Έμα Κόριν: Ο ασυνήθιστος τρόπος που της ανακοίνωσαν ότι κέρδισε τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο The Crown

Έμα Κόριν: Ο ασυνήθιστος τρόπος που της ανακοίνωσαν ότι κέρδισε τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο The Crown

Η οντισιόν που της άλλαξε τη ζωή

corin
H Έμα Κόριν μπορεί να ήταν ανέκαθεν μία πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, όμως γνώρισε την μεγάλη επιτυχία, μετά την συμμετοχή της στην δημοφιλή σειρά The Crown μέσα από τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People πως η συγκεκριμένη οντισιόν άλλαξε ολοκληρωτικά την ζωή της και σίγουρα, θα της μείνει αξέχαστη.

Όμως, ο λόγος δεν είναι μόνο γιατί κέρδισε τον ρόλο της Νταϊάνα, αλλά γιατί ο σκηνοθέτης της αποκάλυψε πως κέρδισε τη θέση με έναν κάπως ασυνήθιστο τρόπο.


«Έκανα οντισιόν για την τρίτη σεζόν και μου ζήτησαν να πάω στα γυρίσματα και να διαβάσω το σενάριο με τον Τζος Ο' Κόννορ για να δουν την χημεία μεταξύ μας. Θυμάμαι πως κάναμε την σκηνή δύο φορές, αντί για μία, όπως γίνεται συνήθως. Και ξαφνικά, ο σκηνοθέτης (Μπέντζαμιν Κάρον) είπε στην Σούζαν (Σούζαν Μάκι - παραγωγός): Μπορώ να το κάνω τώρας; Και έσκυψε, γονάτισε και μου είπε: Θα γίνεις η Νταϊάνα; Ένιωσα σαν να μου έκανε πρόταση γάμου», περιγράφει η Έμα Κόριν.

Κλείσιμο


Φυσικά, η ηθοποιός δέχτηκε τον ρόλο και πρωταγωνίστησε στην 3η σεζόν ως ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας. Όπως εξήγησε, έκανε και έναν πολύ καλό φίλο στην σειρά, τον συμπρωταγωνιστή της, Ο' Κόννορ. «Είναι ο καλύτερος φίλος, που θα μπορούσα να έχω. Πάντα με πρόσεχε. Έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Οι ζωές μας άλλαξαν με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε για εκείνον.




Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο: Εκκενώνεται το Μαρμάρι

Καιρός: Άνεμοι έως 7 μποφόρ σήμερα στο νότιο Ευβοΐκό - Θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Ξεκινούν οι πληρωμές την Τετάρτη - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης