, μια εμπειρία 5 αστέρων» αστειεύτηκε η σταρ. Προς μεγάλη της έκπληξη όμως βρέθηκε μέσα στις ερημιά, σε συνθήκες κάθε άλλο παρά ιδανικές. «Πρέπει να διανύσεις πολύ μεγάλη απόσταση περπατώντας για να πάρεις νερό, και δεν μπορείς να κάνεις ντους γιατί έχουν ξηρασία. Δεν υπήρχε τίποτα glamorous σε αυτό το μέρος, και όλη αυτή η διαδικασία είχε στόχο να σε κάνει ευάλωτο, ώστε να παραδοθείς στην εμπειρία».

Η Φοξ εξήγησε ότι η τελετή ξεκίνησε με τα μέλη της ομάδας, που περιλάμβανε περίπου 20 άλλα άτομα, να κάνουν εμετό έχοντας καταναλώσει ένα ειδικό τσάι, ώστε να αδειάσουν το περιεχόμενο του στομαχιού τους.

«Πρέπει να κάνεις αρκετό εμετό για να σε αφήσουν να ξανακαθίσεις με τους υπόλοιπους, έτσι ο ένας επευφημεί τον άλλον καθώς ξερνάει», συνεχίζει την παράξενη περιγραφή η 35χρονη, συμπληρώνοντας ότι ξεπέρασε την ντροπή της αντιλαμβανόμενη ότι επρόκειτο για μια εμπειρία που δένει τα μέλη της ομάδας. Σύμφωνα με την ίδια, η τελετή που ακολούθησε κράτησε 3 νύχτες, αλλά τη δεύτερη από αυτές «πήγε στην αιώνια κόλαση» σε μία από τις παραισθήσεις της. «Και μόνο η ιδέα ότι κάτι είναι αιώνιο είναι βασανιστήριο, επειδή δεν υπάρχει αρχή μέση και τέλος», σημειώνει η Φοξ, τονίζοντας ότι η εμπειρία υπερβαίνει την ψυχοθεραπεία και την υπνοθεραπεία, επειδή «στοχεύει κατευθείαν στην ψυχή σου, και σε οδηγεί στην ψυχολογική φυλακή που κρατάς αιχμάλωτο τον εαυτό σου». «Είναι η δική σου εκδοχή της κόλασης, και εγώ βρέθηκα αναμφίβολα εκεί», λέει η σέξι ηθοποιός.



Ειδήσεις σήμερα

Βασιλακόπουλος: Δεν γίνεται ανοσία αγέλης χωρίς εμβόλια - Πρέπει να νοσήσουν 4 εκατομμύρια

Αποκάλυψη protothema.gr: Ο αστυνομικός ανάγκασε τη 19χρονη να γυρίσει πορνό

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία του πρόεδρου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας Ιωάννη Καζάζη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης