Αφροδίτη Μπάρμπα: Στη φυλακή το μοντέλο για την κοκαΐνη

Αφροδίτη Μπάρμπα: Στη φυλακή το μοντέλο για την κοκαΐνη

Στη φυλακή το 31χρονο μοντέλο μετά την απολογία του για τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης - Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα για την αθωότητά της

mprampa
Προφυλακιστέα κρίθηκε πριν από λίγο η 31χρονη Αφροδίτη Μπάρμπα με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Το μοντέλο, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα έχοντας κάτω από το κάθισμα του πολυτελούς αυτοκινήτου του 35 γραμμάρια κοκαΐνης, δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα, ότι δεν έχει καμία σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες.

Κατά την απολογία της, η οποία διήρκησε περίπου 2,5 ώρες η κατηγορούμενη έδωσε εξηγήσεις για το κακούργημα της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και φέρεται να ενέμεινε στον ισχυρισμό ότι είναι αθώα και πως η κοκαΐνη, που ήταν χωρισμένη σε φιξάκια, τοποθετήθηκε στο όχημά της από τρίτα πρόσωπα.

Στο πλευρό της 31χρονης στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν εκτός από τους δικηγόρους της, μέλη της οικογένειάς της καθώς και μια ακόμη κοπέλα από το χώρο του μόντελινγκ που κατέθεσε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας υπεράσπισής της.

Η μητέρα της κατηγορούμενης που όλη την ώρα περίμενε έξω από τα δικαστήρια, όταν έμαθε την απόφαση της ανακρίτριας και εισαγγελέα για προφυλάκιση της κόρης της, ξέσπασε λέγοντας τα εξής: «Η κόρη μου είναι αθώα, ο  αλήτης που της την έστησε τη κλείνει μέσα μέσα με ένα παιδί, να το βρει από τον Θεό».

Η ίδια φίλησε την κόρη της όταν εκείνη έφευγε από το δικαστήριο συνοδεία αστυνομικής δύναμης για να μεταφερθεί στις φυλακές.

Η 31χρονη δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.


Ειδήσεις σήμερα:

Τι αλλάζει για τις απεργίες: Πότε δεν επιτρέπονται - Πού είναι υποχρεωτικό το προσωπικό ασφαλείας

«Εξοικονομώ»: Μπόνους 10% για υπαγωγή πολυκατοικιών στο πρόγραμμα

Κορωνοϊός: Μόνο με rapid ή μοριακό τεστ οι προπονήσεις και οι αγώνες για ανεμβολίαστους αθλητές και προπονητές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης