Αφροδίτη Μπάρμπα: Από τη «χρυσή φυλακή» του Άραβα στα κρατητήρια για την κόκα

Αφροδίτη Μπάρμπα: Από τη «χρυσή φυλακή» του Άραβα στα κρατητήρια για την κόκα

Η δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο του μοντέλου με τον πάμπλουτο επιχειρηματία που αγόρασε ακόμη και τη βίλα του Ωνάση στο Λαγονήσι - Τα εξώδικα, η πράξη εκούσιας αναγνώρισης τέκνου, το άγριο επεισόδιο στη Γλυφάδα και η καταγγελία του μοντέλου ότι έφαγε πόρτα στα καλλιστεία που διοργάνωνε ο πρώην σύζυγός της προκειμένου να την εκδικηθεί

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
mparmpa343
Το στοιχείο του παραμυθιού που εξέπεμπε ο γάμος της εστεμμένης των καλλιστείων Playmate και συμμετέχουσας σε γνωστό ριάλιτι μόδας γνώρισε την απόλυτη αποδόμηση. Αυτό διαπιστώνεται εάν ανατρέξει κανείς στις δικαστικές διαμάχες που είχε από το 2017 με τον πρώην συζυγό της. Ο κατά 19 χρόνια μεγαλύτερός της Αραβας Σεΐκχ Σαζ Ρασίντ φιγουράρει στα δημοσιεύματα ως λάτρης του real estate, με έντονη κινητικότητα στα νότια προάστια της Αττικής και θαυμαστής του αείμνηστου Στιβ Τζομπς. Με μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα στο real estate, σαρώνει σπουδαία ακίνητα στα νότια προάστια, μεταξύ των οποίων και η μυθική βίλα της Καλλιρρόης Πατρονικόλα στο Λαγονήσι από τον εφοπλιστή Ευάγγελο Πιστιόλη. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του σύντομου έγγαμου βίου τους δεν έλειψαν οι συγκρούσεις που τους οδήγησαν στο κατώφλι αστυνομικών τμημάτων, παρουσία των δικηγόρων τους, οι οποίοι με τη σειρά τους ανέλαβαν να λύσουν τις διαφορές όσο γίνεται «αναίμακτα» για το καλό της μικρής τους κόρης.

Η εξώδικη διαμαρτυρία της 31χρονης, τον Οκτώβριο του 2018, που δημοσιοποιεί το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει το δικαστικό κυνήγι στο οποίο είχε επιδοθεί ώστε να πάρει χρηματικά ποσά από τον πρώην σύζυγό της, καταλογίζοντάς του παραμέληση δικαιωμάτων διατροφής. Στην εξώδικη διαμαρτυρία παρουσιάζεται ακόμη έγγραφο από επεισόδιο το οποίο εκτυλίχθηκε μεταξύ της Αφροδίτης Μπάρμπα και του Αραβα επιχειρηματία μετά την άρνησή του, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν, να της επιστρέψει σε προκαθορισμένη ώρα την ανήλικη κόρη τους, με αποτέλεσμα το μοντέλο να καταθέσει μήνυση εναντίον του στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας.

afroditi-mparmpa3__3_
Η Αφροδίτη Μπάρμπα έχει καταγγείλει ότι όσο ήταν παντρεμένη με τον Ρασίντ ζούσε σαν φυλακισμένη. Κάποια στιγμή μάλιστα ο πρώην σύζυγός της είχε φτάσει στο σημείο να κλειδώνει εκείνη και την κόρη της σε ένα δωμάτιο για αρκετές ώρες

Στους ισχυρισμούς της Αφροδίτης Μπάρμπα κατά του πρώην συζύγου της περιλαμβάνεται και η ψυχολογική βία που φέρεται να της ασκούσε. Αίσθηση είχαν προκαλέσει όμως και οι αποκαλύψεις της ότι όσο ήταν παντρεμένη με τον Ρασίντ ζούσε σαν φυλακισμένη. Κάποια στιγμή μάλιστα ο πρώην σύζυγός της είχε φτάσει στο σημείο να κλειδώσει εκείνη και την κόρη της σε ένα δωμάτιο για αρκετές ώρες. Είχε ισχυριστεί, επίσης, ότι αναγκαζόταν να μένει επί σειρά ημερών μόνη μαζί με τη μικρή της κόρη στα σπίτια που διατηρούσε ο σύζυγός της σε Μπαχρέιν και Λονδίνο. Η γνωριμία, η σχέση και ο γάμος της Μπάρμπα με τον Ρασίντ έμοιαζαν από την αρχή με πυροτέχνημα. Το 2014 ο Αραβας γνωρίζει την εστεμμένη των καλλιστείων, η οποία τότε ήταν 23 ετών. Παντρεύονται δύο χρόνια μετά, στις Μαλδίβες, συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2016, έχοντας ήδη αποκτήσει μια κόρη, και χωρίζουν επεισοδιακά έναν χρόνο μετά. Η λάμψη κράτησε πολύ λίγο.

Η «απόλυτη ανατροπή», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος στο κεφάλαιο των τελευταίων χρόνων της ζωής της Αφροδίτης Μπάρμπα, η οποία συνελήφθη από τις Αρχές όταν εντοπίστηκαν 35 φιξάκια κοκαΐνης στο θηριώδες γκρι Range Rover που οδηγούσε. Τα προβλήματα άρχισαν να επισκιάζουν από νωρίς τη σχέση τους και ο άνεμος των εντάσεων φάνηκε ανησυχητικά ισχυρός μετά τον χωρισμό. Αυτό, άλλωστε, αποτυπώνεται και σε έγγραφο που συμπεριλαμβάνεται στην εξώδικη διαμαρτυρία και αναφέρεται στο επεισόδιο του 2017 που την οδήγησε στο Α.Τ. Γλυφάδας: «Οι αλλεπάλληλες προσπάθειές μου προκειμένου να έχω μια στοιχειωδώς καλή επικοινωνία μαζί σας, με γνώμονα πάντα το αποκλειστικό συμφέρον του τέκνου μας, για ομαλή συναισθηματική και ψυχική ηρεμία και ανάπτυξή του, έχουν αποβεί άκαρπες. Πριν από περίπου έναν χρόνο σας είχα επιδώσει με την από 17-11-2017 εξώδικη δήλωσή μου, με την οποία σας γνωστοποίησα τα αιτητικά δικαιώματα διατροφής, τόσο ως προς εμέ όσο και για το ανήλικο τέκνο μας. Πλην όμως ουδένα πράξατε, αφού ως απάντηση έλαβα την πλήρη αδιαφορία σας», είχε σημειώσει το μοντέλο στο εξώδικο.

Κλείσιμο
afroditi-mparmpa3__1_

Διαφωνία στα έξοδα της διατροφής

Μέσα σε περίπου έναν χρόνο, από το 2017 μέχρι το 2018, ο Ρασίντ κατέβαλε στην Μπάρμπα 5.000 ευρώ. Η 31χρονη, παρουσιάζοντας κατάλογο με τα ποσά που διεκδικούσε από τον πρώην σύζυγό της, είχε ισχυριστεί πως δεν λάμβανε καμία οικονομική βοήθεια από τον Ρασίντ σε ό,τι αφορά το παιδί τους.

Οπως είχε υπογραμμίσει, τα δίδακτρα σχολείου της κόρης της ανέρχονταν σε 380 ευρώ τον μήνα. Το ενοίκιο που κατέβαλε έφτανε τα 610 ευρώ, τα ετήσια έξοδα για αγορές ρούχων τα 2.000 ευρώ, άλλα 2.000 ευρώ χρειαζόταν για τις διακοπές της και επίσης ζητούσε το ίδιο ποσό και για την ψυχαγωγία της ανήλικης κόρης της. «Τις οικονομικές ανάγκες της ανήλικης κόρης μας αδυνατώ να ικανοποιήσω μόνη μου, δεδομένου ότι στερούμαι οποιασδήποτε περιουσίας ή εισοδήματος από την άσκηση εργασίας ή άλλης φύσεως πόρων προς το παρόν. Από την άλλη, εσείς έχετε τεράστια οικονομική επιφάνεια, αφού ανήκετε στον επιχειρηματικό κλάδο με μεγάλη κινητή και ακίνητη περιουσία», είχε σημειώσει η Μπάρμπα, δίνοντας τότε προθεσμία στον Ρασίντ να επικοινωνήσει μαζί της εντός 10 ημερών για να την καταβολή μηνιαίας διατροφής προς την κόρη τους.

afroditi-mparmpa3__4_
Το 2014 ο Σεΐκχ Σαζ Ρασίντ γνωρίζει την εστεμμένη των καλλιστείων Playmate, Αφροδίτη Μπάρμπα, η οποία τότε ήταν 23 ετών. Ο παραμυθένιος γάμος τους θα γίνει τον Ιούλιο του 2016 στις Μαλδίβες

Σύμφωνα με το μοντέλο, η ουσιαστική επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό της είχε χαθεί μετά το διαζύγιο, ενώ στην εξώδικη διαμαρτυρία με τις διεκδικήσεις της εμφάνιζε και την πράξη εκούσιας αναγνώρισης τέκνου την οποία υπέγραψε ο Ρασίντ το 2014, χρονολογία γέννησης της κόρης τους. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο επίμαχο έγγραφο: «Εν συνεχεία οι εδώ εμφανιζόμενοι Σεΐκχ Σαζ Ρασίντ και Αφροδίτη Μπάρμπα ζήτησαν τη σύνταξη και υπογραφή της παρούσας πράξης, με την οποία δήλωσαν ότι από τις σχέσεις τους, γεννήθηκε από την Αφροδίτη Μπάρμπα, χωρίς γάμο ένα θήλυ τέκνο στις 8-7-2014 στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Με την παρούσα πράξη ο Σεΐκχ Σαζ Ρασίντ δηλώνει ότι αναγνωρίζει το άνω γεννημένο θήλυ τέκνο ως δικό του γνήσιο, φυσικό τέκνο».

Το επεισόδιο στα καλλιστεία

Σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα, η Μπάρμπα είχε κατηγορήσει τον Ρασίντ για ψυχολογική βία που ασκούσε εναντίον της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Στις 5 Δεκεμβρίου 2017, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, η Αφροδίτη Μπάρμπα, με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, είχε δηλώσει θύμα κακοποίησης, γράφοντας τα εξής: «Για όσους κακοποιούνται ψυχικά και σωματικά. Πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου όσο δύσκολο νομίζεις ότι μπορεί να είναι, μην αφήσεις κανέναν να σε κατηγορήσει, μην αφήσεις κανέναν να σε εκμεταλλευτεί για την καλοσύνη σου, μην αφήσεις κανέναν να σε κάνει να εξαρτηθείς από αυτόν! Θυμήσου μια γυναίκα είναι ικανή για όλα... πίστεψε στον εαυτό σου και θα το κάνεις, μη φοβάσαι να κάνεις το πρώτο βήμα, ποτέ δεν είναι αργά». Μάλιστα τα προβλήματα για την ίδια συνεχίστηκαν και μετά τον χωρισμό τους. Εναν χρόνο μετά, στα καλλιστεία του 2018, τα οποία χρηματοδότησε εταιρεία με την οποία φέρεται να συνδέεται ο Αραβας επιχειρηματίας και πρώην σύζυγος της Αφροδίτης Μπάρμπα, οι διοργανωτές τής απαγορεύουν την είσοδο στην εκδήλωση. Εκείνη είχε σπεύσει να δημοσιοποιήσει το περιστατικό σε μέσο ενημέρωσης λέγοντας: «Μόλις τους είπα το όνομά μου στην είσοδο, έκαναν λες και τους διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν γνώριζα αν ήταν μέσα ο σύζυγός μου ή όχι, αλλά και δεν με ενδιέφερε. Αν ήταν, πάντως, είναι λογικό αφού, όπως είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα, για τα επόμενα δύο χρόνια εκείνος είναι ο αντιπρόσωπος του θεσμού για την Ελλάδα».

afroditi-mparmpa3__2_

Ποιος είναι ο Σεΐκχ Σαζ Ρασίντ

Παρακολουθώντας κανείς την ταραχώδη σχέση ανάμεσα στην Μπάρμπα και τον Ρασίντ, εύλογα το ενδιαφέρον εστιάζεται και στη ζωή του Αραβα μεγιστάνα. Γεννημένος στο Νιούκαστλ της Μεγάλης Βρετανίας και με καταγωγή από το Μπαχρέιν (κάποιοι λένε ότι κατάγεται και από το Πακιστάν), ο Σεΐκχ Σαζ Ρασίντ ή «Στιβ», όπως θέλει να τον αποκαλούν λόγω του θαυμασμού που τρέφει για τον εκλιπόντα μεγιστάνα Στιβ Τζομπς, έχει προχωρήσει τον τελευταίο καιρό σε δεκάδες επενδυτικές κινήσεις, αγοράζοντας από πολυτελή διαμερίσματα, οικόπεδα μέχρι πανάκριβες βίλες, προκαλώντας αίσθηση. Αραβας με βρετανικό διαβατήριο, σαρώνει συνεχώς ακίνητα-φιλέτα στα νότια προάστια της Αττικής. Από πολυτελή διαμερίσματα και οικόπεδα μέχρι πανάκριβες βίλες. Φημολογείται ότι σκοπεύει να ρίξει στην αγορά ακινήτων περισσότερα από 350 εκατ. ευρώ.

Ο Ρασίντ, ο νέος ιδιοκτήτης της παραθαλάσσιας κατοικίας που είχε χαρίσει ο θρυλικός Ελληνας μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης στην αδελφή του Καλλιρρόη Πατρονικόλα, αν και είχε προλάβει να γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από την ταραχώδη σχέση του με το μοντέλο και εστεμμένη των καλλιστείων Playmate, Αφροδίτη Μπάρμπα, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο συζητήσεων που αφορούν την αγορά ακινήτων διότι «αγοράζει οτιδήποτε πουλιέται», όπως χαρακτηριστικά λένε μεσίτες στα νότια προάστια. Σύμφωνα με παράγοντες της μεσιτικής αγοράς, σκοπός του Αραβα επιχειρηματία, για τον οποίο φημολογείται ότι ασχολείται και με πετρέλαια, εξ ου και η μεγάλη οικονομική άνεση που αντικατοπτρίζεται στον πολυτελή τρόπο ζωής του, είναι να επενδύσει περισσότερα από 350 εκατ. ευρώ σε ακίνητα, κυρίως στα νότια προάστια της Αττικής, ενδεχομένως και σε κάποια νησιά, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, όπου υπάρχει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον, κυρίως από ξένους.

afroditi-mparmpa3__5_
Το μοντέλο οδηγείται ενώπιον του ανακριτή

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 3.628 τα νέα κρούσματα - 344 οι διασωληνωμένοι, 22 θάνατοι

Μαξίμου για Αποστολάκη: Κατώτερος των περιστάσεων - Δείλιασε μπροστά στις απειλές Τσίπρα

Δεν ήταν ο Ντόντι ο μεγάλος της έρωτας, λέει ο μπάτλερ της Νταϊάνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης